Pisao sam. Cekam odgovor, pa postavljam ovde...Mora da ima neki nacin da se uradi force update firmware-a, mozda treba pisati tehnickoj podrsci na sajtu proizvodjaca.
Ne mogu oni da salju skartove koliko mi mozemo da vracamo predmete.Kinezi su to,ne bi me čudilo da su te koje imaju problem kopije da ih tako nazovem.Imao slučaj sa android boksom,tri komada,iz različitih prodavnica,samo bootloop,tek četvrti radi normalno.Isti model sve isto.
Znači trenutno nije pametno poručivati?
A meni su 3 komada na putu 😱 Mozda bude jos clanova klubaDobrodosao u klub. 😂
Celu nedelju sam posvetio paznju ovim kamerama, pokusavajuci da ih osposobim, da bi se na kraju ispostavilo da je serijska greska.
Neka proveri koji je datum proizvodnje (pise na kutiji), i koja mu je trenutno verzija firmwarea unutra?
Kod mene je proizvodnja - Decembar 2024
Firmware - 2.900.0000000.1.R.241023 (u prevodu 23. Oktobar 2024.)
Sve to uradjeno, i hotspot i restartovanje.A meni su 3 komada na putu 😱 Mozda bude jos clanova klubaProbaj odraditi update pomocu mobilnog, stavi ga na hotspot povezi kameru i probaj. Jesi li probao resetovati kameru?
Moze linkNa Aliju pod makednoskom zastavom i pod coinsima, imou kartice mogu da se nabave sa 70% popusta. 128Gb 7e, 64gb 2.4e mislim
Da i kod mene je isti slucaj, pisao sam vec od tome. Bas je iritirajuce. Nocu zvuci kao sova 😱Jedino sto sam primetio na kameri je da kada se pomera PTZ kamera po vertikalnoj osi, cuje se cvilenje kao whine coil na nekim uredjajima, na prethodnoj koju sam montirao toga nije bilo...![]()
Kod mene je kamera nisko postavljena pa se nocu (kada prolazis ispod nje) cuje pomeranje, a najvise se cuje prilikom gledanja uzivo ili snimaka sa kartice. A PTZ mi je podesena da prati ljude tako da se cesto pomera i desava se pikselizacija. Nije nesto preterano, al mi smeta. Sad razmisljam mozda ne bi bilo lose i iskljuciti opciju pametnog pracenja, mada joj se onda suzava videokrug@pinocio
Nije kod mene to bas toliko izrazeno, cuo sam jer je kamera bila bas blizu, ispred mene na podu, mislim da se na 3m ne bi nista culo, zanimljivo je da sam testirao jos jednu kameru(3 sam kupio, ali samo jednu montirao za sad) i kod nje se cuje to "cvilenje" kada se pomera vertikalno, odnosno gore-dole, kao sto napisah, nisam primetio to kod ove namontirane.
Nisam primetio da se kod mene nesto pikselizuje prilikom pomeranja, bas sam sada probao, mada je retko kada i pomeram.
mene je odusevilo sto se kad sam je iskljucio da bih postavio karticu i kada sam je ponovo ukljucio vratila na koordinate koje su joj zadane kao nulta tacka, tako da bar to nisam morao da podesavam. Okreni - obrni za tu cenu vise nego dobra kupovinaI jos jedna stvar koju sam primetio, kada duva jaci vetar PTZ kamera se drma, pa je tako i snimak malo protresen, bas sam pitao uvde u temi kada mi je stigla prva, da li je kod svih ta PTZ klimava, ne stoji bas cvrsto fiksirana, ali tako je na svakoj koju imam, nista strasno, ali eto...![]()
Ali se razmišljam da uzmem ipak one crne od 128gb, ili AE ili Temu.
I kod meneBar kod mene su kamere poskupele na Temu, Imou sad 5300
Prva kamera polovina decembra 2024 Vise komada kupljeno koje meni koje prijateljima, kamera + kartica manje od 50 eu, da je oko 500 eu pa ajd da razmisljamMalo sam gledao komentare kupaca na Amazonu za ove nase Imou kamere. Mnogo vise negativnih ocena od pozitivnih. Bas svakakvih komentara ima da mi u ovom momentu ta kamera ne uliva poverenje. Koliko vas ima Imou Dual kameru recimo duze od 6 meseci? Kako ste zadovoljni?
Sve to stoji, al ako ce raditi samo par meseci. Mada, nije mi jasno zasto se mnogi zale da posle odredjenog vremena moraju nekakva placanja u aplikaciji. Nadam se da je to za Cloud i da za one koji koriste karticu nema problema. Ja sam porucivao vise prijateljima nego meni, i bas bi mi bilo glupo da bude nekih problema. Ove nove sto su stiogle su 2. mesec 2025. Nadam se da nece biti onaj problem sa softveromPrva kamera polovina decembra 2024 Vise komada kupljeno koje meni koje prijateljima, kamera + kartica manje od 50 eu, da je oko 500 eu pa ajd da razmisljam
Tako je kad radi ne pipaj nista , evo ja nisam zadovoljan sa jednom ( preporuka ) Dahua kamerom od 8 mpx koja placena 130 eu , pa sta da radim zeznoValja se prvo raspitati pre kupovine za neke stvari, a takođe i ne očekivati da kamera od 4 hiljade dinara "pušta kišu".
Plaća se u aplikaciji cloud ko želi, ko ne želi ne mora.
Ako si već kupio kameru i radi ti kako treba onda uživaj, ne znam čemu čitanje recenzija na Amazonu ili gde god i to nakon kupovine.
Stvar je jednostavna, trebalo je da kupim kameru, pojavio sam se ovde sa pitanjem za jedan model i onda su me preusmerili na taj Imou. I nije mi prvi put da verujem ljudima sa ovog foruma i gotovo da nisam napravio pogresan izbor kupujuci ono sto se ovde predlozi, ali sam ponesen cenom te kamere preporucio nekolicini prijatelja isti model "garantujuci" za njegaValja se prvo raspitati pre kupovine za neke stvari, a takođe i ne očekivati da kamera od 4 hiljade dinara "pušta kišu".
Plaća se u aplikaciji cloud ko želi, ko ne želi ne mora.
Ako si već kupio kameru i radi ti kako treba onda uživaj, ne znam čemu čitanje recenzija na Amazonu ili gde god i to nakon kupovine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari