^^^
To se ceni.
Danas ili sutra ću instalirati ICS pa javim utiske.
Sve istokao i kod mene! Plus ICS je zauzimao 2/3 radne memorije...Ovo sa skype-om bila je kap koja je prelila casu...Ja sam to korigova tako sto sam instalirao apeelme-ov custom ROM (android 2.3.4) i sve radi perfektnoInstalirao sam ICS sa zvanicnog sajta prije jedno mjesec dana (malo iza izlaska). Ja sam zadovoljan ICS-om, mikrofon i zvuk su se popravili i nekako je bolji interfejs, ali ima i problema. Ako ga ostavim upaljenog u stendbaj kad ode i prodje 2-3 sata, posle se sistem prosto ubije i moram iglicu i reset da radim. Mozda je problem i neka aplikacija koju sam instalirao, ali nebitno. Sad kad zavrsim sa radom na njemu odmah ga gasim. Tako stedim i bateriju. Primijetio sam i da Flash video snimci u browserima nisu tako tecni kao u staroj verziji Androida, ali zadovoljavajuce je. Neko je primijetio na Youtube odsjecanje snimka, to je i kod mene, ali u fulu je sve ok.
No, najveci mi je problem Skype. Sve radi, ali moj video drugi vide sa roza prugama, tako da je video beskoristan. Ima li neko ideju kako bi to moglo da se koriguje?
Pa nosi u prodavnicu ili servis na reklamaciju, šta drugo, nisi ni prvi ni poslednji koji ima problema s ovim tabletom.Zdravo ljudi...Nov sam na forumu...Kupio sam Wayteq xtab 70 pre dve nedelje.Juce dok sam gledao film mi se iznenada ugasio i kada pokusam da ga upalim samo mi se pokaze crn ekran.Cuje se zvuk kada primim e-mail a slika uopste ne reaguje...Pokusao sam da ga prebacim na Gingerbread ali nece...Neznam sta da radim...Pomagajte ljudi![]()
![]()
Zdravo ljudi...Nov sam na forumu...Kupio sam Wayteq xtab 70 pre dve nedelje.Juce dok sam gledao film mi se iznenada ugasio i kada pokusam da ga upalim samo mi se pokaze crn ekran.Cuje se zvuk kada primim e-mail a slika uopste ne reaguje...Pokusao sam da ga prebacim na Gingerbread ali nece...Neznam sta da radim...Pomagajte ljudi![]()
![]()
Probaj factory reset, a ako i posle tog bude isto, u radnju pa reklamiraj.Pozdrav svima!!!
Kupio sam ovaj tablet pre tacno mesec dana i od samog pocetka poceo je da blokira i da se restartuje sam. Koristim ga uglavnom za internet tako da nije opterecen sa nekim zahtevnim programima i igrama, nisam nista rutovao i sl. jer smatram da je fabricki najbolje. Ako neko ima resenje ili je imao slican problem molim neka napise nesto puno bi mi znacilo. Drugi problem je pri ukljucivanju tableta, upali se tek kad treci put zadrzim dugme za ukljucivanje, tako je od kad sam ga kupio...
Probaj factory reset, a ako i posle tog bude isto, u radnju pa reklamiraj.
da li je moguce korisiti 3g modem koji nije na listi podrzanih modela i kako da odradim to posto kad usteknem modem ne izbacije mi pocetak instalacije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari