10 pretplata?!?!? jesu oni normalni? i sta je tu onda dinar?
sramota...
Haha...ovo je pravo pitanje.:smash:
Dakle telefon kosta 35400, a prvih 10 meseci dobijes Vip postpaid paket besplatno do limita.
10 pretplata?!?!? jesu oni normalni? i sta je tu onda dinar?
sramota...
Realno, telefon i dalje kosta dinar, samo su im verovatno postali sumnjivi svakakvi likovi koji cekaju u redu10 pretplata?!?!? jesu oni normalni? i sta je tu onda dinar?
sramota...
http://www.vipmobile.co.yu/cm/offer/postpaid/become_user.php
Kako postati postpaid korisnik
Dobrodošli u Vip postpaid svet.
Naša postpaid ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema Vašim potrebama. Pružamo Vam uvek povoljnije cene – širok izbor tarifnih paketa i kvalitetene mobilne telefone.
Uživajte u komunikaciji!
Možete postati korisnik postpaid usluga kada potpišete ugovor u bilo kom Vip centru ili kod Vip partnera – a ne zaboravite da ponesete ličnu kartu!
Gde možete da kupite postpaid?
U Vip Centrima ili kod Vip partnera.
Kako postati postpaid korisnik?
Pretplatnički odnos mogu zasnovati punoletna lica, državljani Republike Srbije koji raspolažu važećom ličnom kartom izdatom od strane MUP-a Srbije.
Potrebna dokumenta su:
- Važeća lična karta (samo sa teritorije Republike Srbije, a ako je adresa sa Kosova potrebno je da u istoj bude promenjeno mesto prebivališta na adresu u Srbiji) ili pasoš i na uvid jos jedan od sledećih dokumenata:
• važeći pasoš,
• vozačka dozvola,
• debitna/kreditna kartica,
• plastificirana kartica sa brojem računa koju izdaje banka.
Potrebno je potpisati Saglasnost za pribavljanje izveštaja iz Kreditnog biroa, koje se dobija na licu mesta.
Zaboravili su i izvod iz MK rodjenih,vencanih i potvrdu o placenom porezu...
Da li su normalni?!
Ne znas da citas - na uvid da imas a ne da ti gledaju po racunu koliko para imas i ne da ih ostavisSamo uvid.
![]()
Znam da citam i vidim sta pise.Samo se pitam sta da rade oni koji nemaju vazeci pasos i vozacku dozvolu.
Znam da citam i vidim sta pise.Samo se pitam sta da rade oni koji nemaju vazeci pasos i vozacku dozvolu.
@ZAP mozes da imas kartice (debitnu i plastificirana kartica sa brojem računa koju izdaje banka), a da ne budes u KB.
"Kako su cigani upropastili Vip"![]()
ja stvarno ne razumem nekad ljude
izgleda da treba očekivati da se telefonira dzabe, sa pretplatom koja tezi nuli i nikakvim extra troskovima, plus da se dobije telefon za 1 din koji legalno kupljen košta 800 evrića, jer u suprotnom su onda svi lopovi, i ...
nekad sam mislio da su kod nas minuti skupi, ali kada sam osetio, i cuo koliko oni kostaju u evropi shvatio sam da je ovo super jeftino.
a silni ilegalno uvezeni telefoni su normalna pojava na nasem trzistu su dosli bas preko tih fora sa potpisivanjem ugovora koji nece biti ispunjeni, tako da je razumljivo da se vip nekako štiti baš zbog varijanti n95 za 1din...poznajemo mi sami sebe kao narod, znamo koliki smo cigani
Ja ne razumem tebe. Ljudi su u pravu. Znaci placamo nesto i za moje pare ocu da dobijem tacno to nesto, a ne nesto slicno po fazonu "dobro - daj sta das". Znaci, placam POSTPAID sa telefonom za DINAR jer tako stoji u cenovniku. I zelim da dobijem postpaid za dinar. Potpisujem ugovor i obavezujem se da cu ispostovati. Ako ne ispostujem onda kao da sam ukrao telefon. Da zelim da ga ukradem ukrao bih ga odmah na licu mesta i pobego, bez da ostavim potpis.
Pa nije valjda da smo u startu svi prevaranti, lopovi i "cigani" dok se ne dokaze suprotno. Ako tako misle gospoda(bolje reci chobani) iz VIP, neka plate osiguranje za te telefone i neka koriguju cene, pa onda da vidimo. Ove fore sa kreditnim biroom i sa 10 meseci unapred ne razumem, pa jel taj njihov "menadzment" ima malo mozga? Sto se mene tice - to je prevara sa njihove strane, reklamiraju jedno - prodaju i naplacuju drugo. Pre svega me cudi zasto ne reaguje recimo njihova konkurencija jednom finom tuzbicom.
Osim toga - ne nude postpaid pakete za pravna lica. Stvarno su najgori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari