Radi sve. Prvi put mora wifi da bude ukljucen ,nadji kameru upisi sta treba i promeni ip domen u P2P ,na kraj sacuvaj
Ako si napravio login na DMSS moras da budes izlogovan
Brze je da skeniras bar kod
Ako ti nije jasno pisi u poruke
Izloguj se pusti na telefonu wifi sto koristi kamera,,klikni gore + klikni na Sears on lan,nadji tvoju kameru,de pise Add mode u produzetku imas IP/Domain tu klikni i odaberi P2p i sacuvajDa li se prvo dodaje na Imou Life app, ja sam je dodao. Gde treba da se promeni ip domen u p2p?
Nece da mi doda kameru u DMSS, ako nisam ulogovan...
Vec koristim DMSS bez NVR-a, imam jednu wifi Dahua kameru povezanu, pa sam hteo da sve budu u jednoj aplikaciji.
Zato mor da se izlogujes i da stavis P2P , bitno da radi, izbacivalo je da kamera ne moze da se doda, jer je povezana na drugi nalog, sve pokusavao na ostale nacine iz menija i nigde nema ono P2P.
Hvala @kalin62 !
Pozdrav,Ova duple kamere od 4300 din jos bolja , Za sad ne reaguje na bube,musice itd , smanjio osetljivost ,ogranicio samo na coveka, i obelezio reon.
Pogledajte prilog 474398
Obe kamere rade za sebe kako podesis, ova pokretna te prati dok si u video kruguPozdrav,
Da li kod ove kamere fiksna i rotirajuca mogu nezavisno da detektuju pokrete, na primer fiksna snima ulicu a rotirajuca snima dvoriste, cilj mi je da sa jednom kamerom zamenim dve. Sto se tice pracenja ljudi, da li prati ljude u 360 stepeni ili samo dok je u vidokrugu fiksne kamere? Ovo pitam zasto sto posedujem slicnu kameru Anran kod koje se detekcija obavlja samo preko fiksne kamere a rotirajuca sluzi samo za pracenje ljudi i to dok su u vidokrugu fiksne kamere. Da li moze da snima neprekidno 24H na memorijsku karticu?
Kazi mi samo jos da li moze da snima 24h neprekidno na memorijsku. Kada je napolju toplo hladno, marz ili magla da li zamagle sociva?Obe kamere rade za sebe kako podesis, ova pokretna te prati dok si u video krugu
Pogledajte prilog 475818Pogledajte prilog 475819
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari