А конкретно, који ниво зума је у питању?Pogledajte prilog 508955
Imam samo SS, u opisu su mu i semplovi, slike kao AI brljotina. BTW ne znam ko je tip
Evo i ovde, listajte malo i zumirajte. Ne znam što toliko peglaju uz AI, pogotovo po dnevnim uslovima, užas baš.
Link ka GSM ARENA Samplovima.
sve bi to bilo super da ovo nije 3.5x na Vivu i 4x na iPhone-u 😁Istinu na volju to mazanje je uglavnom primetno kada se slikaju ljudi i uglavnom posle 10x zooma, slično se ponaša i pixel npr.
Ima li neceg slicnog kod Vivoa?sreća u master mod gde ima nula AI-a
bas sam i ja to pitao pre par nedelja i koliko sam saznao i video, nema. jedino humanistic mod ali nije to to, drugacije radi i drugacija mu je svrha od master mode-a. a kod Viva je inace i raw vec obradjen ili bar vise obradjeniji nego kod Oppa i Xiaomija.Ima li neceg slicnog kod Vivoa?
Ovo je koliko vidim sve u 200mpx a iPhone u 12mpx. Gde su slike Viva u 12mpx?Pogledajte prilog 508964Pogledajte prilog 508965Pogledajte prilog 508966Pogledajte prilog 508967
Pogledajte prilog 508969
de mi onaj "if I speak in in big trouble" Murinjo gif sada.
Vivo gore, iPhone dole.
ono što pričam već neko vreme, OPPO master>Xiaomi pa evo u poslednje vreme >iPhone i tek onda vivo.
od Viva gori procesing i jače crtanje ima samo Honor.
stvarno ne znam šta rade poslednje dve tri godine i ne znam kako se ovo nekom sviđa.
razumem ai na 50x, ali crtanje na 1x i 3.5x, na nativnim fokalnim distancama nikako ne razumem.
džaba mu i 600mpx i 4 ISP procesora kad šugavi iPhone sa onim Samsung like senzorom 1/2.5" pravi prirodnije fotke.
uzmeš Xiaomi, fotkaš, otvoriš galeriju i staviš oil painting filter i dobiješ Vivo fotku.
Jel si ti beše snimao početkom god. onaj koncert nataše bekvalac na nekom splavu tim oppo telefonom ili neko/neki drugi beše u pitanju? Pokušao sam da nađem opet taj video sli istekao link. Ono je stvarno bila perverzija.sve bi to bilo super da ovo nije 3.5x na Vivu i 4x na iPhone-u 😁
znam o čemu pričam, i OPPO mi crta na 1x u auto modu više nego Xiaomi na 50x.
sreća u master mod gde ima nula AI-a i gde je Hasselblad radio boje i procesing. inače bi i OPPO leteo i vratio bih se na Xiaomi.
hahhaha ma de ja. ne znam sta je gore, sto me povezujes sa Natasom Bekvalac ili sa splavovima 😂 ali da, video na 4k60 je odlican stvarno.Jel si ti beše snimao početkom god. onaj koncert nataše bekvalac na nekom splavu tim oppo telefonom ili neko/neki drugi beše u pitanju? Pokušao sam da nađem opet taj video sli istekao link. Ono je stvarno bila perverzija.
to je lepo ali ovde nije problem AI na 20-30x. nego na prirodnoj fokalnoj distanci gde on na 1x i 3.5x crta kao da mu je beauty filter ili ne znam sta vec ukljuceno na 300% jacine.Pogledajte prilog 509048
Postoji opcija da se ugasi AI enhancement prilikom koriscenja telephoto kamere. Moguce da ovi influenseri koji su bili pozvani na event nisu smeli nista da diraju
kakve veze ima? pa valjda je logicnije da je 200mpx na Vivu kvalitetnije od ovih 12 na iphone-u, iphone bi trebao da se raspada od noise-a i artefakta. ili to kod Viva ide 12mpx - 12 puta ai crtanje. 200mpx, 200 puta jace ai crtanjeOvo je koliko vidim sve u 200mpx a iPhone u 12mpx. Gde su slike Viva u 12mpx?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari