Šta je novo?

Vip mobile postpaid

Ja sam pre nekog vremena uzeo U700 preko telekoma za 10600, a tada je taj telefon u roamingu kostao 33000. BEL 200 sam vec koristio 2 godine i sigurno cu ga i dalje koristiti, a uy to sam kupio telefon za koji sigurno ne bih mogao da platim punu cenu. neki od vas kazu da je svako ko potpise ugovor budala. Znam da ima budala koje ne razmisljaju kako ce da plate racun ali s obzirom da nisam jedan od takvih mislim da sam napravio dobar posao kad sam uzeo telefon.

Ja nisam uzeo U700 ali isto kao i ti sam koristio dugo BEL i imam nameru i dalje da ga koristim,uzeo sam paket prodao svoj i telefon iz paketa i kupio nov dobar telefon,ne obracam paznju koliko jos meseci ima do kraja ugovora jer nisam uzeo vecu tarifu od one koju sam do tada koristio,a i iskreno nemam nameru da menjam broj koji koristim 8 godina

E sad,ja sam tacno znao sta radim i zasto radim,a za vecinu ljudi,ne sve,koji uzimaju telefon za dinar uz visoke tarife sam siguran da su kao i za vecinu stvari rekli:"Prijo moja kako cemo,prijatelju lako cemo" :d:d:d

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo ugovor i telefon.
Osoblje krajnje ljubazno, sve sam zavrsio za 10 min. Guzve su katastrofalne, ko 1993. za mleko i hleb :D Cuo sam da telefona nema mnogo i da su u prvoj turi prodali skoro sve.

Otvorio sam pakovanje telefona i zatekao sve sto treba od kablova, slusalica pa cak i punjac za auto (ide uz nove N95 pakete). Garancija overena, broj radi kao sat i imam bolji signal nego kod MTS-a (Zarkovo).

Sto se mene tice, ja zadovoljan.
Mora da poznaješ nekog kada si tako brzo rešio kupovinu :D :d :d :D

meni se samo cini da je postpaid ponuda Vipa bolja od Telenorove, mada nisam detaljno analizirao, za 1k dinkica tp paket parira tp paketu Telenora 250, ustvari bolji je...

Ocekuje li se neki potez Telenora i odgovor na ponudu Vipa?

sorry za mali off

U vipuje ogroman problem sa pocetnim zaokruzivanjem na minut.

Ne

I danas je bila guzva oko 16h ispred VIP-a kod Beogradjanke, nekih 50-60 ljudi u redu.

Lik (na prvi pogled bih rekao da mozda zna da posalje poruku, a i nije neki burzuj) je u autobusu prijatelju na pitanje "zasto hoces da kupis N95 kada posle moras da placas 3000 mesecno" odgovorio: "hocu da probam sve u zivotu".:wall:
Meni je to bilo malo smesno, a malo tuzno.

I danas je bila guzva oko 16h ispred VIP-a kod Beogradjanke, nekih 50-60 ljudi u redu.

Ako,neka je guzva,sto se mene tice neka sto vise ljudi sada predje sa MTS-a i Telenora na VIP pa da Mts-u i Telenoru opadnu prihodi pa ce morati da spuste cene da povrate korisnike :-devil-::-devil-::-devil-:

Ha,kad bi me samo dohvatili sad ovi iz Telenora i Mts-a...Ubili bi me za ovu izjavu :-devil-: ... Ali brate,doslo je vreme konkurencije...Dosta je bilo dranja :smash:

Ako,neka je guzva,sto se mene tice neka sto vise ljudi sada predje sa MTS-a i Telenora na VIP pa da Mts-u i Telenoru opadnu prihodi pa ce morati da spuste cene da povrate korisnike :-devil-::-devil-::-devil-:

Ha,kad bi me samo dohvatili sad ovi iz Telenora i Mts-a...Ubili bi me za ovu izjavu :-devil-: ... Ali brate,doslo je vreme konkurencije...Dosta je bilo dranja :smash:

slazem se :-devil-: i ja ne nameravam da prelazim na vip, ali cekam i ocekujem reakcije ostalih (pre svega mts-a - koji jeste spor, ali reagovace valjda :p

Hoce, ja sam nacuo da su copy&paste tarife vec u produkciji :D

Bolje da se modifikuju postojece tarife,dosta vise novih tarifa,sve je to manje-vise isto sr*** drugo pakovanje... Ako nastave ovim tempom imacemo ~50 tarifa po mrezi naredne godine :d

Neka neka...samo neka nastave :)
Dok MTS "kopira" drugi su prinudjeni da smishljaju nove...to donosi samo dobro za korisnike ;)

Po mom lichnom subjektivnom mishljenju sada je bash jako glupo zakucati se na 2 godine ugovora na mrezhu koja jedva radi i zaokruzhuje pozive na minut....Sada cje kutija da se primi, mada mi stvarni nije namera da nekog prozivam. Meni stvarno nije jasno ko su ti ljudi u tim redovima i da cje oni naredne dve godine ostaviti jedno 88 000 VIP-u ?

3000+PDV + MMS + GPRS + "Haloton" + .....

Ako nastave ovim tempom imacemo ~50 tarifa po mrezi naredne godine
Ja sam mislio da MTS vec ima preko cirka 150 tarifnih paketa :D

Poslednja izmena:
Lik (na prvi pogled bih rekao da mozda zna da posalje poruku, a i nije neki burzuj) je u autobusu prijatelju na pitanje "zasto hoces da kupis N95 kada posle moras da placas 3000 mesecno" odgovorio: "hocu da probam sve u zivotu".:wall:
Meni je to bilo malo smesno, a malo tuzno.

E, pa kad moze on da proba, sto ja da ne probam :wave:

Ja imam tri pitanja:

1. Dokle traje ova ponuda sa telefonima ?

2. Da li je bolje uzeti n70 ili 6300 ?

3. Da li su telefoni zakljucani ?

Hmmmm mislim da traje do 31. oktobra, e sad dal je bolje n70 ili 6300 sve zavisi sta ocekujes od telefona... znas i sam prednosti i mane jednog i drugog... koliko znam telefoni rade na VIP i 064 mrezi 063 nisam probao...

Ne zalecite se za ove jeftinije telefone, jedino ako uzimate skuplje, juce mi je prodavacica u VIP-u rekla da ce u drugoj turi biti mnogo boljih telefona isto za 1 din.
Strpljen-spasen :)

Super a jel se zna kad krece druga tura :D

Ja bi takodje zamolio samo ako neko zna da navede ekvivalentne pakete VIP 325 paketu od strane Telenora i Telekoma ako slicni postoje posto ovo zaokruzivanje na 1min ne zvuci bas najsrecnije. Takodje da li neko zna da kad smo vec tu da li rade subotom?

@Aca Da li pod skupljim podrazumevas samo LG Prada i Nokia N95 telefone ili ce biti i bolje alternative 6300 i N70 telefonima? Koliko je to pouzdano uopste?

Svi paketi su onakvi kakve proizvodjac isporucuje.

Skuplji telefoni nisu zakljucani (ne zanm za 6300, luna, n95 i prada nisu).

Ja bi takodje zamolio samo ako neko zna da navede ekvivalentne pakete VIP 325 paketu od strane Telenora i Telekoma ako slicni postoje posto ovo zaokruzivanje na 1min ne zvuci bas najsrecnije. Takodje da li neko zna da kad smo vec tu da li rade subotom?
Najblizi bi bili prenesi 250 na telenoru i mix 1000 na telekomu...
Rade subotom, http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/pos/centri/index.php.

nova informacija: za telefone koji kostaju dinar uz 325 i 1500 pakete se sada mora platiti 10 pretplata unapred, pa onda 10 meseci placas samo ono sto probija pretplatu.

10 pretplata?!?!? jesu oni normalni? i sta je tu onda dinar?
sramota...

pa vezivanje korisnika za firmu... izgleda da su ljudi naveliko poceli da prodaju svoje nove telefone...

Nazad
Vrh Dno