gorio83 je napisao(la):da li neko koristi google earth pro? ako koristi nek mi kaze kako da iskljucim trijal od 7 dana.
POZz.
ne bih rekao da su sveži snimci... pratio sam nekoliko meseci isto mesto,i uopšte se nije menjalo za tih nekoliko meseci, baš zato mi je i bilo malo bezveze, ali inače je program odličan! Kod nas baš i ne vredi,ali sam Englesku video odličnoVodoo je napisao(la):da super je program i dobra stvar je sto su stalno svezi snimci
Ovo je zato što su uradili ponovo centriranje mape Beograda u skorije vreme.X12345 je napisao(la):Jeste li primecivali da ako markirate nesto, da se posle odredjenog vremena marker promeni poziciju? Ja sam obelezio moju gajbu i posle otprilike mesec-dva, pomeri mi marker za oko 400-500m ka zapadu. :bottle:
Snimci su sasvim OK. Pronašao sam dosta objekata i veoma sam zadovoljan kako su snimci urađeni.ZorMi je napisao(la):Upravo sam primetio da je npr. Kragujevac dobio nove snimke, ne tako detaljne kao Beograd ali mnogo bolje nego ona mrlja od ranije. Dakle, stalno se to dopunjava, za neku godinu će biti...
Ako nisi, isključi terrain layer pa će snimci biti još jasniji, samo onda nema 3D prikaza...Sale KG je napisao(la):veoma sam zadovoljan kako su snimci urađeni.
_Weasel_ je napisao(la):pa nema kragujevac
nema pola vecih gradova dok imaju neki mali nebitni
Da, baš tako i funkcioniše.Freelancer je napisao(la):kragujevac, serbia and montenegro
nis, serbia and montenegro
novi sad, serbia and montenegro
belgrade, serbia and montenegro
i tako dalje, i tako dalje...
3D :d, pa još KG. Ala bi to bilo :guitar:ZorMi je napisao(la):Ako nisi, isključi terrain layer pa će snimci biti još jasniji, samo onda nema 3D prikaza...
3D teren ima, algoritam 'razvlači' snimke preko terena pa ih malo deformiše i onda nisu tako jasni, a zgrade samo 3D modeli u centrima nekih USA gradova, tek treba da nalepe teksture, a za neku godinu...Sale KG je napisao(la):3D :d, pa još KG. Ala bi to bilo :guitar:
Tkz. ''Zastavin soliter'', samo ne znam da li je arhitekta osuđen. Soliter zaista ima takav oblik, i mislim da je nesrećnik imao dosta neprijatnosti zbog togaZorMi je napisao(la):... kad smo već kod krovova Kragujevca, davno sam čuo priču da je neki arhitekta osuđen u Titovo vreme zbog solitera kod 'Zastavinog mosta' jer gledano iz aviona ima oblik kukastog krsta. Evo najzad prilike da se proveri trač...
ZorMi je napisao(la):... Goč, Smederevo, Bavanište, Kosovska Mitrovica, Boljevac, Majdanpek, Ponikve, Ravna Gora, Vršac... Pojavile su se mnoge nove 'šlajfne' sa avio-snimcima, prepoznaju se kao nijansirani pravougaonici na mapi cele Srbije.
jox je napisao(la):Nego, jel zna neko kako moze da se arhivira G-Earth cache? i eventualno prenosi na drugi comp? ili vraca posle reinstalacije win-a???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari