Šta je novo?

[VIP] Promocije

5.9+porezi za uspostavu je jos od uvodjenja prepaid tarifnih planova.
Stvarno, ova promocija nije donela poskupljenja, hmm :)

Sto se tice 1M poruka - cini se da je to neko ogranicenje za ceo period promocije, po korisniku. Ovo je totalno pausalno receno, stvarno nije precizno naglaseno sta i kako.

Edit:

Na osnovu boldovanog:

se zakljucuje da je verovatno 1M po korisniku gornji limit akcije :)

Naravno da postoji ograničenje kada podeliš 1000000/14 meseci dobijaš
71428.57 SMS-a mesečno, što je po meni skoro nemoguće potrošiti.

Poslednja izmena:
^ Posebno u VIP mreži :d
Promocija će većini korisnika biti beskorisna, ali meni ovo zvuči kao prvi korak ka paketima "sve besplatno u našoj mreži"....

Ja tek sada vidim ovo "u okviru Vip mreže"! Znaci to nisu poruke u nacionalnom saobracaju, kao sto je davao mt:s ili kao sto daje Telenor?! Onda je ovo jedna velika budalastina.

Da da i meni lici da se ide ka tome sve besplatno u mrezi..

I ja kasno skontah da je u mrezi :D
Onda su totalno beskorisne, a sto se tice mts-a, oni ako bi dali 50sms mesecno u mrezi, bila bi bolja akcija, obzirom na broj korisnika (ove bih imao kome da posaljem).
ne znam da li znate, ali mts daje svaki dan 5sms u mrezi preko sajta.

Nego, moram probati ovaj Tatoo :), a i nisu lose varijante sa ugovorom (najbolji mi je paket 350).

Vase misljenje, da li da menjam 5800 za HTC?

a taman ste se ponadali :d

Opcija 50% bonus kredita
Uz svaku dopunu od 200 dinara ili više dobijaš 50% bonus kredita od iznosa dopune za pozive, SMS i MMS poruke prema svim nacionalnim mrežama.

*Bonus kredit važi 7 dana od dana poslednje dopune od najmanje 200 dinara. Bonus kredit ne može da se koristi za međunarodne pozive, roming, usluge sa dodatom vrednošću i prenos podataka.

http://www.vipmobile.rs/privatni/prepaid/prepaid-opcije.631.html

NOVA VIP PREPAID OPCIJA... (obrisana je opcija duplo manja cena minuta jer i nije neka, uspostava i cene sms i mms pojedu povoljnost, NOVA je bolja).

Poslednja izmena od urednika:
http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/postpaid-tarifa/postpaid-tarifa.33.html

0 din u VIP mreži -forever (postpaid). :smoke:

Po meni vrlo korisna promocija. Uzmete VIP postpaid, podjelite 5-6 VIP kartica osobama koje najviše zovete i to je to. :D

E sad, pošto piše 0 dinara u Vip mreži! Besplatni pozivi u mreži čak i nakon potrošenih besplatnih minuta ka svim mrežama, bilo bi logično da važi i prije potrošenih "besplatnih" minuta, ali opet, trebalo bi to provjeriti. :)

bilo bi logično da važi i prije potrošenih "besplatnih" minuta, ali opet, trebalo bi to provjeriti.

Ali naravno pošto je to VIP, nije tako, tj. ne važe minuti samo za van mreže, a promocija za VIP, već prvo trošiš sve, pa kada potrošiš sve, onda plaćaš van mreže, a VIP besplatno. Znači, totalno beskorisno ....

Uzmete VIP postpaid, podjelite 5-6 VIP kartica osobama koje najviše zovete i to je to.

Veću glupost nisam čuo, a kako to misliš da izvedeš? Da im podeliš i po jedan dodatni mobilni, ili mu pustiš poruku "e, ajd ubaci vip karticu, zovem te za 5 minuta!" Uozbilji se . . .

Uzmete VIP postpaid, podjelite 5-6 VIP kartica osobama koje najviše zovete i to je to.

Veću glupost nisam čuo, a kako to misliš da izvedeš? Da im podeliš i po jedan dodatni mobilni, ili mu pustiš poruku "e, ajd ubaci vip karticu, zovem te za 5 minuta!" Uozbilji se . . .

Ako sa par ljudi pričaš 20-30-60 minuta dnevno (mama, tata, sin, ćerka, brat, sestra, cura... zavisno od situacije, ne bitno), onda ne znam šta je glupo. Jedna Nokia u klasi 1110 koja će stajati kući (ne mora je nositi sa sobom sve vrijeme) i to je to. :smoke:

Mobilni za kod kući ... prava stvar ... i kada ti zatreba, telefon kući, a osobe nema nigde ...

Ma kapiram te ja, zezam se . . . Nego opet šarena laža, to mi je krivo . . .

A ograničenje na 1000 minuta mesečno? Onda imaš samo 33 minuta dnevno, baš se nećeš napričati sa 5-6 brojeva...

Spustile se cene...

Sad moze Tattoo da se uzme za 9999dinara uz paket 350, sto uopste nije lose s obzirom na njegovu cenu na oglasima. A potrositi preko 300 minuta u domacem saobracaju, ma nema sanse, preko 5 sati da pricam na mobilni... hmm, sasvim ok paket.
Inace sam se u sc uscu zezao sa tattoo-om, odlican je, brzo reaguje bez obzira na vrstu ekrana, i, iskreno, jedina stvar koja me brine je baterija. Imam LG viewty i poludeo sam od baterije koju punim ama bas svaki dan, cak nosim rezervnu kad negde idem. Narucio sam neku novu iz nemacke za 10e, od 1200mah, Liion polymer, tvrde da traje bar 2 dana , ali stize tek u januaru. HTC je ipak firma i nadam se da ce na tattoo baterija trajati bar 2 dana. Imam poverenje u android, i mislim da ce biti jako mnogo dobrih i besplatnih programa za tu platformu. Eto vec su napravili google maps za verziju 1.6 :).
pozdrav

Ma ovi u VIPu su poludeli. Ja jos koristim staru tarifu sa 60+1s i do isteka ugovora mi ne pada na pamet da prelazim na ove nove ultra/giga/mega forever pakete.

kad se kupi htc tatoo preko vip jel se dobija neka memoriska uz njega???

ne, ali ima jedan leek na buvljaku sto vice memoriske, memoriske... mozes da nabavis kod njega

facepalm.gif

Sad moze Tattoo da se uzme za 9999dinara uz paket 350, sto uopste nije lose s obzirom na njegovu cenu na oglasima. A potrositi preko 300 minuta u domacem saobracaju, ma nema sanse, preko 5 sati da pricam na mobilni... hmm, sasvim ok paket.
Inace sam se u sc uscu zezao sa tattoo-om, odlican je, brzo reaguje bez obzira na vrstu ekrana, i, iskreno, jedina stvar koja me brine je baterija. Imam LG viewty i poludeo sam od baterije koju punim ama bas svaki dan, cak nosim rezervnu kad negde idem. Narucio sam neku novu iz nemacke za 10e, od 1200mah, Liion polymer, tvrde da traje bar 2 dana , ali stize tek u januaru. HTC je ipak firma i nadam se da ce na tattoo baterija trajati bar 2 dana. Imam poverenje u android, i mislim da ce biti jako mnogo dobrih i besplatnih programa za tu platformu. Eto vec su napravili google maps za verziju 1.6 :).
pozdrav

Uzmi malo igraj se sa opcijama,postoji dosta trikova kako produziti trajanje baterije-tipa da se smanji brightness i da se iskljuce sve konekcije tipa gprs/3g/wless i da se osvezavanje informacja za aplikacije radi rucno po potrebi umesto da ih svlaci non stop ;)
Sorry for off

kad se kupi htc tatoo preko vip jel se dobija neka memoriska uz njega???

DOBIJE SE 2 Gb.

NEgo da vas pitam, vidim da vas ima ovde sa tattoo-om.
Na mojoj memorijskoj je bilo slobodno svega 1,7gb.
Ucini mi se to neadekvatno, formatiram je i pojavi se 1,89Gb.

Al sad ono sto me kopka je, sta je bilo na onih 200mb ??? cime je bilo zauzeto?
Mozda neka multimedia ili slicno.

Mozete li da proverite kod vas ?

Bilo je zauzeto sistemskih fajlovima i aplikacijom HTC Sync, sada ces verovatno imati problema konektovanja na PC.

bezveze

jel moze neko da napravi image kartice i okaci negde ?

Kakva je situacija trenutno sa kodiranjem telefona na Vip mrezi? Da li ima neki nekodiran ili ne?

Jel moguce da toliko ljudi ovako (po meni pogresno rezonuje).
Ako ti je 300 minuta mnogo, sto bi placao toliku pretplatu, uzmi neku sa manje minuta...
Koliko vidim vecini je bitno da ih telefon izadje jeftino, a sad da li ce placati par hiljada mesecno, a trositi par stotina (da su na drugoj tarifi) to nije bitno...
Tarifa se uzima prema potrosnji, a ne prema telefonu. Telefon je bonus. Ako ti ne treba tolika tarifa, onda ispadne da si telefon platio vise nego u oglasima (doduse na rate).

Jel moguce da toliko ljudi ovako (po meni pogresno rezonuje).
Ako ti je 300 minuta mnogo, sto bi placao toliku pretplatu, uzmi neku sa manje minuta...
Koliko vidim vecini je bitno da ih telefon izadje jeftino, a sad da li ce placati par hiljada mesecno, a trositi par stotina (da su na drugoj tarifi) to nije bitno...
Tarifa se uzima prema potrosnji, a ne prema telefonu. Telefon je bonus. Ako ti ne treba tolika tarifa, onda ispadne da si telefon platio vise nego u oglasima (doduse na rate).
Realno stvar navike, vecina ljudi je stisnuta pa i ne razmislja da telefon sluzi i za pricu. Isto kao sto je bilo sa netom... jaooo da mi je samo da mogu da uvedem PTT kds od 64 da se skinem sa modema... a sad kome je jos dosta 1 mb/s? Ni youtube ne radi kako treba a nekmoli nesto ozbiljnije. IMHO, potrosi se to lako, jedino ako si sam ili non stop kuci... onda ti ni telefon ne treba, kome da ga pokazujes?

Nazad
Vrh Dno