Šta je novo?

Vivax Aeri+

Eh sad ja kad vido koliko su ovde isti 1000-1500 + dostava i kad vidoh 300 din. na temu reko kupuj.

Hoće prijatelj da zalepi kukicu i mali spoljašni digitalni merač temperature i vlage na unutrašnjoj jedinici Vivax AERI jer sumnja na pogrešno merenje temperature klime (koliko jeste u sobi u odnosu na koliko je podešeno). Gde je najbolje da zalepi?

Da pogodim, laze mu +2 stepena? Ja iskreno ja to navikao, moze da se resi setovanjem offseta, ali se i to pokarabasa ako se klima iscupa iz struje (mora ponovo da se setuje)

Da pogodim, laze mu +2 stepena? Ja iskreno ja to navikao, moze da se resi setovanjem offseta, ali se i to pokarabasa ako se klima iscupa iz struje (mora ponovo da se setuje)
Kako si znao, možda si ti moj prijatelj? 😄

Moja gresi stepen,na 22 stavim ako hocu 23.
Pitanje, za obojicu: jel greši i leti i zimi, ili tačno meri samo prikazuje brojku uvećanu ili umanjenu za stepen-dva?

Tako je neka priča bila leti za stepen-dva ali ja sam mislio da je do toga jer imaju visok plafon a razlika između temperature vazduha na plafonu i podu može barem 2 stepena da bude.

Gde je najbolje da zalepimo termometar? Pitam jer moja klima drugog proizvođača ima vidljivu rupicu sa desne strane za merenje temperature.

Gde je najbolje da zalepimo termometar? Pitam jer moja klima drugog proizvođača ima vidljivu rupicu sa desne strane za merenje temperature.
Ako uopste na to mislis zbog termometar onda:
Kad nema rupice onda od prilike ovde (crveno)
Kad ima rupice onda na tu visinu gde su rupice sa strane (plavo) ---> ako mislis da uporedis temp. kad pali/gasi klima i koliko masi itd. :)
vivax term.jpg

Poslednja izmena:
Kako si znao, možda si ti moj prijatelj? 😄

Pitanje, za obojicu: jel greši i leti i zimi, ili tačno meri samo prikazuje brojku uvećanu ili umanjenu za stepen-dva?

Tako je neka priča bila leti za stepen-dva ali ja sam mislio da je do toga jer imaju visok plafon a razlika između temperature vazduha na plafonu i podu može barem 2 stepena da bude.

Uzeo sam je pre 20tak dana tako da na hladjenju ne znam dal masi,meni stoji sobni termometar pored kreveta na komodici i prema njemu se orijentisem,22 na klimi je 23 sobna temperatura i odrzava vrhunski.

Nazad
Vrh Dno