MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Dobar način da vežeš nekog bez ugovora. . . .
5.9+porezi za uspostavu je jos od uvodjenja prepaid tarifnih planova.
Stvarno, ova promocija nije donela poskupljenja, hmm
Sto se tice 1M poruka - cini se da je to neko ogranicenje za ceo period promocije, po korisniku. Ovo je totalno pausalno receno, stvarno nije precizno naglaseno sta i kako.
Edit:
Na osnovu boldovanog:
se zakljucuje da je verovatno 1M po korisniku gornji limit akcije![]()
bilo bi logično da važi i prije potrošenih "besplatnih" minuta, ali opet, trebalo bi to provjeriti.
Uzmete VIP postpaid, podjelite 5-6 VIP kartica osobama koje najviše zovete i to je to.
Uzmete VIP postpaid, podjelite 5-6 VIP kartica osobama koje najviše zovete i to je to.
Veću glupost nisam čuo, a kako to misliš da izvedeš? Da im podeliš i po jedan dodatni mobilni, ili mu pustiš poruku "e, ajd ubaci vip karticu, zovem te za 5 minuta!" Uozbilji se . . .
kad se kupi htc tatoo preko vip jel se dobija neka memoriska uz njega???
Sad moze Tattoo da se uzme za 9999dinara uz paket 350, sto uopste nije lose s obzirom na njegovu cenu na oglasima. A potrositi preko 300 minuta u domacem saobracaju, ma nema sanse, preko 5 sati da pricam na mobilni... hmm, sasvim ok paket.
Inace sam se u sc uscu zezao sa tattoo-om, odlican je, brzo reaguje bez obzira na vrstu ekrana, i, iskreno, jedina stvar koja me brine je baterija. Imam LG viewty i poludeo sam od baterije koju punim ama bas svaki dan, cak nosim rezervnu kad negde idem. Narucio sam neku novu iz nemacke za 10e, od 1200mah, Liion polymer, tvrde da traje bar 2 dana , ali stize tek u januaru. HTC je ipak firma i nadam se da ce na tattoo baterija trajati bar 2 dana. Imam poverenje u android, i mislim da ce biti jako mnogo dobrih i besplatnih programa za tu platformu. Eto vec su napravili google maps za verziju 1.6.
pozdrav
kad se kupi htc tatoo preko vip jel se dobija neka memoriska uz njega???
Sad moze Tattoo da se uzme za 9999dinara uz paket 350, sto uopste nije lose s obzirom na njegovu cenu na oglasima. A potrositi preko 300 minuta u domacem saobracaju, ma nema sanse, preko 5 sati da pricam na mobilni... hmm, sasvim ok paket.
Realno stvar navike, vecina ljudi je stisnuta pa i ne razmislja da telefon sluzi i za pricu. Isto kao sto je bilo sa netom... jaooo da mi je samo da mogu da uvedem PTT kds od 64 da se skinem sa modema... a sad kome je jos dosta 1 mb/s? Ni youtube ne radi kako treba a nekmoli nesto ozbiljnije. IMHO, potrosi se to lako, jedino ako si sam ili non stop kuci... onda ti ni telefon ne treba, kome da ga pokazujes?Jel moguce da toliko ljudi ovako (po meni pogresno rezonuje).
Ako ti je 300 minuta mnogo, sto bi placao toliku pretplatu, uzmi neku sa manje minuta...
Koliko vidim vecini je bitno da ih telefon izadje jeftino, a sad da li ce placati par hiljada mesecno, a trositi par stotina (da su na drugoj tarifi) to nije bitno...
Tarifa se uzima prema potrosnji, a ne prema telefonu. Telefon je bonus. Ako ti ne treba tolika tarifa, onda ispadne da si telefon platio vise nego u oglasima (doduse na rate).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari