te kamere zvanicno ne podrzavaju POE, tako da je sasvim moguce da to ne radi kako treba.2c nema sirenu, led svetla i zvucnik- mikrofon za obostranu komunikaciju.
E sad da li bi problem sa napajanjem resio preko poe+ switcha?
Da je tako ne bi vec 6 meseci bullet 2c radila bez ikakvog problema.te kamere zvanicno ne podrzavaju POE, tako da je sasvim moguce da to ne radi kako treba.
Nisam ja rekao da ne radi nego da zvanicno ne podrzava.Da je tako ne bi vec 6 meseci bullet 2c radila bez ikakvog problema.
Čekaj da li ta kamera podržava PoE ili ne...?Da je tako ne bi vec 6 meseci bullet 2c radila bez ikakvog problema.
Sta je HD?@ericm i uracunaj jos bar 500e za odgovarajuci HD za taj komplet.
Te bullet 2c koje trose 3w rade bez problema preko utp kabela i poe spitter injectora ubacita microsd kartica u njih i rade bez problema.Čekaj da li ta kamera podržava PoE ili ne...?
Nemoj onda da brkamo babe i žabe, to nije kamera koja podržava PoE ili PoE+ napajanje (802.3af ili 802.3at standarde sa 48-57V) i nikada neće moći da se napaja sa NVR-a ili DVR-a koji u sebi ima i PoE napajanje!Bullet 2c rade preko
Te bullet 2c koje trose 3w rade bez problema preko utp kabela i poe spitter injectora ubacita microsd kartica u njih i rade bez problema.
A verujem da preko dvr snimaca od dahua ili hikvisiona isto moraju raditi posto ih oni i proizvode sa tim da na sajtu nigde ne pise da su poe.
Ja stvarno nemam pojma ni sta imas instalirano ni sta bi mogao biti tvoj problem.Da li mozda neko zna u cemu je problem ?
Da kažem da sam već neko vreme uvideo sličan problem o kome pričaš...!Problem pristupa kucnom video nadzoru van kucne mreze ( interneta na kojem je prikljucen video nadzor). Radilo je sasvim fino do juce. Ranije dok je radilo mogao sam pristupiti video nadzoru putem p2p aplikacije na telefonu sa bilo koje lokacije sve do juce, jedino imam pristup ukoliko se nalazim na kucnoj mrezi na ostalim ne.
Da li mozda neko zna u cemu je problem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari