Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Daj neku fotku. Dobićeš od mene ovog smajlija sa srcima
Jedna od najprostijih opcija koju sam video do sad. Samo udjes na SIM karticu i stikliraš opciju.Jel radi VoLTE?
Ma sta ima veze toliko updatea, nek sibaju samo. Ne moze da skodi nikako, idu do sitnih detalja, svaka im castČekaj sad ozbiljno, čemu toliko apdejtova? Jel primećuješ neku razliku u bilo čemu? I daj neke fotke da se raspametimo
Nemam vremena nikako da sastavim neki smisleni video, ovde ne mogu da okacim gomilu fotki koje imam. Evo na flickeru sam stavio par komada, običan Point&shoot bez ikakvog podešavanjaČekaj sad ozbiljno, čemu toliko apdejtova? Jel primećuješ neku razliku u bilo čemu? I daj neke fotke da se raspametimo
HDR ukljucen, ili si naknadno obradio?Mala razlika, ko zna da fotka dosta mu je i običan X100 a kamoli pro)
Ja sam uzeo Ultru da me ne svrbi za 2 meseca opet. Da li vredi razliku u odnosu na Pro koji može da se nađe za 750e ili manje, naravno da ne vredi.
Evo ti jedna fotka sa Pro sa telegram grupe
To je x100 pro, nije moja kao što rekohHDR ukljucen, ili si naknadno obradio?
Dobra nam je ona grupa na Telegramu. Već sam instaliraoNoviforce china 😁🇨🇳
Ček ček to je 1030e za bednih 12/256, a lik donosi 16/512 za 1180. Mislim da to vredi 150e doplate. + Što ako imaš bilo kakav problem lik nosi jednom nedeljno za Kinu i rešava reklamaciju za max 2-3 nedelje.Vi stvarno imate para za bacanje :/
Zar nije jeftinije da se naruči na adresu u De I da vam ga onda donesu za 30e oni ljudi koji se time bave ? Mislim da 12/256 izađe oko 1000e.
Neverovatno mi je da vas neko preko KP tako dere.. čuj lik za kineske telefone 🙄
Ta Nokia jeste bila super, ali bilo kakav moderan Android ima 10x bolju kameru, odavno smo prošli vreme hardvera.I jedini razlog što menjam moju nokiu 808, je baterija koja posle 11 12 godina, nije baš funkcionalna.
Kolika je veličina senzora kamere? Kod ovog sad što koristim je, 1/1.2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari