Ja sam pre nekog vremena uzeo U700 preko telekoma za 10600, a tada je taj telefon u roamingu kostao 33000. BEL 200 sam vec koristio 2 godine i sigurno cu ga i dalje koristiti, a uy to sam kupio telefon za koji sigurno ne bih mogao da platim punu cenu. neki od vas kazu da je svako ko potpise ugovor budala. Znam da ima budala koje ne razmisljaju kako ce da plate racun ali s obzirom da nisam jedan od takvih mislim da sam napravio dobar posao kad sam uzeo telefon.
Ja nisam uzeo U700 ali isto kao i ti sam koristio dugo BEL i imam nameru i dalje da ga koristim,uzeo sam paket prodao svoj i telefon iz paketa i kupio nov dobar telefon,ne obracam paznju koliko jos meseci ima do kraja ugovora jer nisam uzeo vecu tarifu od one koju sam do tada koristio,a i iskreno nemam nameru da menjam broj koji koristim 8 godina
E sad,ja sam tacno znao sta radim i zasto radim,a za vecinu ljudi,ne sve,koji uzimaju telefon za dinar uz visoke tarife sam siguran da su kao i za vecinu stvari rekli:"Prijo moja kako cemo,prijatelju lako cemo" :d:d:d
Poslednja izmena: