to se, meni se čini, zove kopium.dao sam ti sampleove sa x100u, x200u moze bit samo i bolji, xiaomi nije dorastao vivu i nemas se sta ljutit, dobar je i xiaomi al ko oce najbolju kameru na mobu ici ce na vivo.
Bezobrazne cene za obnovu oglasa.^nije mu obrisana prodavnica već neće da postavlja više na KP jer su bezobrazno digli cene za obnavljanje oglasa
Pa ti si napisao da x100u ima problem kao i ostali, mi ti pokazali da nema, stvarno nemam vremena da se bavim traženjem primera sa x200pro. Sva 3 telefona imaju isti senzor s tim što x200U ima veći modul zbog većeg otvora blende. Nije mi logično da na suncu shutter bude 1/100 jer je shutter speed u sprezi sa količinom svetosti koja pada na senzor, u prevodu, ako ima mnogo svetla a shutter je 1/100 onda bi blenda morala da bude prilično zatvorena, tipa f16 ili f22. Ukoliko je veliki mrak a shutter je 1/100 onda bi blenda morala da bude mnogo otvorena, tipa f1.4ok, pokazuješ mi x100u kao i Betmen.
nađi mi primere x200 pro I x200u.
ovoliko je obnova u kategoriji portikle za bebe. Telefoni su 3x viseBezobrazne cene za obnovu oglasa.
Pogledajte prilog 489812
Pa ti si napisao da x100u ima problem kao i ostali, mi ti pokazali da nema, stvarno nemam vremena da se bavim traženjem primera sa x200pro. Sva 3 telefona imaju isti senzor s tim što x200U ima veći modul zbog većeg otvora blende. Nije mi logično da na suncu shutter bude 1/100 jer je shutter speed u sprezi sa količinom svetosti koja pada na senzor, u prevodu, ako ima mnogo svetla a shutter je 1/100 onda bi blenda morala da bude prilično zatvorena, tipa f16 ili f22. Ukoliko je veliki mrak a shutter je 1/100 onda bi blenda morala da bude mnogo otvorena, tipa f1.4
Ovi telefoni imaju fiksnu blendu koja je u slučaju x200u najveća, možda je samo problem u natpisima ispod fotografija, treba proveriti exif. Na kraju krajeva, dok se god dobijaju odlične fotografije, nije bitno koliki je shutter speed. Ako ti baš treba da uhvatiš f1 kad prolazi kroz šikanu, koristi onaj snapshot mod i rešen problem.
Ja sam u multimedia za auto, verujem da su telefoni vise ali opet ne razumem, kako nekome ko prodaje telefone od 1000e skupo da plati par stotina dinara mesečno. 🥴ovoliko je obnova u kategoriji portikle za bebe. Telefoni su 3x vise
Radi na x100u i x200pro, znam da ga ima i na x200u ali ne znam da li radi.Android Auto radi na CN verziji ?
Mozes li negde okaciti full res link, stavio bih kao wallpaper? Hvala!Pogledajte prilog 489855
Bas volim ovu kameru.
Ko tebe tera da kupis Vivo X200 Ultra?Imas Iphone i Samsung precenjene pa uzivaj veliki znalceto se, meni se čini, zove kopium.
po tog logici Vivo sa HP9 nije dorastao Oppu sa njegovim uz?
ja nemam problem sa tim da kažem da se kod Xiaomija HP9 ne ponaša normalno, ali izgleda da samo oni smeju da imaju problema.
čim kažem nešto za Vivo, jok, savršenstvo bez mane, u svakom primeru i poređenju najbolje, nikad se ne desi da fejluje, prosto izmišljen.
ne želim više da se prepirem, možete slobodno pravac Weibo ili telegram pa gledajte sample-ove.
jedan normalan shutter speed kao na poslednjoj fotografiji na 30 sporih.
slike 6 i 7, razlika između glavne i HP9 u ponašanju i shutteru i istoj sceni.
algoritam, coating, sam senzor, ko će ga znati, ali pate od sporog shuttera.
na vama je da prihvatite i pošaljete feedback sa time šta se dešava i zašto nije konstantno ili da nastavite da odbijate i pravite se kako je savršen, meni ni iz džepa ni u džep 🤣
Mozes li negde okaciti full res link, stavio bih kao wallpaper? Hvala!
ako ništa, Vivo bar ima bolje maske od Xiaomija 🤣Uzeo sam maskicu za @psychofedex ako se odluči da kupi najbolji telefon na svetu 🤣
Pogledajte prilog 489974Pogledajte prilog 489975
Sve je bolje na x200u e sad što si ti uzeo Xiaomi to je druga stvar. I 15u je odličan telefon tako da ne vidim polemiku zaista osim ako te ne izjeda iznutra što si uzeo lošiji flagship😁
brate, dobio sam ga za dzabe... nisam ga kupio niti sam hteo da ga uzmem, bio sam skroz zadovoljan sa 14u.Sve je bolje na x200u e sad što si ti uzeo Xiaomi to je druga stvar. I 15u je odličan telefon tako da ne vidim polemiku zaista osim ako te ne izjeda iznutra što si uzeo lošiji flagship😁
ekran tu su negde, ppi skoro isti, pwm, boje, BOE vs TLC, odlicni su oba. zvucnici, mikrofon dosta bolji na Xiaomi-ju. Softver nisam koristio OriginOS ali kontam da je bolji. HyperOS-u ne fali nista specijalno ali je Origin sigurno ispeglaniji.U cemu je to losiji?Ekran dizajn,zvuk,softver,kamera stavi sve na papir pa pricaj koji je losiji a koji bolji.
Uglavnom polemišemo o kamerama na poslednjih par strana. Origin OS je ono što sam video top 3. Dizajn kako kome meni je ovaj crveni Vivo za 3 koplja ispred 15u. Mic na 15u je najgori od svih pomenutih. Tako da, x200u je bolji overall od x15u.U cemu je to losiji?Ekran dizajn,zvuk,softver,kamera stavi sve na papir pa pricaj koji je losiji a koji bolji.
Kapiram da svako svog konja hvali ali nešto baš upinješ iako si ga dobio na poklon. Malo realnosti nije na odmet. Niko nije rekao da je 15u loš već je na trećem mestu zasluženo. Ovo što je Rus poredio sve je jasno. Xiaomi nigde nije prvi a pogotovo ne mikrofon, ono je blago rečeno kanta mada nije ni x200u nešto mnogo bolji.brate, dobio sam ga za dzabe... nisam ga kupio niti sam hteo da ga uzmem, bio sam skroz zadovoljan sa 14u.
ekran tu su negde, ppi skoro isti, pwm, boje, BOE vs TLC, odlicni su oba. zvucnici, mikrofon dosta bolji na Xiaomi-ju. Softver nisam koristio OriginOS ali kontam da je bolji. HyperOS-u ne fali nista specijalno ali je Origin sigurno ispeglaniji.
kamera heh
fora je u tome sto su bukvalno sva tri odlicni telefoni, kvalitet kamere je toliko slican da je zanemarljivo. u zavisnosti od slucaja, situacije, scene, nekad je bolji prvi, nekad drugi, nekad treci.
udjite na TG grupe gde ljudi imaju oba telefona ili sva tri pa izbacuju i porede.
samo je meni presmesno kako je ovde na forumu nekako uvek Vivo najbolji 👑
hahahah ako je neko nerealan ovde, to si tiKapiram da svako svog konja hvali ali nešto baš upinješ iako si ga dobio na poklon. Malo realnosti nije na odmet. Niko nije rekao da je 15u loš već je na trećem mestu zasluženo. Ovo što je Rus poredio sve je jasno. Xiaomi nigde nije prvi a pogotovo ne mikrofon, ono je blago rečeno kanta mada nije ni x200u nešto mnogo bolji.
Evo ti i Benovih par snimaka posto vidim da ocigledno Xiaomi i dalje "kaska"Nemoj da se nerviraš😁. Ogledao sam već sva poređenja i Xiaomi kaska u svakom slučaju. Nemam x200u još uvek, ali sudeći po prvim recenzijama jasno je sve. Ako ga budem uzimao i kada budem u Srbiji onda možemo "live" poređenje.
Dobija ga i Flossy ove nedelje pa ćemo da vidimo i njegovo mišljenje iako njega ne smatram nešto relevantnim.
Evo ti i Benovih par snimaka posto vidim da ocigledno Xiaomi i dalje "kaska"
Ovo je vs x200 pro pa čak i ovde je 50/50 na nekim fotkama gde ovaj nije ubo ni fokus, a kamoli nešto drugo. Ultra vs ultra ako ćemo realno i tu Xiaomi nema šta da traži kad se već muči sa x200 pro. Čini mi se da je ovaj Ben pristalica Xiaomi-ja mada moguće i da grešim.
Xiaomi nigde nije prvi a pogotovo ne mikrofon, ono je blago rečeno kanta mada nije ni x200u nešto mnogo bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari