Šta je novo?

Vivax Aeri+

Danas, temp oko 1st, vlaznost 75%

Primjetio sam ceste defroste na AERI. Traju uvijek 70sec, nista strasno, sobna temp. ostaje ista. Ne duva hladno.

AEQI odavno nisam vidio u DFu. Ne znam sta se desava.

Evo upravo, ukljuci taj defrost, ja pogleda na spoljasnu jedinicu, ni truna leda niti mraza na isparivacu.

Vanjska temp. 0st, vlaznost 80%

Sve je u redu, opusti se.

Kazem, zadanoj temperaturi ne smeta. Odrzava lako 24st

Samo malo mi cudno taj rad. Defroste nije radila na -5 tako cesto

U kom momentu radi te defroste, kada se ugasila (prebacila zadatu) pa treba opet da pokrene grejanje ili u toku grejanja kada se zaustavi i odradi DF?

U kom momentu radi te defroste, kada se ugasila (prebacila zadatu) pa treba opet da pokrene grejanje ili u toku grejanja kada se zaustavi i odradi DF?
e puno me sad pitaš... jednostvano dok sam u toj prostoriji čujem ono "pufffff" pogledam na Display piše --dF--

ca. 70sec kasnije opet piše zadata temperatura

Radi kontrolni DF, pa zato su i tako kratki. Valjda se uslovi tako poklopili, pa zato cepa ovakav DF.
Ali to ne mozes da biras kakav ce biti DF.

danas 2 stepena spoljna, defrost traje minut i 49 sekundi, od jednog okretanja cetvorokrakog do nazad.
ni meni realno ovo ne smeta, temperatura ne pada, jer pre samog defrosta, podigne potrosnju na jedno 700w da nabije temperaturu i tako kompenzuje potencijalne gubitke.

Nazad
Vrh Dno