Šta je novo?

Vivo X300 Series

Koliko vidim i cena ostala ista. Moraću da ga uzmem samo zbog ravnog ekrana.. i to u ovoj bež boji sa orange ringom oko kamere.

Koliko vidim i cena ostala ista. Moraću da ga uzmem samo zbog ravnog ekrana.. i to u ovoj bež boji sa orange ringom oko kamere.

Što preferiraš ravan ekran?

Ja sam prešao sa Pixela 6 Pro na S24 FE na neko vreme, i ravan ekran mi je mnogo neudobniji. Nije mi ni estetski lepši, jer ako staviš maskicu preko njega onda baš izgleda debelo.

Voli čovek tako baš kao što mi volimo zakrivljene, nema tu neke posebne polemike i diskusije. Bitno da ima izbora (mada se svi lagano vraćaju na flat nažalost).

Što preferiraš ravan ekran?

Ja sam prešao sa Pixela 6 Pro na S24 FE na neko vreme, i ravan ekran mi je mnogo neudobniji. Nije mi ni estetski lepši, jer ako staviš maskicu preko njega onda baš izgleda debelo.
Čisto zbog stavljanja kaljenog stakla sa dobrim oleo premazom.
Jer sa zakrivljenim moraš da se pomiris ili sa ogrebanim ekranom ili sa onim kineskim folijama koje su kao guma ispod prsta kada se koriste. ( aka mobile outfitters)
Zakrivljene ekrane nikada vise

Pixel 7 ubi što je zakrivljen, mogu samo folije, pljuc.

Ne deluje loše ovaj x300, čeka se ultra.

Aj razumem sto Loznica nece da se cima sa nabavkom whitestone stakla ovde u srb ali u irskoj na amazonu (prime) za tipa dva dana sto dodje na kucu?!

edit: evo i Krisa

Height: 161.98mm
Width: 75.48mm
Thickness: 7.99mm
Weight: 226g

Odlične dimenzije za ovoliki ekran. Plašio sam se da će biti širi od x200 pro kada ono međutim. :) tu su i svi LTE band-ovi za naše tržište.

Voli čovek tako baš kao što mi volimo zakrivljene, nema tu neke posebne polemike i diskusije. Bitno da ima izbora (mada se svi lagano vraćaju na flat nažalost).
Nisam mislio ništa loše, samo me je interesovalo.

Pa i nema više izbora. 😂
Pixel 7 ubi što je zakrivljen, mogu samo folije, pljuc.

Ne deluje loše ovaj x300, čeka se ultra.
Ja sam 6 Pro nosio bez zaštite 2 godine, nijedna ogrebotina. Mislim da su stakla dosta napredovala. Samo da se ne nosi telefon sa ključevima u džepu ili po rancu.

Realno zakrivljeno staklo donosi više problema nego prednosti - od veće cene zamene displeja, pa do problema sa folijama/staklima, olovčica na Samsung note/ultra modelima zna da sklizne, a i nekad je teško selektovati nešto što je skroz do ivice :)

Prednosti: ajde neka bude, možda lepše izgleda i to je to :)

Aj razumem sto Loznica nece da se cima sa nabavkom whitestone stakla ovde u srb ali u irskoj na amazonu (prime) za tipa dva dana sto dodje na kucu?!
To je smece, bumper ga izbija i jos stosta:

1760364547089.png

Svakako nije tema ali dobra vest je sto i Kinezi ostavljaju zakrivljeno smece u proslosti.

Realno zakrivljeno staklo donosi više problema nego prednosti - od veće cene zamene displeja, pa do problema sa folijama/staklima, olovčica na Samsung note/ultra modelima zna da sklizne, a i nekad je teško selektovati nešto što je skroz do ivice :)

Prednosti: ajde neka bude, možda lepše izgleda i to je to :)

Meni je ergonomija nula. I to nije toliko do toga sto je ravan ekran, nego sto je telefon ravan sa obe strane, samim tim i ostar. Svi su uzeli iPhone dizajn. Mrzim da drzim u ruci S24 FE.

Tako da je moja zamerka vise na oblik celog kucista, ne samo na ekran per se.

Eto ga u Srbiji 😁
IMG_20251013_161109.jpg

Zanimljivo :)
Mada ne verujem da će official u Srbiju, a i ako dođe baterija će biti 5400 umesto 6500.

Vrh Dno