Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
VIP Android Izazov 2.0 - Domace aplikacije, epizoda 2
Aplikacije za vip takmičenje će te najjednostavnije naći kucanjem "vip srbija" u android market, sve aplikacije su bile obavezne da spomenu ove dve reči u opisu.
Probao sam Bubjeve i Velemajstora od ovih gore i dobro su uradjeni.
Sah sam igrao malo dok nije poceo da me razbija pa sam batalio dok se ne smirim
Care kod saha meni samo fali mogucnost da vidim koji je zadnji potez odigrao. Proleti mi pa se posle ubijem gledajuci po tabli sta je pomerio
Bilo da stavis standardne oznake za potez bilo sta drugo da smislis.
Berzu ne mogu da pokrenem a red letenja mi ne pronalazi na marketu. Verovatno je to zbog mog Galaxy-ja na 1.5 verziji a ne zbog programa. I znam da je na izazovu bio uslov da radi na telefonima od verzije 1.6 ali ako ne koristite neke novije apije pokazite malo kolegijalnosti prema nama koji cemo pre promeniti telefon nego dobiti updejt
Ima dosta dobrih programa prijavljenih. Azuriracu uskoro svoju verziju programa "Android srbija" kako bi se lakse doslo do njih. Medjutim nakon one vesti od 233 prijavljenih aplikacija ocekivao sam dosta vise realizovanih programa, ili ih ja jos nisam nasao. Do sada sam video 20-30 plafon. Mozda je i leto sprecilo ljude da realizuju ideje. Zimi se ima vise slobodnog vremena
Java programski jezik je prirodno okruzenje za pisanje android aplikacija (iako to na android i nije prava java ali sa gledista programera recimo da jeste )
Mislim da prave ljudi i u nekim drugim jezicima/skriptovima aplikacije za android ali to je egzotika kojom se ja nisam bavio. Ako si zainteresovan za ulazak u android programiranje ovo http://developer.android.com/index.html ti je verovatno najbolje mesto za pocetak. Uz pojedine forume koje ne bih reklamirao ovde gde moze naci razne primere i odgovore na pitanja "kako ovo?".
Mapko je urađen za VIP Android izazov 2.0. Omogućava vam da na lak i zanimljiv način pronađete znamenitosti nekog grada u Srbiji (za sada Kragujevac i Beograd). Izborom znamenitosti, dobijate iscrtanu putanju od nje do mesta gde se nalazite. Osim toga možete da pogledate njen istorijat, galeriju fotografija...
Svrha ove aplikacije jeste da korisniku omogući što lakši pristup informacijama o berzi
i što lakši uvid u korisnikov portfelj. Aplikacija još donosi korisniku lak način komunikacije sa brokerom po pitanju izdavanja naloga. Vip Srbija
@cubrovic Da u pravu si i meni se desavalo da ne znam sta je igrao, videcu da to sredim.
Evo još jedne moje:
Taxi!
Aplikacija detektuje Vašu lokaciju i prikazuje taksije iz pet najbližih gradova. Podržani su sledeći gradovi: Beograd, Novi Sad, Priština, Niš, Kragujevac, Subotica, Leskovac, Zrenjanin, Smederevo, Pančevo, Kruševac, Čačak, Valjevo, Kraljevo, Zaječar, Šabac, Vranje, Sombor i Užice.
Za lokaciju koristi mrežu, tako da ne morate da čekate da fiksira GPS poziciju. Podržava pozive i SMS poruke.
@trenje hm meni nađe, koji telefon imas ? Ako je neki sa Android 1.5 moguće da sam slučajno stavio da je 1.6 minimum. Videću da sredim pošto mi ne treba 1.6
Hm, skroz sam zbunjen, drugu na milestone-u na 2.1 radi.. Da li si u Srbiji trenutno ? Ogranicio sam da se moze skinuti samo iz Srbije. Ako trazis Taxi! (meni je druga na listi) ili Vip Srbija u marketu jel se pojavljuje? Hvala na ovoj asistenciji
defufna probao sam ranije tvoju aplikaciju, samo je broj telefona za Naš Taxi (NS), koji jedini koristim, stavljen mobilni (+381653003000), a ne fixni (+38121300300).