Šta je novo?

[VIP] 50% popust (vaučer)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kome treba pop .... ?

Took the words out of my mouth :d.

Izem ti firmu, bolje da je bilo ko ranije prvih 100 korisnika u nekoj poslovnici dobijaju na poklon ili nekako da su organizovali, a ne ovako.............. :mad:

Ja sam kao dugogodisnji :) korisnik dobio 10 vaucera postom. Eh... :D

Ako ovo "pop" znači isto što i reč popust, trebalo bi MENI JEDAN VELIKI :)
Recimo onaj od 50% :)
Ma šalim se, može bilo koji :)

Imaš nešto da kažeš, a da pogađa temu :)

Ne, mislio sam "kome treba popušiti da bi se dobio vaučer?!" (stara fora iz filmova, nisam taj) tako da se nadam da tebi ne treba jedan veliki, jer nećeš dobiti :D sorry . . .

@Kutija: da, ali one od 10% ? Zar ne ?
@Magic: U tom slučaju, hvala ne bih :)

Da i ne, ima ih raznih :)

Ja mogu da poklonim 1 do 2 vaucera od 10% kome treba.

Ne vredi... Zvao sam da pitam za te od 10%...
To može da iskoristi samo onaj koji tek potpisuje ugovor...
Na postojeće brojeve (postpaid) se ne može aktivirati popust od 10% !
Ko ne veruje, neka nazove i pita..
I zvao, i bio... !

A jedno pitanje, ja sam dobio isto te vaucere (10% popusta) 4 komada. Kaze da ako dvojica postanu novi pretplatnici i iskoriste te vaucere, da cu i ja dobiti 10% popusta. E sad mene zanima kako ide zongliranje popusta, posto sam ja potpisao na 2god da bih dobio 25% popusta. Da li cu dobiti jos 10% dodatnog popusta (ukupno 35)?

@Mustang: Ti ćeš dobiti popust, ako dvojica aktiviraju vaučer (10%) prilikom potpisivanja novog ugovora, tj. kupovine novog broja... Ali, koliko sam shvatio, čak ni ti, koji si dobio te vaučere ne možeš aktivirati na svoj broj.. osim u slučaju, da neko drugi to uradi...
Eto..

Cek bre, nemoguce. Pa zasto pisu da bih ja dobio 10% popusta na mesecne pretplate. Pa ne podrazumeva se valjda da cu da uzimam opet jos jedan broj, pa na njega da vazi popust...

Pa pišu svi šta hoće...
Ja sam pitao...
To su vaučeri "za podeliti"...
Pitao sam ja da aktiviram za sebe ! Ne može !
Ja sam mogao da ih imam 7 komada...
Šta će mi, kada ne mogu ni tih 10% da dobijem... a inače, već imam 25%...

A moj drug, koji ima stari vaučer od 25% više (minuta, sms, mb), dobio je vaučer od 50% popusta !
Pa ti vidi :)
A nama ne daju ni ovih 10%

Poslednja izmena:
Cekaj ok za podeliti ali pise lepo, da cu da ostvarim 10% popusta ako bar dva korisnika postanu novi korisnici sa vaucerom. Ono sto nema veze sa logikom je da oni racunaju na to da cu ja da uzmem novi broj jer ja mislim da i hocu ne mogu bez 6 placenih racuna. Zato sve to bema logike i zato ja lepo pitam ako vec imam 25% popusta da li ce samo onih 10 da se dodaju.

Dobicete svi 10 posto popusta krajem leta. Drzava tada ukida onaj namet od 10 posto. Ako je za utehu !

@Mustang
Ti ćeš dobiti dodatnih 10% popusta na tvom postojećem broju, znači imaćeš ukupno 35% (10%+25%) popusta na mesečnu pretplatu, i to onda kada 2 čoveka kojima si ti dao vaučere uzmu kod njih novi postpaid broj. Naravno, oni će u startu imati samo 10% popusta.

@bmarke: Hvala... To je ono o čemu sam pričao..

Cek cek sta si ti pricao? :)

Ti si rekao skroz nesto drugo, tj da ja ne mogu na mom postojecem broju da dobijem 10% popusta i posto sa moja dva vaucera oni dobiju dva nova pretplatnika.

Poslednja izmena:
Na poklon ta 4 vaucera od 10% za nove postpaid korisnike kod VIP-a:d.
Saljem postom,adresu ostavite na PP.

Da ne objasnjavam svakom posebni na PP,ovo su vauceri za 10% popusta na nove postpaid ugovore i popust vazi 24 meseca a vauceri vaze do 31.7.2010.god.Ako bar dva korisnika zasnuju ugovor i ja dobijam 10% popusta za moj ugovor.Znaci ako ne nameravate kod VIP-a da uzmete postpaid nemojte mi trositi vaucere.;)

Pozz,Velja

Jel moze taj vaucer da se primeni na potpisan ugovor u VIP od pre 2 dana?

Cek, cek, ovako: postoje vauceri sa 10, 25 i 50% popusta (samo na pretplatu, ne i telefone u ponudi)? Vaze samo za nove postpaid korisnike (i dodaju popust postojecim, al' to nije bitno).
Da li svi vaze 24 meseca ili kako?
Da li vaze za sve pakete (ako ne - za koje ne vaze)?
Da li su te vaucere (npr. 25% i 50%) mozda dobijali oni Vip partneri (dileri)?
Zahvaljujem

Poslednja izmena:
1.Ja sam dobio 4 komada od po 10% inace sam pretplatnik tek 3 meseca.
2.Pise da kada se upotrebi pri potpisivanju ugovora popust vazi 24 meseci.
3.Nigde ne pise bilo kakvo ogranicenje u vezi paketa, pise samo da je popust na mesecnu pretplatu.
4.Pogledati pod 1.

Ok, hvala. Samo me zanima, ako vec korisnici dobijaju te 10% (neki i vece) vaucere, verovatno bi trebali zaposleni i ovi Vip partneri da imaju i ove od 50%...

I ja čekam da se opet pojave ovi od 50% ističe mi ugovor za 20 dana, mogu da ne potpisujem nov, samo nastavim mesec za mesec da plaćam, nemam obavezu, a onda čim se pojavi 50% platiću ga nekom (inače 25% mi nude kao i svakom novom za čitav period od 24 meseca ili ako kupim telefon, onda samo 6 meseci 25% popusta).

Imam i ja još 2 vaučera, poklonio bih stvarno ozbiljnim, znači onima koji će zapravo zasnovati novi pretplatnički odnos kod VIP-a.

Da pojasnim, 10% popusta na SVAKU pretplatu u toku ugovora, znači 24 puta popust od 10% na recimo onih 990din za tarifu 325.
Takođe, ako ne kupujete telefon uz ugovor, imate svakako 25% popusta na SVE pretplate.
Taj popust i 10% popusta uz vačer se sabiraju i ukupan popust koji ostvarujete je 35% (ovo sam poroverio i u razgovoru sa njihovim call centrom i lično na njihovom info pultu).

Primer:

vip325 pretplata
990din (bez pdv), ako ne kupujete i telefon onda imate 25% i dodjete i sa vaučerom od 10% onda imate 35% popusta na tih 990 din , što znači da osnovnu pretplatu plaćate samo 643.5din

Znaci paket od 900 uz poreze izadje 2 292 din mesecno (uz 10% popusta), mislim da je to sasvim ok i da je daleko najbolja ponuda na mrezi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno