Što se tiče uglova gledanja, nije sve baš ok kako korisnici kažu. Dok direktno gledaš ekran sve je zaista super odaje utisak dosta kvalitetnog ekrana. Već pri manjem uglu naginjanja i sa strana ekran počne da bledi i crna postaje siva ili kako se to već zove. Pretpostavljam da je i cilj bio da korisnik upravo gleda ekran direktno što valjda i jeste primarna upotreba ovih uređaja.
Oko modema, pretpostavio sam da imaju neke skripte i čuda da bi to proradilo kako treba, ne kažem da je nemoguće, ali je svakako komplikovano. Iskreno nisam pročitao nigde zvaničnu informaciju da podržava 3g modeme, ali sam išao logikom postojanja USB-a da je moguće uz drajver i aplikaciju naterati da funkcioniše-ili opet grešim...
Što se tiče interfejsa, stvarno je super. I ja sam pratio na youtube review oko istoga i sve to izgleda savršeno kao teleshop ali uživo je druga priča. Međutim, stvarno sam se oduševio kako dobro radi. Valjda je tegra2 sa 512MB učinila svoj posao, a tablet radi odlično i brzo. Kucanje na istome je pesma, pinch to zoom i ostale gesture zaista rade bez ikakvog kočenja i čuda. Baterija kažu da gura do 8 i po sati, ali ja nisam bio toliko da bi testirao

E sad ima tu jedna stvarčica, ali se nisam dugo zadržavao da vidim šta je u pitanju. A to je market, mislim da tablet uopšte nema klasičan android market, već neki "app market" koji ne broji toliko aplikacija.
Opšti utisak tableta je veoma dobar. Plastika ne škripa pod pritiskom, prednja maska izgleda dobro iako je magnet za otiske prstiju, ekran je dobar kada se gleda direktno u njega. Jedino to oko 3g, mada sam video da postoji i model koji ima 3g samo ne kod nas. Sve je super ali sam ja odustao od modela upravo zbog toga što nema 3g.