Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Na pocetnom ekranu pre nego sto ga ukljucis pojavi se please insert sim card, i to mi je stajalo duze vreme al je radilo, i onda odjendom kada iskljucim wifi nema mreze, pokusavao i d abiram mrezu i 300 cuda ali kao da ne moze da se konektuje.Pa sam zvao cc i oni kazu ostecena kartica(chip) odem uvip decko stavi karticu u telefon i sljaka, alii na tablet mrtvo i ono sto je najinteresantnije ne prihvat ni pin i ovaj iz vip-a promenio pin i isto u fonu ok ali na tabletu me samo izbacuje...Jel za odrutovanje samo izbrisem ona dva fajla i pobrisem chainfirre i cwm i ostale aplikacije koje ne bi radile da nije rutovan?
 
da li ima neko skin za tab za iGO ? pokusao sam da skinem sa XDA ali je zaključan rar a nigde nisam video da pominju pass ..
hvala unapred
 
Jel stigao nekom umanjeni racun za 25%,za prosli mesec?Meni stigao na 2200,00,ja se zalio i rekli mi da ce poslati..evo vec 2 nedelje proslo,nista mi nije stiglo,sad mi stigla poruka na tablet da ce mi iskljuciti...
 
kud ga i otvarah :wall: sad mi ne radi nikako..moracu ponovo da se igram :)
 
Meni su oba racuna do sad bila OK.
 
Posto sutra idem da gledam da pazarim ovaj tab (nesto preko oglasa), kazite mi na sta trebam posebno da obratim paznju, da li postoje neke slabe tacke ovog uredjaja?
 
Ja razmišljam da prodam ovaj ili još bolje zamenim za galaxy tab (p1000) ili čak galaxy S wifi 5.0 (ili galaxy player kako ga neki zovu).
U principu sam skroz zadovoljan ovim uređajem, a glavni pravac razmišljanja za zamenu mi je veličina. Često mi se čini da će mi ispasti pri maloj nesmotrenosti.
Negde sam pročitao da Galaxy player nema multitouch, pa da li neko može to da potvrdi ili demantuje???
Kakvo je generalno mišljenje šta se dobija, a šta eventualno gubi pri nekoj ovakvoj zameni?
 
Gubiš Honeycomb, ja ne bih uzimao tablet koji nije minimum na HC sistemu. Bolje uzmi ovaj nov Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus, mislim da ti je to ok veličina, a ima i Honeycomb.
 
Ma tab 7.0 plus odgovara po svemu, ali sam već uzeo internet preko vipa, pa je glupo da uzimam još jedan preko Telenora. A velika je cena da se plati u kešu, nezavisno od paketa?!?
 
Zanima me postoji li neka verzija Igo navigacije za ovaj tablet imajući u vidu njegovu rezoluciju?
 
Imas na RapidSerbia forumu linkove i uputstva.
 
Moje strpljenje sa čekanjem kabla/adaptera za usb host i HDMI polako posustaje, već sam stavio tab u oglase. Da li je moguće da još uvek nema ništa? Da se razumemo, dock mi ne pada na pamet da vucaram sa sobom, a i preskup je.
 
nebi da otvaram novu temu posto sam skoro uzeo navedeni tab imam zelju da isti rootjem e sad posto je za mene
sve ovo novo ako moze neko upustvo na nasem korak po korak i overklok procesora posto dosta ljud prica da je i to moguce hvala vam unapred
 
to sam primetio ali nije mi jasno jel stavljam fajlove u sd karticu ili radim preko kompa
 
Je l' može neko da okači stock Gmail.apk? Hoću da vratim Honeycomb Gmail, sada mi je na tabletu ICS verzija Gmail appa.
 
jel postoji nacin da uradim backup i da mogu posle rootovanja da ga vratim ako mi bude potrebna garancija?
 
pokusao sam kako je napisano ali u cmd kad ukucam sto ste napisali izbacuje mi neku gresku ili ja to nesto pogresno radim
 
Sto vise citam sve manje znam :) stisni, pritisni, kopiraj, zalepi, prelepi....
 
Šta sve treba uraditi u Windows 7 OS i na tabletu pre rutovanja. Može li neko da napiše korak po korak
 
Šta treba da se desi kada unesem adb reboot bootloader (meni se na tabletu ugasi ekran i ne reaguje, jednom mise samo restartovao). Kada unesem drugu naredbu fastboot boot superboot.img javi mi da čekam na uređaj i tako ostane, ništa se dalje ne desi
 
Pisali smo o tome. Pročitaj prethodne postove. Problem je u drajverima. Najlakse je to uraditi na win7 jer on sam ažurira drajver preko update-a.
 
Nazad
Vrh Dno