Moso je napisao(la):Skoro svaki primerak koji su probali clanovi foruma na Extreme Users ide preko 2.7 pa cak i do preko 3.1 Ghz sa vodom, tako da ako je to za tebe krsh, onda stvarno...
Ma to jeste krs, ovaj njegov P4 ide do 3.6-3.7, respect
Moso je napisao(la):Skoro svaki primerak koji su probali clanovi foruma na Extreme Users ide preko 2.7 pa cak i do preko 3.1 Ghz sa vodom, tako da ako je to za tebe krsh, onda stvarno...
Pa sto te je to iznenadilo?? I to neprijatno? Pa taj procesor je dobrano hladniji od starih 3000-ki!Calibra 4WD je napisao(la):Mali je izgleda zverina,jedino sto me je neprijatno iznenadilo je sto je Box kuler isti kao i kod starijih A64ki.
Nedjo je napisao(la):Pa sto te je to iznenadilo?? I to neprijatno? Pa taj procesor je dobrano hladniji od starih 3000-ki!
Koliko jemocna AMD-ova SOI++DSL tehnologija najbolje govori cinjenica da San Diego radi na 2.8 GHz pri 1.31V i u idleu se greje na 28-29 C (pod primeom maksimalno izgara 41 C) sve na VAZDUSNOM hladnjenju (doduse Artic Cooling Freezer64)
BTW Venice/San Diego iz 17 nedelje su "di beste"! Prema tome ko ih kupi nije se zeznuo!
Calibra, uz taj CPU obavezno da si uzeo DFI LP Ultru!![]()
Moso je napisao(la):Friki prijatelju, zasto si tako sumnjicav, pa ako radi na 2800mhz pri 1.376 zasto mislis da ne moze preko tih 2850 sa 1.6v ili vise ???
audiofreak je napisao(la):Nisam rekao da ne moze, samo sa tolikim naponom malo teze na vazduhu, a da temperature ostanu razumne.
Ma razlika je u staru vidljiva!xaver je napisao(la):ma neka venice i ne valja nista ali ako se uporedi sa intelovim ekvivalentom svako ce da vidi u cemu je razlika.
Kod nas si mogao naci LBBLE i CBBLE stepinge,prvi ovde pomenut je pokazao dosta bolji o/c potencijal,a kao sto vidis model koji si uzeo je iz bolje serije tako da mozes ocekivati lepe rezultate..Calibra 4WD je napisao(la):Nedjo ti se dobro razumes ajde mi reci kako su se pokazale ove serije Venice jezgra(svi koje sam dobio su istih oznaka)- ADA3000DAA4BP LBBLE 0517APHW?
Zanima me jel moguce da neki od njih bude znatno raspolozeniji za overklok od ovog kojeg sam slucajno izabrao?
audiofreak je napisao(la):Eh, opet pljuvacina po Intelu, drugo nisam ni ocekivao. Bas ste skroz predvidljivi, ako vam je dosadno vi nesto krenete da k.njate i sad kao ja cu da se primim da vam razbijam dosadu, e pa zabole me bas vodovodna cev. Ako hocete normalno da komentarisemo tehnologiju i njene domete nemam nista protiv, ali da odgovaram na prozivke nije mi ni na kraj pameti. Inace ako malo bolje obratite paznju, ni jedan moj post u ovom threadu nije netacan/laz/pljuvacina.
Nedjo je napisao(la):Ma spusti joj bre HTT mnozilac na 3x, daj mu malcice po voltazi i cepaj 9x300 (naravno fixiraj memoriju u skladu sa njenim potencijalom)! Ako 'oce da radi, radice, ako nece, onda tom GA nema pomoci, jednostavno nece 'teti!
A tih 3000 MHz necete postici ni jedan ni drugi na vazduhu!
Calibra 4WD je napisao(la):BTW evo i mene na 2610 (9*290Mhz) uz default voltazu voltazu,zent me je za plocu pa idem u vrlo malim koracima.Neko je pricao da ima za Gigybte K8NF-9 tvikovan BIOS gde se postizu bez vecih problema FSB-ovi od preko 300Mhz,jel moze da ponovi link ako nije problem
A 2850MHz na vazduhu je kao malo?audiofreak je napisao(la):Ako google ne laze ni jedan od tih jos nije presao 2850 MHz na vazduhu.
Ma nema sile toliko na vazduhu.Calibra 4WD je napisao(la):Danas je bio jedan decko sa foruma(cini me se Aopenen) koji ima DFI LAN PARTY i neki zajbena kuler od 30-40evra,pa se nadam se da ce on moci da izvuce ciljanih 3000Mhz.
CAR je napisao(la):Ma nema sile toliko na vazduhu.
Moze, al' da saceka zimu, pa otvorena vrata terase, -15C, promaja, ovo-ono...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari