- Učlanjen(a)
- 18.01.2004
- Poena
- 349
Nijednom nisam naišao na tvoj post, a da nije bio o grafici.
mislis samo na ovoj temi? moguce... mada msm da ima par gde nisam pominjao uopste grafiku, na ovoj temi...
Nijednom nisam naišao na tvoj post, a da nije bio o grafici.
Nebitno, tebi na medium ne bi trebalo da secka u toj rezoluciji. Mislim da softverski problem leži negde sa tvoje strane.
Nisam instalirao beta drajvere, imam 14.4 mozda bi beta malo poboljsali stvar ali kazem ti radi ok dok ne pocnem voznju, onda krene seckanje, audio takodje secka, fps drop...
13.12 drajveri izgleda da najbolje rade što se tiče ove igre.
Ako hoćete da uninstalirate 14.4 drajvere, zarad instaliranja 13.12, prvo se obrišu drajveri klasično (iz add/remove - programs and features), pa zatim uz pomoć AMD Clean Uninstall Utility se dokrajče svi ostaci 14.4. Potom (nakon par restarta, zbog ovih brisanja) se instalira 13.12. Što se tiče AMD Clean Uninstall Utility, kao što u napomeni na samom sajtu i piše, program briše sve vezano sa AMD (chipset drajvere, drajvere za grafiku...).
Prijavljuju ljudi da ima dobitka u fps-u (od 5 do 15 frejmova).
edit: Nije da odmet i uneti ovaj parametar u shortcut ''-disablepagefilecheck'' (bez znakova navoda, naravno). Kažu da pomaže isto malo.
Onaj renta car preko aplikacije gubi smisao, jer je brze i jednostavnije ukrasti auto.
Meni trenutno najvise smeta to sto se do novca (a time i do oruzja i opreme) dolazi previse lako.
Isto...Nisam patchovao, igram out of the box.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari