Šta je novo?

Video nadzor - iskustva i saveti

Ovo i mene zanima. Koja je najbolja (solarna, na baterije, svejedno) kamera, sa normalnom app. Neko iskustvo?

Imou Cell 3C
Radi korektno, vec par meseci..
Ona ne moze na dvr, vec samo zasebno, sama za sebe, na karticu ili cloud, posto se "uspava", radi potrosnje ...
Ima sve napredne funkcije, detekcija, dvosmerna komunikacija, led +IC svetlo, itd
pozz

Samo još pitanje oko baterije za 3c. Kako se puni i koliko drži? Koliko brzo reaguje na detekciju pokreta?

Razumeo sam da solar puni baterije i ti ih ne moraš dopunjavati. Ili redje da ih puniš. Imou 3c ima baterije.
Neću da bušim zidove.

U samom sw ima stavka beterija, solar i cak statisticki dijagram, koliko se punila u prethodnom periodu, u mAh.
Zatim kolko puta se aktivirala i zbog cega...
Okacio sam , ako nekom, moze da pomogne.
pozz

Prilozi

• Screenshot_20250104-145005.png
    Screenshot_20250104-145005.png
    82.9 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20250104-145025.png
    Screenshot_20250104-145025.png
    75.6 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20250104-145040.png
    Screenshot_20250104-145040.png
    54.7 KB · Pregleda: 24
To mi treba. Hvala ti puno.

Poštovani, treba mi kamera za kuću na selu u kojoj niko ne živi i u kojoj nemam internet. Plašimo se da neko može da je obije, jer znaju da nema nikoga. Ono što bi bilo odlično jeste da snima samo kad detektuje pokret i da to bude na sd kartici. Imate li neku preporuku, i da li uopšte može bez interneta? Hvala

Sve skoro imaju detekciju pokreta i coveka,.... ali ako neko obije, moze lepo da uzme kameru i sdkarticu
Ja ima icsee, ovaj imou su slicne...

Da, to znam. Palo mi na pamet. Ali opet, neka bude i 10% manja mogućnost da obije ukoliko vidi kameru, i to je nešto. Pritom, ne zna da li ima internet ili ne, i da li možda čuva podatke na cloud-u

Da, to znam. Palo mi na pamet. Ali opet, neka bude i 10% manja mogućnost da obije ukoliko vidi kameru, i to je nešto. Pritom, ne zna da li ima internet ili ne, i da li možda čuva podatke na cloud-u
mislim da imas one 4G kamere gde stavis sim karticu i to je to ^_^

Da, i o tome sam razmišljala. Moram da proverim sim kartice, a1 i yettel, mts ima veoma slab internet. Mada, ukoliko je detekcija pokreta ukljucena, i ako ne gledam live, kapiram da bi napravila upload u aplikaciji nešto kasnije (ako je internet loš).

Imas one lazne kamere, zatim one reflektore led na pokret koji se pale. Moze malo da zaplasi

Isprobah ovog Dual Kruzera, radi bas dobro, detekcije su odlicne, upgrade firmware-a brzo odradjen, neki sveopsti utisak je da je mnogo napredniji cip u samoj kameri, posto sam direktno uporedjivao sa cue 2c koji je standardno FHD i bullet 2c verziju od 4MP.

Zna da zeza, na primer proleti noću neka mušica on detektuje, kada duva vetar od grana drveta isto detektuje.
Ovako kada je sve čisto je ok, nije mi omanula nikad kada je neko prošao.
Zato me interesuje da li je na ovim novim modelima to malo bolje filtrirano… po testovima bih rekao da je mnogo bolje.
Ja ih imam 4 ugradjenih i mogu da kazem da rade odlicno sto se detekcije tice .imam tacno ovaj model imou cruiser 2c 3 mp . Platio ih na amazonu 27 evra za te pare prezadovoljan. Sa tim hocu da kupim jos dve da bi pokrio sve uglove ali one sa malo boljom rezolucijom od 5 mp.

jel te nove Imou kamere o kojima pricate mogu da rade na DMSS?
Mogu da se dodaju u aplikaciju?

Imou aplikacija je krajnje bedna.

Upravo dodao, na DMSS ides na +, pa Search on LAN, upise se ime i device password koji se nalazi na nalepnici na kameri, a ima i u Imou aplikaciji.
Nego, jel i vama ova donja ptz kamera ima lufta, ono kad je mrdas rukom levo desno, ne stoji bas fiksno?

Pa ovu za koju si pitao, nova Imou... :D
Konkretno ova sto je bila na Temu-u IPC-S7XP-6M0WED, pominjana je u prethodnim postovima.
Na nju se odnosi i pitanje za donju ptz kameru.

Radi odlicno i na SmartPSS, DMSS i preko home assistanta Onvif integracija.

Pa ovu za koju si pitao, nova Imou... :D
Konkretno ova sto je bila na Temu-u IPC-S7XP-6M0WED, pominjana je u prethodnim postovima.
Na nju se odnosi i pitanje za donju ptz kameru.
imas mozda link na Temu ? Hvala.

Upravo dodao, na DMSS ides na +, pa Search on LAN, upise se ime i device password koji se nalazi na nalepnici na kameri, a ima i u Imou aplikaciji.
Nego, jel i vama ova donja ptz kamera ima lufta, ono kad je mrdas rukom levo desno, ne stoji bas fiksno?

Moram da se ispravim sto se tice odgovora u vezi dodavanja Imou kamere u DMSS aplikaciju.

Na nacin kako sam napisao moze da se doda, ali se u DMSS vidi kao Local Device i kameri moze da se pristupi samo iz wifi mreze na koju je povezana istovremeno app i kamera, dok na drugoj wifi mrezi ili na netu sa mobilnog(4G) ne radi.

Zna li neko kako ovo resiti?

Moram da se ispravim sto se tice odgovora u vezi dodavanja Imou kamere u DMSS aplikaciju.

Na nacin kako sam napisao moze da se doda, ali se u DMSS vidi kao Local Device i kameri moze da se pristupi samo iz wifi mreze na koju je povezana istovremeno app i kamera, dok na drugoj wifi mrezi ili na netu sa mobilnog(4G) ne radi.

Radi sve. Prvi put mora wifi da bude ukljucen ,nadji kameru upisi sta treba i promeni ip domen u P2P ,na kraj sacuvaj
Ako si napravio login na DMSS moras da budes izlogovan
Brze je da skeniras bar kod
Ako ti nije jasno pisi u poruke

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno