Šta je novo?

Watch Dogs

Jel vi ovo igrate ili samo pljujete tek da bi pljuvali? :) Meni radi skroz ok na ultra podesavanjima sa teksturama i senkama na high. Instalirao sam patch i poslednje drajvere i sve sljaka odlicno. Igra nije donela sve sto nam je obecano, ali daleko od toga da je losa.

Jel vi ovo igrate ili samo pljujete tek da bi pljuvali? :) Meni radi skroz ok na ultra podesavanjima sa teksturama i senkama na high. Instalirao sam patch i poslednje drajvere i sve sljaka odlicno. Igra nije donela sve sto nam je obecano, ali daleko od toga da je losa.

Gde ima patch ?
Nemoj mi reci da je ovo molim te.
watch-dogs-patch-problems.jpg

Poslednja izmena:
Koliko FPS? Drugo nam je objašnjeno na da samo na nVidia će eventualno i da radi pristojno.

Koliko FPS? Drugo nam je objašnjeno na da samo na nVidia će eventualno i da radi pristojno.

Oko 100tke. Na 1080p, sa sve na midium bez blura i indeptha na 3giga video rama na titanu, ja mislim 16 giga rama i neki i7 poslednje generacije.
Kad je sve na ultra fps je 60 i to kad se ne dasava nista, ako krenes da pravis haos, dizes stvari u vazduh krecu konzistentni spajkovi po 35,40 fpsa.
Obrazlozenje za ovu zahtevnost ne postoji, posto igra izgleda isto, ako ne i gore od Sleeping dogs, doduse efekti vode su zaista sjajni kad se sve podesi na ultra.

Pitam Jovyland, pošto kaže da igra radi dobro na ultra. A piše da ima GTX660.

Nisam merio, ali odokativno izmedju 30 i 60. Ukljucicu FRAPS, pa javljam veceras. Inace, ovo je greota igrati bez dzojpeda.

Ko ima problema sa x360ce emulatorom, neka skine x64 verziju i podesi i snimi kontrole, bez obzira sto ga emulator ne prepoznaje. U pitanju je neki bag, ali dzojped najnormalnije radi u igri.

edit: Evo izivljavao sam se par minuta i najnizi fps koji sam video bio je 36 i to samo na trenutak. 95% vremena je izmedju 40 i 50, ali skoro nikad preko 50.

Poslednja izmena:
Ovaj thread je smijesan.Igra uopce ne trza niti lagira.Citav thread je pljuvanje kako je smece,kako trza,lagira. Pričate ****ne gluposti,a koristite piratsku verziju. Napisao sam u prethodnom postu na ovoj temi na kojim postavkama igram,tj na najvecim mogucim i to u rezoluciji 2560 na ultra detaljima i nije mi se spustila ispod 50 fps-a. Gameplay necu uopce komentirati jer je stvar pojedinca,nekome je dobar,nekome nije,ali sto se tice tehnicke strane,nema nikakvih *****rija sto se tice lagova,trzanja. Mozda je problem u vasim sposobnostima da instalirate najnovije drajvere za plocu,grafiku ili da poboljsate te krame umjesto sto pljujete po igri.

DS4 preko bluetooth-a na TV-u *****ao sam konzolase :p :D

Ovaj thread je smijesan.Igra uopce ne trza niti lagira.Citav thread je pljuvanje kako je smece,kako trza,lagira. Pričate ****ne gluposti,a koristite piratsku verziju. Napisao sam u prethodnom postu na ovoj temi na kojim postavkama igram,tj na najvecim mogucim i to u rezoluciji 2560 na ultra detaljima i nije mi se spustila ispod 50 fps-a. Gameplay necu uopce komentirati jer je stvar pojedinca,nekome je dobar,nekome nije,ali sto se tice tehnicke strane,nema nikakvih *****rija sto se tice lagova,trzanja. Mozda je problem u vasim sposobnostima da instalirate najnovije drajvere za plocu,grafiku ili da poboljsate te krame umjesto sto pljujete po igri.

Smešna je tvoja poruka, jer omalovažavaš tuđa mišljenja i svoje namećeš kao jedino ispravno.

Inače, isto je sa originalom. Baci pogled na Ubi i Steam forume, podsekciju za Watch Dogs. Ljudi prijavljuju dosta fps drop-ova sa dosta jakim mašinama (1000+ eura).

Poslednja izmena:
Igramo kako da ne igramo . Igrali bi kad bi nakon downloada mogli da se zakacimo na uplay da bi pokrenuli igru .
Isto tako ubi-jev sajt kao i forumi su nemoguci za otvoriti .

Svaka tebi cast onda. Ja ne znam kako si uspeo. Msm, moja konfiguracija je stara 3 godine, pa u principu nemam sta da se javljam, Ali danas sam sedeo za racunarom od 2000 evra. Tako da ne znam o cemu pricas.

Jeste, čitava grupa ovde na forumu od igrača, ne zna da instalira drajvere, ali nekim čudom računari rade bez njih.

Poslednja izmena:
Igra je bas losa.Doduse na nvidia 690 ide bez problema ,ali mislim da je previse ipak..Srecom zavrsio je na xbox-u i necu je ni igrati na pc-ju.

Pa nije citava mudrost skinuti drajvere sa nvidie ili AMD-a i instalirati ih.Treba znati podesiti sustav da ne zdere resurse.Iskljuciti superfetch,wsearch,smanjiti file page,iskljuciti hrpu ostalih gluposti,updejtati bios na ploci,SSD-u.Na intelovim plocama ima 5 verzija Intel management engine interface,3 vrste istih chipset drajvera.

Toliko ****** ima da glava boli. Ne moram ni pricati o tome jer ste svi ovdje iskusni i to je svima poznato,a ipak nikome ne radi kako treba,lagira,trza. Da ja imam problema prvo bih protresao citav sustav od glave do pete, ne bih sigurno prvo isao pljuvati na forumu. Imate opciju "recomended settings" to stisnete ,pa šta vam bog da.

Ako dobijete automatske postavke sa medium detaljima i low teksturama sigurno vam nece na ultra raditi bolje. Cemu pljuvanje ?! I uopce nije bitno ako PC kosta 2000 eura,moze kostati i 5000 ,a da bude najvece smece ikad sastavljeno. Eto i RasiNS radi bez problema.

Poslednja izmena:
ed-nortan-laptop.gif

Evo ja cu posle da probam sa R9 290 bas da vidim kako radi...

Pa nije citava mudrost skinuti drajvere sa nvidie ili AMD-a i instalirati ih.Treba znati podesiti sustav da ne zdere resurse.Iskljuciti superfetch,wsearch,smanjiti file page,iskljuciti hrpu ostalih gluposti,updejtati bios na ploci,SSD-u.Na intelovim plocama ima 5 verzija Intel management engine interface,3 vrste istih chipset drajvera.

Toliko ****** ima da glava boli. Ne moram ni pricati o tome jer ste svi ovdje iskusni i to je svima poznato,a ipak nikome ne radi kako treba,lagira,trza. Da ja imam problema prvo bih protresao citav sustav od glave do pete, ne bih sigurno prvo isao pljuvati na forumu. Imate opciju "recomended settings" to stisnete ,pa šta vam bog da.

Ako dobijete automatske postavke sa medium detaljima i low teksturama sigurno vam nece na ultra raditi bolje. Cemu pljuvanje ?! I uopce nije bitno ako PC kosta 2000 eura,moze kostati i 5000 ,a da bude najvece smece ikad sastavljeno. Eto i RasiNS radi bez problema.

Igra sa 4gb rama, kakvu god da imas pored toga konfu na recomended setovanjima - umire.
Sa 8GB radi stabilno, i igrivo.
Sa druge strane, igram vec drugi act i sve mi je nekako repetitivno. Igram dalje samo zbog price, koja je za sada generic holivud trip.

@RomanoC

Vreme gasenja Windows servisa zbog izvlacenja jos kojeg frejma se zavrsilo sa Windows XP erom...pre nekih 10-ak godina. :) Resurse koje danas jede OS su smesni / zanemarljivi na danasnjem hardveru. Mozes da ih pogasis sve do jedno i opet neces izvuci vise od 2 frejma. :)

Ali ti opet nekom magijom imaš igru koju niko nema. I odlično ti radi.

saint, kakva je generalno fizika u igri? Jel karton trip ili moze da se poredi sa Mafia 2/GTA IV? Voznja deluje kilavo.. za ostalo ne znam jer nisam probao.

saint, kakva je generalno fizika u igri? Jel karton trip ili moze da se poredi sa Mafia 2/GTA IV? Voznja deluje kilavo.. za ostalo ne znam jer nisam probao.

Jeste karton. Bezvezna je. GTA IV je zakon za ovo.
Pojavio se patch day one za narodnu verziju. Oko 50MB.

@RomanoC

Vreme gasenja Windows servisa zbog izvlacenja jos kojeg frejma se zavrsilo sa Windows XP erom...pre nekih 10-ak godina. :) Resurse koje danas jede OS su smesni / zanemarljivi na danasnjem hardveru. Mozes da ih pogasis sve do jedno i opet neces izvuci vise od 2 frejma. :)

+1

Kao sto sam i pricao pre dve nedelje. Igra je krisina. Raspada se. Izgleda kao Gta 4, zahtevnija od Crysisa. Ne optimizivoano nacisto. Voznja je najgora koju sa u zivotu video. Stelth prelak. U ovoj igri se rasapda sve sto moze da se raspada. Drasticno su nadmasena moja ocekivanja u na zalost losoj konotaciji. Ocekivao sam da ce igra da bude linearna, kratka i neinventivna , ispostavilo se da je sve to puta 10, pri cemu su joj to najmanji problemi. Nisam se zapanjio sto na mom kompu igra ne radi bas najbolje, ali sam se zgranuo koliko je ruzna, igrao sam lepse igre na pcu pre vise godina. Jutros bejah kod ortaka koji je skoro kupio Asusovu GeForce GTX 780 Ti i NI NJEMU NE RADI KAKO TREBA XD Ja nisam mogao da verujem da ovaj ***** od igre ne moze cak ni na takvoj masini sa 16 giga rama i 3 giga video memorije, sa cetvrtom generacijom i7 da odrzi barem 60 fps, u jednom trenutku palo na 40 hahahahah...
Uglavnom, svaka cast svim rekreativcima koji su ovu igru prizeljkivali i svima vama koji planirate da date za ovaj uzas 50 evra.
Najvece djubre od naslova u 2014oj za sada, i najvece jos odavno. Prva igra ikada koja je pravljena za pc, a nije optimizovana za pc.

izgleda kao GTA 4? izabrao si pogresnu igru za negativno poredjenje, lupas bezveze

Ja sam se bojao da ce igra raditi skrnavo na ovoj mojoj konfiguraciji,ali sam se bas iznenadio!Na medium postavkama ide bas fino,ali definitivno treba jos ram memorije da nabacim I ja zadovoljan!Cak I mislim da ce mi 2GB odraditi posao,ali videcemo!

Da, vožnja je žestoko govedo, iskaču mi redom ovi Fixer COntracts, ni na jedan ne idem posle onog prvog.

Uzeo sam malo pre da igram na PS3... igra je tako "obicna",ja nemam nikakav utisak... Sa gta necu ni da uporedjujem... Cak mi je i Sleeping dogs bolji,makar ima dobre borbe...ovo ima samo gluposti sa "hakovanjem" koje me toliko mrzi da radim,jer je dosadno i glupo... :/ Gledam klipove po youtube sa ps4...i iskreno,ne vidim neku razliku vrednu oznake NEXT GEN... koja se frka pravi godinu dana oko ove igrice,ja ne verujem koje je ***** ispalo :)

Ja sam se bojao da ce igra raditi skrnavo na ovoj mojoj konfiguraciji,ali sam se bas iznenadio!Na medium postavkama ide bas fino,ali definitivno treba jos ram memorije da nabacim I ja zadovoljan!Cak I mislim da ce mi 2GB odraditi posao,ali videcemo!

Jel imas stucanja u voznji zbog nedostatka rama?

Karton, ovaj segment mi je stvarno ispod ocekivanja.

Vidim ja da cu da predjem na neki i5/7 sa integrisanom grafikom.. :d :d Ovo je strasno, bukvalno mi dzabe bleji ova 5850 u kucistu (da je bar kopala i pola sekunde ikada). Mada neka je, mozda nekada instaliram neki gta, m2, SCell, serious sam.. za sada stoje samo Assetto Corsa, fc3 i modovan wrc 4, sve ostalo je odavno u kanti.

Nazad
Vrh Dno