Jedino ako postoji mogućnost da će ti prilikom provale/krađe ukrasti NVR, e onda imaš sve zabeleženo i na SD kartici...!Ima li smisla istovremeno stavljati i sd karticu i povezati sa nvr uredjajem imou kameru?
Ako maznu i kameruJedino ako postoji mogućnost da će ti prilikom provale/krađe ukrasti NVR, e onda imaš sve zabeleženo i na SD kartici...!
Ako maznu i kameru
Za podesavanje kamere mora sam da podesis kako ti odgovara, i osetljivost od 1 do 5 , notifikacije moze da iskljucis u samom telefonu dozvoleStigao Imou za Temua, probao sam ga malo u dnevnoj, instalirao Imou aplikaciju, povezao, malo mi sve nabacano u aplikaciji, al valjda cu se snaci. Pitanje za sve, ima li neka opcija koju bih trebao ukljuciti ili iskljuciti na osnovu vasih iskustava. Da l je pozeljno recimo da donja kamera prati kretanje coveka ili to drzati iskljuceno, i tako neke cake. Nisam mnogo cackao, al prvo sto sam primetio da ce mi smetati notifikacije nadam se da se to moze iskljuciti, kazem nadam se jer negde procitah da na nekim kamerama i ako iskljucis (u opcijama aplikacije) notifikacije one i dalje pristizu na telefon
nisam bas sve opcije ni video, pa ni tu osetljivost. Sta se pod tim podrazumeva? Osetljivost na detekciju ili?Za podesavanje kamere mora sam da podesis kako ti odgovara, i osetljivost od 1 do 5 , notifikacije moze da iskljucis u samom telefonu dozvole
Ladno celu tu podgrupu nisam ni primetio dok sam cackao kameru.da na detekciju
Pogledajte prilog 483504
Prvo hvala na odgovoru i smernicama. Ovo sam provalio i pre nego sto sam dobio odgovor.Za sva pitanja postoje podešavanja u aplikaciji.
1. Vezano za PT kameru, odeš na live, stisneš opciju 4 strelice skroz desno, podesiš je ručno levo desno,gore dole, i imaš kalibraciju. Podesiš gde će kamera da se vrati nakon što isprati pokret. Ne podešavaš rukom da je ne bi oštetio
Super ako postoji aplikacija za win, nisam jos stigao da detaljno cackam2. Verovatno može da se izvuče link, nisam probao, za win postoji aplikacija imou, radi lepo
Da primetio sam da ce morati mis, mozda i neka aplikacija za rotiranje ekrana, al treba mi neko najjednostavnije resenje jer bih da mi non stop ide live na tvu, al tek sam dan prvi, bukvalno mi je sve novo i zato sva ova pogubljenost. Posebno kad citam temu, a pojma nemam sta znaci koji termin, pa jos sve u jednom danu, al ok, leci ce sve na svoje mesto3. App za tv, mora preko nekog lauchera + miš, ako nemaš miš nema šanse da je koristiš jer to i nije u stvari atv aplikacija.
Moj problem je bio sto sam postavio na pametno nocni prikaz, i tamo pise da ce se reflektor ukljucivati, a on se nije ukljucivao pa sam mislio da i nece. Posle nekih sat vremena je poceo da se ukljucuje, ocigledno mu nije bilo dovoljno tame. E sad, dal su ti reflektori pametna ili losa ideja, s obzirom da kamera hvata i deo ulice, pokazace vreme. Kapiram da mogu i da iritiraju one koji prolaze4. Može ideš na podešavanja kamere - detection odaberi šta želiš da prati kamera, lice, automobil, pokret, zatim ispod imaš sound and light response i tu imaš opcije (activate spotlight on detection i alarm sound detection)
Sad tek vidim da mi to pise pod Algo Play, to je ocigledno neki poseban rezim nama nebitan!?5. Ne znam na šta misliš kad kažeš ograničeno praćenje automobila, kod mene to nigde ne piše samo se odabere da li kamera prati odnosno započne snimanje kada detektuje auto
Nisam imao ni vremena, radim pa kad uhvatim 10 minuta pauze resim napajanje, pa opet zauzece, pa sledeca pauza postavka kamere, pa rad, pa pauza igranje aplikacijom... bukvalno sve na brzaka, a sama aplikacija mi delovala strasno nabacano. Prvi ekran me najvise zbunjuje, nisam znao da ne ide Live dok ga ne pokrenes, pa sam testko dolazio do podesavanja kamere, vise sam sretao odesavanja aplikacijeMalo isprobaj aplikaciju, deluje kao da pola stvari nisi isprobao. Staneš ispod kamere i podesiš sve kako ti odgovara za 10minuta.
za windows ? probao sam ali posle nekog vremena mi izbacuje za Imou Protect da bih nastavio gledanje na racunaru. i tebi isto izbacuje ovo ili si resio nekako ?2. Verovatno može da se izvuče link, nisam probao, za win postoji aplikacija imou, radi lepo
instalirao sam aplikaciju za windows i ok radi, sad mi dalo ideju da pokusam sa kompa prebaciti sliku na TV, al nemam mogucnost HDMI veze jer imam veliku razadljinu i trebao bih busiti par zidova sto mi se ne isplati. Kada bih izvukao link mogao bih ga probati na VCL plejeru na TVu. Probao sam malo da se igram sa detekcijama i zonama, nekako se najbolje ponasa kada mu je zona celo polje koje obuhvata. Ostavih notifikacije sinoc da stizu, medjutim jutros pakao kada su ljudi poceli da se krecuza windows ? probao sam ali posle nekog vremena mi izbacuje za Imou Protect da bih nastavio gledanje na racunaru. i tebi isto izbacuje ovo ili si resio nekako ?
tebi ne izbacuje za Imou Protect da platis da bi nastavio da koristis njihovu app na racunaru ? fora je kad se pali alarm kad se detektuje pokret na racunaru. iskreno ja sam od skoro vlasnik 2 imou kamere app sam bukvalno provalio sve a one dve dodatne tools nisam jos probao.instalirao sam aplikaciju za windows i ok radi, sad mi dalo ideju da pokusam sa kompa prebaciti sliku na TV, al nemam mogucnost HDMI veze jer imam veliku razadljinu i trebao bih busiti par zidova sto mi se ne isplati. Kada bih izvukao link mogao bih ga probati na VCL plejeru na TVu. Probao sam malo da se igram sa detekcijama i zonama, nekako se najbolje ponasa kada mu je zona celo polje koje obuhvata. Ostavih notifikacije sinoc da stizu, medjutim jutros pakao kada su ljudi poceli da se krecuNisam jos pogledao da li moze da se namesti neki tajmer za notifikacije!? I pitanje, tamo na Imou sajtu odakle skidoh app za win, ispod su bila i neka dva alata o kojima vidim da ste pricali vec ovde. Sta se tacno sa njima moze postici? Da li su za pocetnika preveliki zalogaj ili?
Za sad nije izbacio jer nisam nesto posebno dugo ni koristio taj nacin gledanja, smao sinoc nesto malo posle instalacije. Bas cu da ukljucim sad pa da vidim. Moze li kada se gleda kroz aplikaciju na telefonu, tabletu, u landskape modu preko celog ekrana da se namesti samo slika smao jedne kamere, da druga nije u cosku!? Znam da se druga slika moze pomerati po ekranu, al opet krade mnogo kadratebi ne izbacuje za Imou Protect da platis da bi nastavio da koristis njihovu app na racunaru ? fora je kad se pali alarm kad se detektuje pokret na racunaru. iskreno ja sam od skoro vlasnik 2 imou kamere app sam bukvalno provalio sve a one dve dodatne tools nisam jos probao.
Bukvalno sam instalirao na nekoj starom kompu, win 7. Nista ne izbacuje, radi normalno sve.za windows ? probao sam ali posle nekog vremena mi izbacuje za Imou Protect da bih nastavio gledanje na racunaru. i tebi isto izbacuje ovo ili si resio nekako ?
Moraš da izdvojiš vreme da pregledaš lepo sve funkcije aplikacije.Moze li kada se gleda kroz aplikaciju na telefonu, tabletu, u landskape modu preko celog ekrana da se namesti samo slika smao jedne kamere, da druga nije u cosku!? Znam da se druga slika moze pomerati po ekranu, al opet krade mnogo kadra
Nisi me razumeo, na taj mod i mislim, ali da tu gledam samo jednu kameru. Znaci trenutno imam ovu jednu dual i kad prebacim na taj mod jedna kamera je fulskrin, a druga mi zauzme 1/4 slike (preko one koja je fulskrin, i pomeram taj manji prozorcic (moze u jedan od 4 coska da se stavi), ali kako ga pomerim tako bas u taj kadar ulazi nesto bitno sa druge kamere, pa ne vidim). Pa je moje pitanje bilo da li moze da se sakrije live sa te kamere koja zauzima cetvrtinu. Znam reci ces prebaci na portret mode, tu su jedna ispod druge, al to mi onda previse sitnoMoraš da izdvojiš vreme da pregledaš lepo sve funkcije aplikacije.
Može. Evo na slici... Imaš i prikaz vise kamera odjednom, kod mene su 4 na istom ekranu...
da da i meni se ovo pokaze ne znam zasto.Nisi me razumeo, na taj mod i mislim, ali da tu gledam samo jednu kameru. Znaci trenutno imam ovu jednu dual i kad prebacim na taj mod jedna kamera je fulskrin, a druga mi zauzme 1/4 slike (preko one koja je fulskrin, i pomeram taj manji prozorcic (moze u jedan od 4 coska da se stavi), ali kako ga pomerim tako bas u taj kadar ulazi nesto bitno sa druge kamere, pa ne vidim). Pa je moje pitanje bilo da li moze da se sakrije live sa te kamere koja zauzima cetvrtinu. Znam reci ces prebaci na portret mode, tu su jedna ispod druge, al to mi onda previse sitno
Inace na win ostavim da radim i kad se vratim bude ova poruka
Pogledajte prilog 483711
Ne znam @Naci da li na tu poruku mislis ili ti se pojavljuje bas za Imou Protect?
Vidi, trebalo mi je vremena i sad kad si mi rekao da uspem da provalim. Ali zasto. Nesto sto sam glupavNa full screen-u, na maloj sličici imaš na levoj strani slike - strelicu na levo, prozirno bele boje. Kada je klikneš, mala slika nestane i imaš pregled samo jedne kamere, zstim se pojavljuje strelica na desno, na levoj strani ekrana, kada ponovo stisneš vraća se mala sličica na full screen... Ostavljam te dalje da sam istražiš kameru i aplikaciju...
uglavnom imou cruiser dualNe znam koji je model te Imou,ima ovde o RTSP strimu tj da može u vlc plejeru da se pusti/gleda.
![]()
Complete Imou IP Camera Setup Guide - ONVIF, RTSP and Tutorial Included
Discover the ultimate guide for setting up your Imou IP cameras with our free software. Stream live video via RTSP, enable ONVIF support for universal compatibility, and utilize advanced DVR for robust motion detection. Login to manage your Imou camera securely and effortlessly.www.ispyconnect.com
rtsp mozes i na youtube, zakljucas kanal za javnost, ako imas smart tv.Tanak sam oko VLCa, gotovo da ga nikad nisam koristio, a na TVu je jos komplikovaniji, tamo otvorim m3u, al nikako da provalim kako da menjam kamere, uglavnom strimuje samo jednu, al ok. Za dva dana lepo napredujem![]()
Nisam bio kuci i stize poruka kamera van mreze. Posle mi jave nestalo struje. I dok nisam dosao kuci nije bilo sanse da obnovim vezu. Kad sam se vratio probam na TVu radi, probam na kompu radi, a da bih upario sa mobilnim morao sam da iskljucim adapter za spajanje i posle kada sam ga ponovo ukljucio uparili su se kamera i mobilni bez kucanja sifre, al sam morao ukljuciti BTSama se poveže, barem kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari