Naime ovako glasi komentar sa ostavljenom jednom zvezdicom:
Lep meni i uvodi, ali grafika u igri je ocajna... - Vladan
...
Sta vi mislite o tome?
Ma opusti se Vladan je zaredjao sa tim komentarom po aplikacijama.
Ja sam na Rubikonu (doduse za razliku od tebe - zasluzeno) dobio od njega neki dan komentar "Uzasna grafika! Ali uzasna!" Razmisljao sam da skocim kroz prozor, ali rekoh prvi sprat ne vredi, pa sam odustao
Salu na stranu za razliku od tvoje igre za ovaj Rubikon znam i sam da sam ostavio odvratnu grafiku posto sam portovao neki prastari seminarski rad iz jave za cirka po dana tako da je jos i dobra. Opet da je lik dobronameran mogao je da vidi da imam i Rubikon English gde je grafika, koliko toliko, sredjena pa da se ceka istek ovih rokova iz pravilnika da je osvezim al ako neko hoce da te pljune, pljunuce te.
Kao sto rekose kolege, nemoj da se nerviras.
Ne znam kako vi ali ja inace s vremena na vreme bacim pogled na androlibu (koji na zalost ne osvezava bas cesto komentare) kako su "moji" komentatori komentarisali i druge aplikacije.
Na taj nacin manje tezine dajem i komentarima onih za koje vidim da pljuju redom ali i onih optimista za koje vidim da hvale redom
Obratim posebnu paznju na komentare onih za koje vidim da daju "sarene" ocene a pre svega dobru argumentaciju.
Cudni su ti komentari. Ja npr za program "android srbija" imam maltene sve 5ice plus neku 4ku. Dve dvojke i samo su one u komentarima
To je neka psihologija verovatno.
5 stars 30
4 stars 5
3 stars 1
2 stars 2
1 stars 0
Poslednja izmena: