Ne verujem da ovaj uredjaj ima 3G, verovatno je pogresna informacija (sada ne vidim da to igde pise). To i nije problem nama koji imamo Android telefone sa tethering funkcijama.
Sada odgovor za LoverBoya - nemoguce je na ovo instalirati Win7, mada nije iskljuceno da ce biti moguce instalirati Win8 (microsoft je najavio ARM varijantu ovog OSa). Viewpad 10 je tablet sa netbook hardverom, 10s je ARM baziran i samim tim nije PC kompatibilan. Sto se modela 10 tice, ne znam kakav je kao Windows tablet, ali garantujem da je uzasan kao Android model. Ima instaliran zastareli Android 1.6, koristi hradver koji trosi suvise struje, pretezak je, sto ga ipak cini vise touchscreen netbookom bez tastature. Po mom misljenju, Android je na njemu samo visak.
vladimirdowla - postoji i dalje dobar razlog da neko kupi Prestigio. Jeste hardverski mnogo slabiji, ali...
Jedan od razloga zasto bih ga ja razmotrio (mada, meni je zanimljiviji 7" model) je neuporedivo manja masa. Takodje, 256MB rama mozda i zvuci kao malo, ali mi se ne cini da je sasvim dovoljno za Android - moj HTC Legend ima 384MB RAM memorije, i ni u jednom trenutku nisam primetio da je malo. Ne znam da li je OS isti kao na Viewpad Gtab modelu, ali ako jeste, vecina ljudi kaze da je uzasan, i da mora da se rootuje da bi zaista bio dobar uredjaj. Ukoliko je Prestigio dovoljno preslika Archos (nisam video uredjaj, ne mogu da garnatujem za ovo), verovatno je bolji za obicne korisnike sa softverske strane.
Naravno, bolji hardver znaci mnogo vecu sansu da ce Honeycomb ikada biti portovan na njega. Takodje, zaista jeste mnogo jaci. Zato je meni dilema da li uzeti 7" Prestigio ili Viewpad 10s, a ne 10" Prestigio. Mali i lagan uredjaj uvek ima svoje prednosti.