moze neka preporuka za solarnu wifi kameru ? na temuNazalost vise nema
Pogledajte prilog 474454
Na temu tesko da ima nesto, nije problem kamera nego ove Kineske aplikacije su problemmoze neka preporuka za solarnu wifi kameru ? na temu
ne znam sta ti znaci da kamera bude na solarno punjenje kada radi na wifi za koji moras da imas struju.Ovo i mene zanima. Koja je najbolja (solarna, na baterije, svejedno) kamera, sa normalnom app. Neko iskustvo?
mislim da imas one 4G kamere gde stavis sim karticu i to je to ^_^Da, to znam. Palo mi na pamet. Ali opet, neka bude i 10% manja mogućnost da obije ukoliko vidi kameru, i to je nešto. Pritom, ne zna da li ima internet ili ne, i da li možda čuva podatke na cloud-u
Ja ih imam 4 ugradjenih i mogu da kazem da rade odlicno sto se detekcije tice .imam tacno ovaj model imou cruiser 2c 3 mp . Platio ih na amazonu 27 evra za te pare prezadovoljan. Sa tim hocu da kupim jos dve da bi pokrio sve uglove ali one sa malo boljom rezolucijom od 5 mp.Zna da zeza, na primer proleti noću neka mušica on detektuje, kada duva vetar od grana drveta isto detektuje.
Ovako kada je sve čisto je ok, nije mi omanula nikad kada je neko prošao.
Zato me interesuje da li je na ovim novim modelima to malo bolje filtrirano… po testovima bih rekao da je mnogo bolje.
imas mozda link na Temu ? Hvala.Pa ovu za koju si pitao, nova Imou...
Konkretno ova sto je bila na Temu-u IPC-S7XP-6M0WED, pominjana je u prethodnim postovima.
Na nju se odnosi i pitanje za donju ptz kameru.
Upravo dodao, na DMSS ides na +, pa Search on LAN, upise se ime i device password koji se nalazi na nalepnici na kameri, a ima i u Imou aplikaciji.
Nego, jel i vama ova donja ptz kamera ima lufta, ono kad je mrdas rukom levo desno, ne stoji bas fiksno?
Moram da se ispravim sto se tice odgovora u vezi dodavanja Imou kamere u DMSS aplikaciju.
Na nacin kako sam napisao moze da se doda, ali se u DMSS vidi kao Local Device i kameri moze da se pristupi samo iz wifi mreze na koju je povezana istovremeno app i kamera, dok na drugoj wifi mrezi ili na netu sa mobilnog(4G) ne radi.
Zna li neko kako ovo resiti?
Radi sve. Prvi put mora wifi da bude ukljucen ,nadji kameru upisi sta treba i promeni ip domen u P2P ,na kraj sacuvajMoram da se ispravim sto se tice odgovora u vezi dodavanja Imou kamere u DMSS aplikaciju.
Na nacin kako sam napisao moze da se doda, ali se u DMSS vidi kao Local Device i kameri moze da se pristupi samo iz wifi mreze na koju je povezana istovremeno app i kamera, dok na drugoj wifi mrezi ili na netu sa mobilnog(4G) ne radi.
Zna li neko kako ovo resiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari