Global navodno u novembru.
![]()
vivo X300 Pro and X300 announced with Dimensity 9500 SoC, upgraded cameras
The vivo X300 lineup also packs larger batteries and runs Android 16-based OriginOS 6. The vivo X300 series is now official. It includes the base X300 with...m.gsmarena.com
Koliko vidim i cena ostala ista. Moraću da ga uzmem samo zbog ravnog ekrana.. i to u ovoj bež boji sa orange ringom oko kamere.
Čisto zbog stavljanja kaljenog stakla sa dobrim oleo premazom.Što preferiraš ravan ekran?
Ja sam prešao sa Pixela 6 Pro na S24 FE na neko vreme, i ravan ekran mi je mnogo neudobniji. Nije mi ni estetski lepši, jer ako staviš maskicu preko njega onda baš izgleda debelo.
Nisam mislio ništa loše, samo me je interesovalo.Voli čovek tako baš kao što mi volimo zakrivljene, nema tu neke posebne polemike i diskusije. Bitno da ima izbora (mada se svi lagano vraćaju na flat nažalost).
Ja sam 6 Pro nosio bez zaštite 2 godine, nijedna ogrebotina. Mislim da su stakla dosta napredovala. Samo da se ne nosi telefon sa ključevima u džepu ili po rancu.Pixel 7 ubi što je zakrivljen, mogu samo folije, pljuc.
Ne deluje loše ovaj x300, čeka se ultra.
Realno zakrivljeno staklo donosi više problema nego prednosti - od veće cene zamene displeja, pa do problema sa folijama/staklima, olovčica na Samsung note/ultra modelima zna da sklizne, a i nekad je teško selektovati nešto što je skroz do ivice
Prednosti: ajde neka bude, možda lepše izgleda i to je to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari