Šta je novo?

[VIP] Promocije

Ako je neko ovo shvatio, molim da objasni i nama, prostima ... hvala ....

To je namenjeno onima koji su i dalje na starim 60 i 150 tarifama (gde je pretplata 250 din i verovatno 350 cim pise +40 ili +140), samo ne vidim razlog da iko od njih predje na novu tarifu i da placa skuplje samo da bi imao dodatne minute ka vip-u tek nakon utrosenih ostalih.

Greskom, jer u toj poruci nigde ne pise da su posle ovih, tako da ce neko pomisliti da su odmah...
Klasicna prevara, ako se ja pitam :)

To je namenjeno onima koji su i dalje na starim 60 i 150 tarifama (gde je pretplata 250 din i verovatno 350 cim pise +40 ili +140), samo ne vidim razlog da iko od njih predje na novu tarifu i da placa skuplje samo da bi imao dodatne minute ka vip-u tek nakon utrosenih ostalih.

O tome vam i pricam. Naravno da istu takvu ponudu ne salju sms-om korisnicima koji imaju stari paket postpaid 350 ili 325 iako i oni imaju mogucnost prelaska na novi paket, iz prostog razloga VIP nista ne dobija. Dobijaju samo korisnici starih pretplata-besplatne MB. :smash:

O tome vam i pricam. Naravno da istu takvu ponudu ne salju sms-om korisnicima koji imaju stari paket postpaid 350 ili 325 iako i oni imaju mogucnost prelaska na novi paket, iz prostog razloga VIP nista ne dobija. Dobijaju samo korisnici starih pretplata-besplatne MB. :smash:

Tvoje reci vrede vise!
Svaki operater usmerava vodu na svoju vodenicu, cilj im je uzeti sto vise novca od korisnika, pre ce vam minute, poruke, internet, nego smanjiti preplatu, tu logiku i VIP sledi.

I šta zapravo dobiješ za tih dodatnih 40-190 dinara?!

Aha, a predpostavljam da je ista cena kao da su prešli na nove pakete?!

Verovatno isto kao da su presli na nove pakete. Malo je nejasno napisana ta vest, a i nigde nema zvanicno..
A sto kolega Shaddow suflira - u principu se ne dobije nista upotrebljivo, cak je i nepovoljnije za vecinu korisnika... :)

Što je već klasika kada se radi o onima sa "jeftinijim ulaznicama"

da to sam video, ali to opet potpada pod onih 200 nedeljno pa "radi nedelju dana sta hoces" foru. mislio sam da li ima neki SMS paket ili tako nesto, da kupim 300-400 poruka mesecno i miran sam. na Vip sajtu nema nista.

Mali update:

Jedna napomena u vezi VIP tarifne opcije "Besplatan SMS".
Tih 200+ dinara koje sluze za aktivaciju SMS opcije ostaje na racunu i sluzi za druge usluge, pozive, net, roaming..

To baca drugo svetlo na tu temu, dakle 200+ kinti i sledecih 7 dana SMS je ustvari besplatan.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da moze ali ipak je to pitanje za 060/1234.
Sve ce ti reci a i besplatno je :)

Opcija SMS ka svim mrežama je ukinuta davno, to ne piše na sajtu.
Ali je nema među ponudom opcija. A i krenula reklama za to, samo 1000din u vip mreži i 50% bonus, dok SMS nije u reklami. Dakle ukinuto.

Ili to samo meni ukinuto, mada me čudi da nema u reklami.

Kako ukinuta, ljudi je trose u zdravlju i veselju, eno raspadaju im se tastature :)
Ono sto pise na sajtu to vazi, VIP je dosta azuran sto se tice informacija na vipmobile.rs
Pozovi 060/1234 i pitaj sta nije u redu.

I ne zaboravi da javis ovde sta je bilo na kraju :)

Poslednja izmena:
Ne koristim tu vip karticu a na pozivu 06012341 za izobr tarifne opcije mi samo dve koje sam naveo.
Nemam za SMS, necu zvati CC jer ne koristim ovu karticu i uopste VIP, ali me je zanimalo da li vazi, pa sam zato naveo.

Kazu u KS da preko automata mogu 2 opcije a sve tri opcije mogu preko SMSa ili najbolje direktno preko KS.

Aktivacija opcija SMSom:
Na 12341 posaljite SMS sa sledecim sadrzajem ovisno od opcije koju zelite:

1 (za 1000dinara u VIP mrezi)
2 (za Besplatan SMS u svim nacionalnim mrezama (1000SMSa nedeljno)
3 (za 50% bonus kredita)

Poslednja izmena:
30.04.2010
1,5 dinara za minut razgovora prema svim mobilnim i fiksnoj mreži

Najniža cena na tržištu za pozive u Srbiji

Vipovi novi pripejd korisnici će od 4. maja moći da razgovaraju ka svim mrežama u Srbiji po ceni od samo 1,5 dinara po minutu, u svako doba dana i noći.

Nakon aktivacije Vipove SIM kartice, korisnici automatski dobijaju tarifu sa promotivnom cenom od 1,5 dinara po minutu prema svim mrežama, koja važi 10 dana. Svaka nova dopuna kredita u iznosu od 200 dinara ili više produžava važenje ove pogodnosti na narednih 10 dana. Ukoliko korisnik dopuni kredit u iznosu od 500 dinara ili više, promotivna cena će važiti 30 dana. Osnovna pripejd cena je 4,9 dinara po minutu za pozive i 2,9 din za SMS poruke prema svim nacionalnim mrežama.

Postojeći korisnici takođe mogu da pređu na novu promociju. Promo cena važi u nacionalnom saobraćaju, i ne obuhvata međunarodne pozive i roming. Više informacija na www.vipmobile.rs ili na 060/1234.

LINK

Poslednja izmena od urednika:
Uspostava poziva i poruke ostaju po staroj ceni i u promociji?

Najverovatnije, 5.9*1.28 = 7.55 + 1.5 = 9din/min (sa porezima i uspostavom veze)

Trenutno nema jeftinije i izgleda da nije unapred vremenski ogranicena.

Ma ne ne ne... nisam to mislio...
nego 5.9 *1.28 je uspostava veze? A minut je 1.5*1.28?
tj. 7.55 za uspostavu + (1.5*1.28/min)?
9.5din/min bi bila najgora cena po minutu :D

Ma mislimo na isto :)

Nego ovo je trenutno najjeftinija cena po minutu za nac. saobracaj :)

Da ali ima uvek ali uz uplatu od 500 dinara mesečno se dobija ta cena.
Ipak zadovoljan sam promocijom. Opet nešto dobro kao u vip počecima. Svaka čast iako najviše plaćaju od svih operatera.

Prepaid tarifa
Detaljne cene - Vip prepaid tarife
Pozivi prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji 4,90
Pozivi ka govornoj pošti (7777) 0,00
Hitni pozivi 0,00
Pozivanje Korisničkog servisa (060/1234) 0,00
SMS (prema nacionalnim destinacijama) 2,90
SMS (prema međunarodnim destinacijama) 10,00
MMS (nacionalni) 10,00
GPRS 1 KB data 0,05
Promena SIM kartice (u slučaju oštećenja) 0,00

* Sve cene su prikazane u dinarima bez poreza.
* Cena razgovora po minutu / SMS.
* Cene su iskazane bez poreza. Cena uspostavljanja poziva po svakom započetom razgovoru je 5,9 dinara bez poreza. Razgovori se naplaćuju po minutu razgovora. Cene se ne odnose na roming i usluge sa dodatom vrednošću.

Vip smanjio cene tarife ne vezano za promocije,
a ako dopunite kredit sa 200 din, minut vam je 1.5din 10 dana
a ako dopunite kredit sa 500 din, minut vam je 1.5din 30 dana

EDIT dodatak >

Ko ne želi da koristi opciju 1,5din može da koristi besplatan sms 7 dana uz dopunu od 200din ili 1000 dinara u vip mreži 7 dana uz dopunu od 200din.

Poslednja izmena:
Plus "opcije" koje nisu promocije i deo su opste ponude.

Vrlo lepo izbor, trenutno.

Da li novi prepaid cenovnik (2,9 din. za SMS i 4,9 din. za minut) odmah stupa na snagu?

To bi trebalo da bude trenutno. Proveriti na 060/1234

Nazad
Vrh Dno