Šta je novo?

[VIP] Promocije

Da ali je redosled pogresan, treba da trosis onoliko koliko ti treba, a ne da trosis zato sto si vec platio.
To je meni ekvivalentno kad bih morao Miskovicu da placam 100000 mesecno i za te pare mogao da uzmem robe u maxiju. Nasao bih ja sta kupiti, ali zasto bih kupovao toliko, ako mi ne treba? Nemam bas para na bacanje :)

Ma to stoji... nego vecina ljudi ne prica ne zato sto nema potrebu vec zato sto nema para... pa i ja razvlacim jednu dopunu i jurim da se javim na fixni ako mogu... ali me to izuzetno smara...

Sto se tice baterije, i ja bih voleo da cujem necije iskustvo... Uzeo sam tattoo preko vip-a,razgovaram dnevno oko 20tak min,razmenim tridesetak poruka,na gprs i na wifi ode da kazem sat vremena,ukljcen je 3G,muziku slusam na sluskama do sat vremena dnevno,ali baterija nema teorije da mi prebaci jedan dan... da li ga ja toliko maltretiram ili baterija nije normalna,ne znam ni sam...

da, dan i po najvise, ali meni je sve ukljuceno osim gps-a, i koristim ga stalno... stavio sam nmap, pa cu da vidim sutra koliko ce da izdrzi, ali ako je jedan dan, to je ok, ionako ga punim uvece...

08.01.2010
Božićne čestitke u Vip mreži

Više od 43 miliona SMS i MMS poruka razmenjeno je kroz Vipovu mrežu tokom Božićnih praznika, u periodu od 8 časova ujutru 6. januara do ponoći 7. januara.

Zanimljivo je napomenuti da je veći broj poruka razmenjeno za Božićne praznike nego za novogodišnje, kada je u Vip mreži razmenjeno nešto više od 38 miliona SMS i MMS poruka.

Najmlađi operater u Srbiji se dobro pripremio za znatno pojačan saobraćaj pa su čestitke i lepe želje primane i isporučivane bez zastoja.
..

Sto se tice baterije, i ja bih voleo da cujem necije iskustvo... Uzeo sam tattoo preko vip-a,razgovaram dnevno oko 20tak min,razmenim tridesetak poruka,na gprs i na wifi ode da kazem sat vremena,ukljcen je 3G,muziku slusam na sluskama do sat vremena dnevno,ali baterija nema teorije da mi prebaci jedan dan... da li ga ja toliko maltretiram ili baterija nije normalna,ne znam ni sam...
Dan i po uz normalno koriscenje,maximum dva dana.Kada ga ubijam onda jedan dan.U pocetku me nerviralo,nisam navikao da tako cesto punim telefon ali sam se sada vec navikao.Ne znam kakva je situacija sa ostalim android telefonima tipa Hero ili Magic ali koliko citam na netu vidim da velika vecina smartphone novije generacije mora da se puni na dva,maksimum tri dana.Ostaje mi da ocekujem neku jacu bateriju ako se uopste pojavi,sam telefon mi je dobar.

SMS2Facebook™

Vip je korisnicima omogućio da na svom Facebook profilu objavljuju fotografije putem MMS-a zahvaljujući usluzi MMS2Facebook™. Korisnicima je na raspolaganju i servis SMS2Facebook™ pomoću koga u svakom trenutku mogu da jednostavnim slanjem SMS-a promene status, pošalju poruku, dodaju prijatelja ili se prijave za primanje notifikacija sa Facebooka.

http://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni-portal/preko-neta-oko-sveta/sms-2-facebook™.825.html

Registraciju broja je moguce obaviti na http://www.facebook.com/mobile/ .

Ima android aplikacija koja to radi...

Za one koje imaju android telefone

PicPush Automatically share your pics and videos to Shutterfly, PhotoBucket, SmugMug, Facebook, Gallery, Picasa and Flickr. No need to manually upload! PicPush takes care of it all while you click away to your heart's content!! Pics uploaded automatically when you take them (15 min delay).
aplikacija je besplatna na adresi
http://andappstore.com/AndroidApplications/apps/PicPush;jsessionid=84FFF01778CDE93C411D29B5DA3DBCC5

pozdrav

SMS2Facebook™

Vip je korisnicima omogućio da na svom Facebook profilu objavljuju fotografije putem MMS-a zahvaljujući usluzi MMS2Facebook™. Korisnicima je na raspolaganju i servis SMS2Facebook™ pomoću koga u svakom trenutku mogu da jednostavnim slanjem SMS-a promene status, pošalju poruku, dodaju prijatelja ili se prijave za primanje notifikacija sa Facebooka.

http://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni-portal/preko-neta-oko-sveta/sms-2-facebook™.825.html

Registraciju broja je moguce obaviti na http://www.facebook.com/mobile/ .

Koliko to kosta, nesto mi sporo otvara. Kod telenora je mms2facebook valjda 2 din+pdv (cini mi se), ako nije bila promocija letos kad su to uveli.
EDIT: sad sam video da je cena standardna tj 10+porezi za mms i ~4.5 za sms.
Kod telenora jeste 2 din
http://www.telenor.co.rs/?section=private&page=6320

Poslednja izmena:
VIP je isplativ za one koji trose vise saobracaja.

Kod prepaida su to tarifne opcije 200din/7dana a u postpaidu vise tarife.

Od juna 2009. godine svi pre-paid korisnici, koji su bili na starim tarifama, automatski su prebačeni na novu pre-paid tarifu, tako da više nema stare-nove tarife na VIP-u.

Istina je, ne koristim vip preko godinu dana samo dopunjujem kredit da ne propadne i sms mi je 4.35din iako nisam koristio promocije.

Koja tarifa je najbolja za SMS u Vip mrezi? Nista razgovori i nista van Vip mreze?

Opcija Besplatan SMS
Besplatne SMS poruke iznose 1000 SMS poruka i važe 7 dana uz dopunu od 200 dinara i više. Besplatne poruke se ne sabiraju, ne mogu se koristiti u romingu niti ka inostranstvu i ne važe za usluge sa dodatnom vrednošću.
SMS vaze u nacionalnom saobracaju.
Ali moras biti heavy user - 200din nedeljno za 1000SMSa.

da to sam video, ali to opet potpada pod onih 200 nedeljno pa "radi nedelju dana sta hoces" foru. mislio sam da li ima neki SMS paket ili tako nesto, da kupim 300-400 poruka mesecno i miran sam. na Vip sajtu nema nista.

Ne postoje tarife kod VIPa. Postoje tarifne opcije koje favorizuju potrosnju.

Bila je promocija u decembru, 200kinti mesecno za milion SMSa do kraja 2010. ali nisam siguran da li moze jos da se aktivira.

da to sam video, ali to opet potpada pod onih 200 nedeljno pa "radi nedelju dana sta hoces" foru. mislio sam da li ima neki SMS paket ili tako nesto, da kupim 300-400 poruka mesecno i miran sam. na Vip sajtu nema nista.

Ako ti trebaju poruke, VIP nije za tebe. Poruka im je ~4.3 dinara, a tih milion su samo u mrezi (vip) i treba stalno da se produzuju.
Ako kuckas poruke idi na mts ili telenor.

Vip prepaid je generalno ******. osim ako neko nema devojku/priljatelje na vipu, pa onda za 200 din nedeljno sto je nista moze da prica koliko hoce sa njima..

Vip prepaid je generalno ******. osim ako neko nema devojku/priljatelje na vipu, pa onda za 200 din nedeljno sto je nista moze da prica koliko hoce sa njima..

Ima na telenoru tarifa 500min za 30 dana za 4 prijatelja. Sad je besplatno, ali posle ce traziti da uplatis 500 din mesecno sebi na racun (kod vipa je neohodno 800+). A ni kod njih nemas neograniceno gratis vec 4000din za te razgovore (sto i nije tako mnogo kao sto zvuci), ako se dobro secam.

Pa sta je tu prevara? :)

0 dinara mrezi a kolicina ovisno od tarife :)

"Zauvek" se odnosi na to da su minuti u mrezi zauvek sastavni deo tarife, u tom smislu.

Ne mesati sa terminom "beskonacno" :)

Sama reklama a i to zauvek će 99.99% ljudi obmanuti, a s' tom namjerom i jeste takva kakva jeste. Čuo sam stotine komentara tipa "jes' super ona VIP traifa besplatno u čitavoj mreži", a to se ne može tako iskoristiti. Treba neko kome odgovara paket 900 da uzme 325 da bi zadnji 5 dana u mjesecu imao besplatno u mreži, a i da plati duplo veći račun. Besmisleno i neupotrebljivo (i kao što rekoh reklama prikazuje stvari skroz drugačije nego što ustvari jesu).

Nazad
Vrh Dno