Šta je novo?

Vip mobile postpaid

10 pretplata?!?!? jesu oni normalni? i sta je tu onda dinar?
sramota...
Realno, telefon i dalje kosta dinar, samo su im verovatno postali sumnjivi svakakvi likovi koji cekaju u redu :D Ali da, nestaje glavni razlog zbog koga je gomila ljudi i uzimala te telefone...
Ono sto je sramota je "menadzer" poslovnice (pretpostavljam da je to) koji izadje ispred i kaze "ja vise nemam telefone" a ne nesto tipa "u ovoj filijali nema telefona", sto kaze da mora da se plati 10 "rata" unapred, sto puste 2-3 coveka pa onda zakljucaju vrata da im neko ne upadne, a ostali gledaju kroz prozor sta se unutra desava... itd...

http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/postpaid/become_user.php

Kako postati postpaid korisnik
Dobrodošli u Vip postpaid svet.
Naša postpaid ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema Vašim potrebama. Pružamo Vam uvek povoljnije cene – širok izbor tarifnih paketa i kvalitetene mobilne telefone.
Uživajte u komunikaciji!
Možete postati korisnik postpaid usluga kada potpišete ugovor u bilo kom Vip centru ili kod Vip partnera – a ne zaboravite da ponesete ličnu kartu!
Gde možete da kupite postpaid?
U Vip Centrima ili kod Vip partnera.

Kako postati postpaid korisnik?

Pretplatnički odnos mogu zasnovati punoletna lica, državljani Republike Srbije koji raspolažu važećom ličnom kartom izdatom od strane MUP-a Srbije.

Potrebna dokumenta su:
- Važeća lična karta (samo sa teritorije Republike Srbije, a ako je adresa sa Kosova potrebno je da u istoj bude promenjeno mesto prebivališta na adresu u Srbiji) ili pasoš i na uvid jos jedan od sledećih dokumenata:
• važeći pasoš,
• vozačka dozvola,
• debitna/kreditna kartica,
• plastificirana kartica sa brojem računa koju izdaje banka.

Potrebno je potpisati Saglasnost za pribavljanje izveštaja iz Kreditnog biroa, koje se dobija na licu mesta.

Zaboravili su i izvod iz MK rodjenih,vencanih i potvrdu o placenom porezu...
Da li su normalni?!

Poslednja izmena:
I dva žiranta od kojih jedan mora da je ministar :D :d

http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/postpaid/become_user.php

Kako postati postpaid korisnik
Dobrodošli u Vip postpaid svet.
Naša postpaid ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema Vašim potrebama. Pružamo Vam uvek povoljnije cene – širok izbor tarifnih paketa i kvalitetene mobilne telefone.
Uživajte u komunikaciji!
Možete postati korisnik postpaid usluga kada potpišete ugovor u bilo kom Vip centru ili kod Vip partnera – a ne zaboravite da ponesete ličnu kartu!
Gde možete da kupite postpaid?
U Vip Centrima ili kod Vip partnera.

Kako postati postpaid korisnik?

Pretplatnički odnos mogu zasnovati punoletna lica, državljani Republike Srbije koji raspolažu važećom ličnom kartom izdatom od strane MUP-a Srbije.

Potrebna dokumenta su:
- Važeća lična karta (samo sa teritorije Republike Srbije, a ako je adresa sa Kosova potrebno je da u istoj bude promenjeno mesto prebivališta na adresu u Srbiji) ili pasoš i na uvid jos jedan od sledećih dokumenata:
• važeći pasoš,
• vozačka dozvola,

Potrebno je potpisati Saglasnost za pribavljanje izveštaja iz Kreditnog biroa, koje se dobija na licu mesta.

Zaboravili su i izvod iz MK rodjenih,vencanih i potvrdu o placenom porezu...
Da li su normalni?!

Ne znas da citas - na uvid da imas a ne da ti gledaju po racunu koliko para imas i ne da ih ostavis :) Samo uvid.
Sasvim je bilo za ocekivati da ce uvesti ovakve mere zbog gomile cigana koji u doveli cele porodice ispred prodavnica, praveci samo guzvu i uzimajuci telefone na ko zna cije LK :)
Mozda mere nisu bas reprezentativne, ali za Srbiju su dobre. Uostalom, sto da cigici uzimaju telefone tebi ispred nosa, pa posle da prodaju po ulici, nego ti ili bilo ko drugi odavde? :)

Poslednja izmena:
Znam da citam i vidim sta pise.Samo se pitam sta da rade oni koji nemaju vazeci pasos i vozacku dozvolu.

Potrebna dokumenta su:
• važeći pasoš,
• vozačka dozvola,

bolje bi bilo pitanje, sta ako nemas kartice :D moze li bez njih :D:d:D (u tom slucaju te nema ni u KB :D)

@ZAP mozes da imas kartice (debitnu i plastificirana kartica sa brojem računa koju izdaje banka), a da ne budes u KB.

Jedva sam čekao da počnu (VIP) sa post paid,ako ni zbog čega drugog onda zbog konkurecije. U zadnjih godinu dana je primetan veliki pomak, valjda će sad promene iči i brže. U nekim zemljam paketi nude 0 eura u 4 mreže za mesečnu pretplatu od 15-20eura (daleko je sunce).I da dodam moj glas za postpaid bez obaveza, najjeftinija je usluga koja se odmah plati.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
E, a ko ne prođe proveru na KB, on onda plaća koliko pretplata unapred? Negde sam čuo 6 meseci, negde 10 meseci ... jel' zna neko o čemu se radi?

Za skuplje telefone svi placaju 10 pretplata unapred.

Ako neko planira u Novom Sadu da uzme telefon trebalo bi da zna pre nego sto ode da su ostali samo nokia 1600 i 2626 od svih telefona. Od ponedeljka ce biti novi telefoni ali se ne zna koji.

P.s. Dok sam ja cekao u redu (oko 15min) da pitam sta i kako ispred mene je bilo 6 Tamnoputih ljudi tako da se ne treba cuditi ako sutra na najlonu budu gomile nokia N95 i slicno.

@ZAP mozes da imas kartice (debitnu i plastificirana kartica sa brojem računa koju izdaje banka), a da ne budes u KB.

@S_V_A_R_O_G Ne mozes da imas kartice bilo koje vrste vezane za tekuci racun(naglasavam ovo tekuci)a da te nema u KB,tj svaka osoba je zavedena u KB pitanje je sad samo sta mu pise u istom.Ukoliko neko ima debitne kartice(kartice koje su vezane za TR)ili plastificiranu karticu na kojoj pise broj TR proverom u KB se vidi taj podatak. ;)

Licno sam bio prisutan kada je ciganin uzeo N95 i odmah ga prodao za 30.000 dinara a nakon sto je kupac otisao, poceo je da objasnjava ostalim ciganima kako ce sutra otici u policiju da prijavi kradju. Ovo je samo jedan od primera, znam ih na desetine. Nakon sto su shvatili sta se desava nespretna marketing sluzba Vip-a je uvela placanje unapred 10 rata kako bi se nekako ratosiljala cigana ali zbog toga sada normalan svet nece prihvatiti ovakvu ponudu tako da imam osecaj da njihova marketing sluzba "nezna gde tera". Mislim da bi naziv ovog threda trebalo promeniti u "Kako su cigani upropastili Vip" :)

"Kako su cigani upropastili Vip" :)

Bas! Necu sad da navodim primere... Ja smislio za sebe vec jedan 6300 kad ono treba da platim ne toliko manje koliko bi me izaslo da ga pazarim zasebno. Naravno postoje "besplatni" minuti (ne sekunde) ali se svejedno postavlja pitanje zasto bi se ja sad onda vezivao ugovorom za novu i jos uvek ne proverenu mrezu na 2god placanja ?? Naravno da sam protiv bilo kakve diskriminacije ali zar nije jos na pocetku vazila ona provera pa "ako nece da moze" onda sest meseci unapred se placa ? Ne znam ali ja imam osecajda ova ponuda nije promisljena do kraja od strane VIP-a.

Poslednja izmena:
uh, koliko ovde ima vređanja Cigana (Roma)! Strašno! Zar su uvrede na nacionalnoj osnovi dozvoljene? :(

Nego, šta je taj Kreditni biro?

Ja ne znam sta taj covek postize time sto ce prijaviti kradju policiji, on se svakako obavezao da placa pretplatu dve godine, tako da fiktivna kradja nista ne resava.

Svakako su ovi iz VIP-a mogli to bolje da organizuju, sa proverama i objasnjenjima. Onda bi i bilo manje zloupotrebe.

Kreditni biro je organizacija koja vodi evidenciju o bonitetu gradjana i firmi. Izvestaj iz KB-a najvise koriste banke prilikom odobravanja kredita. Prakticno bez izvestaja iz KB-a ne mozes dobiti nikakav kredit.

Nego, šta je taj Kreditni biro?[/QUOTE]

Ma neka ciganska firma:D

Kreditni biro je ustanova koja vodi evidenciju o kreditnoj zaduženosti građana,tj. kod njih imaju podaci koliko je svako od nas zadužen kreditima i da li ima sposobnost da plaća neki novi kredit koji bi uzeo.
Čudno je da tako nešto traži operater mobilne telefonije,te podatke traže banke kod kojih uzimaš kredit,a ne mobilni operater koji prodaje telefone da bi povećao broj korisnika.
A znao sam da je ovaj VIP još gori od telenora i mts,oni bi da zarade što više na brzinu a da ulože što manje,jer mi smo sirotinja i daj im telefone za 1 dinar,ionako niko ne čita ono ispisano malim slovima u dnu reklame ili ugovora,i deri kožu sa leđa.

Pa da ... ali ako sam dobro shvatio, nezavisno od provere u KB-u, treba da uplatiši tih 10 pretplata ... znači nije ILI nego je I ...

E onda su stvarno najgori od svih,bolje onda daodeš i kupiš telefon kakav hoćeš

I tarifiranje je 60/1 znaci prvi minut je 60 sec, tj ako obavis 10 poziva po 15 sec skinu ti 600sec umesto 150. U tome je glavna fora. Vidis 325 min za 1000din (BEZ pdv-a) kad ono ustvar patka, samo se smeju hahaha i kazu dodji te cici da vas delje.
Prvo treba citati najsitnije!

ja stvarno ne razumem nekad ljude

izgleda da treba očekivati da se telefonira dzabe, sa pretplatom koja tezi nuli i nikakvim extra troskovima, plus da se dobije telefon za 1 din koji legalno kupljen košta 800 evrića, jer u suprotnom su onda svi lopovi, i ...

nekad sam mislio da su kod nas minuti skupi, ali kada sam osetio, i cuo koliko oni kostaju u evropi shvatio sam da je ovo super jeftino.

a silni ilegalno uvezeni telefoni su normalna pojava na nasem trzistu su dosli bas preko tih fora sa potpisivanjem ugovora koji nece biti ispunjeni, tako da je razumljivo da se vip nekako štiti baš zbog varijanti n95 za 1din...poznajemo mi sami sebe kao narod, znamo koliki smo cigani

uostalom tržište je otvoreno, kome se svidja neka igra, kome ne neka gleda...nema tu bezobrazluka glupih ponuda i slično

Poslednja izmena od urednika:
Sto se tice bezobrazluka provajdera on se najbolje vidi u vipovoj ponudi po tome koliko sitnog texta ima u svakoj tv reklami. Koliko su puta morali da menjaju svoj propagandni materijal zbog namerne obmane javnosti poput telefon za 0 dinara, platite 2500 dinara i dobijete 2500 dinara kredita i telefon, samo ne navedu da da bi dobili tih 2500 din kredita morate narednih godinu dana da uplacujete valjda po 100 ili 200 dinara mesecno... To je nekorektno oglasavanje i morali su da menjaju reklame zbog toga.

Drugo telefon nikako nije 1 dinar ukoliko ti moras platis jos 6 ili 10 rata, no i to bi bilo korektno da su istakli bar na sajtu no o tome naravno ni reci... :(

ja stvarno ne razumem nekad ljude

izgleda da treba očekivati da se telefonira dzabe, sa pretplatom koja tezi nuli i nikakvim extra troskovima, plus da se dobije telefon za 1 din koji legalno kupljen košta 800 evrića, jer u suprotnom su onda svi lopovi, i ...

nekad sam mislio da su kod nas minuti skupi, ali kada sam osetio, i cuo koliko oni kostaju u evropi shvatio sam da je ovo super jeftino.

a silni ilegalno uvezeni telefoni su normalna pojava na nasem trzistu su dosli bas preko tih fora sa potpisivanjem ugovora koji nece biti ispunjeni, tako da je razumljivo da se vip nekako štiti baš zbog varijanti n95 za 1din...poznajemo mi sami sebe kao narod, znamo koliki smo cigani

Ja ne razumem tebe. Ljudi su u pravu. Znaci placamo nesto i za moje pare ocu da dobijem tacno to nesto, a ne nesto slicno po fazonu "dobro - daj sta das". Znaci, placam POSTPAID sa telefonom za DINAR jer tako stoji u cenovniku. I zelim da dobijem postpaid za dinar. Potpisujem ugovor i obavezujem se da cu ispostovati. Ako ne ispostujem onda kao da sam ukrao telefon. Da zelim da ga ukradem ukrao bih ga odmah na licu mesta i pobego, bez da ostavim potpis.

Pa nije valjda da smo u startu svi prevaranti, lopovi i "cigani" dok se ne dokaze suprotno. Ako tako misle gospoda(bolje reci chobani) iz VIP, neka plate osiguranje za te telefone i neka koriguju cene, pa onda da vidimo. Ove fore sa kreditnim biroom i sa 10 meseci unapred ne razumem, pa jel taj njihov "menadzment" ima malo mozga? Sto se mene tice - to je prevara sa njihove strane, reklamiraju jedno - prodaju i naplacuju drugo. Pre svega me cudi zasto ne reaguje recimo njihova konkurencija jednom finom tuzbicom.

Osim toga - ne nude postpaid pakete za pravna lica. Stvarno su najgori.

Poslednja izmena:
Ja ne razumem tebe. Ljudi su u pravu. Znaci placamo nesto i za moje pare ocu da dobijem tacno to nesto, a ne nesto slicno po fazonu "dobro - daj sta das". Znaci, placam POSTPAID sa telefonom za DINAR jer tako stoji u cenovniku. I zelim da dobijem postpaid za dinar. Potpisujem ugovor i obavezujem se da cu ispostovati. Ako ne ispostujem onda kao da sam ukrao telefon. Da zelim da ga ukradem ukrao bih ga odmah na licu mesta i pobego, bez da ostavim potpis.

Pa nije valjda da smo u startu svi prevaranti, lopovi i "cigani" dok se ne dokaze suprotno. Ako tako misle gospoda(bolje reci chobani) iz VIP, neka plate osiguranje za te telefone i neka koriguju cene, pa onda da vidimo. Ove fore sa kreditnim biroom i sa 10 meseci unapred ne razumem, pa jel taj njihov "menadzment" ima malo mozga? Sto se mene tice - to je prevara sa njihove strane, reklamiraju jedno - prodaju i naplacuju drugo. Pre svega me cudi zasto ne reaguje recimo njihova konkurencija jednom finom tuzbicom.

Osim toga - ne nude postpaid pakete za pravna lica. Stvarno su najgori.

a koliko te košta n95 kod nekog drugog provajdera za najveći paket?

nemoj mnogo da kakiš, platiš 10 pretplata, isto kao da si platio neki skup telefon kod telenora ili telekoma, pa posle 10 meseci nemaš šta da plaćaš, odmah je sve to loše, ponuda je bolja od ostalih, mora da ima neku falinku naravno, svi bi bre idealno sterilne uslove, a srbija plodna za raznorazne manifetluke, spletke i fazon "daj da ga za****m"

kada se za to ukrao telefon stvarno bude robijalo, i sudstvo bude sredjeno, onda može da se govori o poštovanju nekih prava...do tada, svi mi ***** koja plutaju u bari

a jesmo cigani uglavnom, ne kažem da je marketing vipa odličan, ali u skladu sa narodom je

normanim zemljama ne možeš da prodaješ fore koje se prodaju ovde generalno, jer i mi nismo ništa bolji nego da te popišava svako ko stigne

Ne govorim dal se isplati ili ne, ali ako naplate 10 meseci unapred to onda vise nije postpaid. Kako to da drugi provajdeti nemaju taj princip?

slazem se sa Anti Patriotom !!!
Poenta je da Vip svoju konkurentsku prednost stice obaranjem cena usluga, a pritom da NIVO usluga bude jednak ili bolji od drugih. To je poenta i zbog toga su oni prevaranti, jer ispadose skuplji..

i zasto se toliko cekalo da dodje treci operater, zato sto srbija smrdi zbog monopola a ne zbog cigana! nama treba minimum 12 mobilnih operatera da bi iole bilo normalno. U Nemackoj za 44eura( SA pdv-om) imas da pricas unlimited za SVE mreze i dobijees mob za 1euro. Tako se radi u stabilnim drzavama..

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno