MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Ako je neko ovo shvatio, molim da objasni i nama, prostima ... hvala ....
To je namenjeno onima koji su i dalje na starim 60 i 150 tarifama (gde je pretplata 250 din i verovatno 350 cim pise +40 ili +140), samo ne vidim razlog da iko od njih predje na novu tarifu i da placa skuplje samo da bi imao dodatne minute ka vip-u tek nakon utrosenih ostalih.
O tome vam i pricam. Naravno da istu takvu ponudu ne salju sms-om korisnicima koji imaju stari paket postpaid 350 ili 325 iako i oni imaju mogucnost prelaska na novi paket, iz prostog razloga VIP nista ne dobija. Dobijaju samo korisnici starih pretplata-besplatne MB. :smash:
da to sam video, ali to opet potpada pod onih 200 nedeljno pa "radi nedelju dana sta hoces" foru. mislio sam da li ima neki SMS paket ili tako nesto, da kupim 300-400 poruka mesecno i miran sam. na Vip sajtu nema nista.
30.04.2010
1,5 dinara za minut razgovora prema svim mobilnim i fiksnoj mreži
Najniža cena na tržištu za pozive u Srbiji
Vipovi novi pripejd korisnici će od 4. maja moći da razgovaraju ka svim mrežama u Srbiji po ceni od samo 1,5 dinara po minutu, u svako doba dana i noći.
Nakon aktivacije Vipove SIM kartice, korisnici automatski dobijaju tarifu sa promotivnom cenom od 1,5 dinara po minutu prema svim mrežama, koja važi 10 dana. Svaka nova dopuna kredita u iznosu od 200 dinara ili više produžava važenje ove pogodnosti na narednih 10 dana. Ukoliko korisnik dopuni kredit u iznosu od 500 dinara ili više, promotivna cena će važiti 30 dana. Osnovna pripejd cena je 4,9 dinara po minutu za pozive i 2,9 din za SMS poruke prema svim nacionalnim mrežama.
Postojeći korisnici takođe mogu da pređu na novu promociju. Promo cena važi u nacionalnom saobraćaju, i ne obuhvata međunarodne pozive i roming. Više informacija na www.vipmobile.rs ili na 060/1234.
WTF? 9din/min???Najverovatnije, 5.9*1.28 = 7.55 + 1.5 = 9din/min (sa porezima i uspostavom veze)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari