- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Još kada bih mogao da se ulogujem na UPlay kako bih isprobao igru...
Ne uspevam poslednja 3-4 sata.
Ima,ali samo kada se puno toga desava na ekranu!U svakom slucaju neminovno je to da se mora imati vise od 4GB!Jel imas stucanja u voznji zbog nedostatka rama?
Još kada bih mogao da se ulogujem na UPlay kako bih isprobao igru...Ne uspevam poslednja 3-4 sata.
Još kada bih mogao da se ulogujem na UPlay kako bih isprobao igru...Ne uspevam poslednja 3-4 sata.
Pa nije citava mudrost skinuti drajvere sa nvidie ili AMD-a i instalirati ih.Treba znati podesiti sustav da ne zdere resurse.Iskljuciti superfetch,wsearch,smanjiti file page,iskljuciti hrpu ostalih gluposti,updejtati bios na ploci,SSD-u.Na intelovim plocama ima 5 verzija Intel management engine interface,3 vrste istih chipset drajvera.
Toliko ****** ima da glava boli. Ne moram ni pricati o tome jer ste svi ovdje iskusni i to je svima poznato,a ipak nikome ne radi kako treba,lagira,trza. Da ja imam problema prvo bih protresao citav sustav od glave do pete, ne bih sigurno prvo isao pljuvati na forumu. Imate opciju "recomended settings" to stisnete ,pa šta vam bog da.
Ako dobijete automatske postavke sa medium detaljima i low teksturama sigurno vam nece na ultra raditi bolje. Cemu pljuvanje ?! I uopce nije bitno ako PC kosta 2000 eura,moze kostati i 5000 ,a da bude najvece smece ikad sastavljeno. Eto i RasiNS radi bez problema.
To bi Steam trebalo da zabrani. Imaju dovoljno moći za tako nešto.
Gori ste od Kellhusa, niko da napiše išta konkretno o samoj igri, a samo se kuka i priča o tehnikalijama koje su najmanje bitne...
Gori ste od Kellhusa, niko da napiše išta konkretno o samoj igri, a samo se kuka i priča o tehnikalijama koje su najmanje bitne...
Prvo, što je ne probaš? Drugo, šta te konkretno zanima a ne piše?
Napokon o cemu sam pricao, neko je se sjetio...
Napokon o cemu sam pricao, neko je se sjetio...
ali kolko pc verzija izgleda bolje od ps4?
niko da napiše išta konkretno o samoj igri, a samo se kuka i priča o tehnikalijama koje su najmanje bitne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari