- Učlanjen(a)
- 26.07.2001
- Poena
- 710
Ma jok.. ako racunas po broju stepeni onda jeste, ali je Momo Red bio najkvalitetniji volan do G25, mozda je cak i kvalitetniji od njega.. ima odlicne pedale.
'Ajd jednom da se i mi slozimo !
Posto sam vlasnik i jednog i drugog, valjda sam dovoljno kvalifikovan da kazem da je MOMO Force Red bio bolji od G25. Ne mnogo, ali ipak za nijansu.
Na kratko sam imao prilike da ih testiram uporedo, ali je u to vreme moj Red vec bio dosta star, pa je G25 bio u prednosti po pitanju preciznosti upravljanja i kvalitetu FFB-a.
Medjutim po pitanju kvaliteta izrade MOMO Force je jednostavno bolje uradjen. Izdrzao je punih 6 godina svakodnevne i cesto vrlo intenzivne upotrebe. Nazalost ispustio je plemenitu dusu. Lom osovine...ne zbog nekog udarca ili bilo kog drugog konkretnog razloga, vec jednostavno zamor materijala na tom mestu. Sto je najbolje, tako je napravljen da bi cak i takav fatalni prelom mogao teoretski da se popravi, pa da sluzi jos 6 godina !
Ipak me mrzelo da to radim, pa sada vec nekih godinu dana koristim G25, bez problema naravno, sve odlicno, super zadovoljan...ali nisam bas 100% ubedjen da ce i on izdrzati 6 godina. Nekako mi ne uliva to isto poverenje.
(uobicajena primedba za manje upucene: govori se o MOMO Force (aka Red), NE o MOMO Racing (aka Black), koji je sasvim druga prica)
Pa jeste, ali je danas prevazidjen, i nekompatibilan sa bilo chim osim PCa, znam da je pravio probleme i sa dosta PC igara.
Hmmm...nisam ni primetio da je ovo u Konzolama. Mozda je onda malo off topic pricati o Red-u, sorry...
Poslednja izmena: