Kako si znao, možda si ti moj prijatelj? 😄Da pogodim, laze mu +2 stepena? Ja iskreno ja to navikao, moze da se resi setovanjem offseta, ali se i to pokarabasa ako se klima iscupa iz struje (mora ponovo da se setuje)
Pitanje, za obojicu: jel greši i leti i zimi, ili tačno meri samo prikazuje brojku uvećanu ili umanjenu za stepen-dva?Moja gresi stepen,na 22 stavim ako hocu 23.
Ako uopste na to mislis zbog termometar onda:Gde je najbolje da zalepimo termometar? Pitam jer moja klima drugog proizvođača ima vidljivu rupicu sa desne strane za merenje temperature.

Uzeo sam je pre 20tak dana tako da na hladjenju ne znam dal masi,meni stoji sobni termometar pored kreveta na komodici i prema njemu se orijentisem,22 na klimi je 23 sobna temperatura i odrzava vrhunski.Kako si znao, možda si ti moj prijatelj? 😄
Pitanje, za obojicu: jel greši i leti i zimi, ili tačno meri samo prikazuje brojku uvećanu ili umanjenu za stepen-dva?
Tako je neka priča bila leti za stepen-dva ali ja sam mislio da je do toga jer imaju visok plafon a razlika između temperature vazduha na plafonu i podu može barem 2 stepena da bude.
Gde je najbolje da zalepimo termometar? Pitam jer moja klima drugog proizvođača ima vidljivu rupicu sa desne strane za merenje temperature.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari