srkiller
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.08.2004
- Poena
- 915
CAR je napisao(la):Mislim da ce iz zezanja i da ga "presmrdi"...
Ima da pici 3Giga na boxu, samo da prodju kratki rukavi
No, evo i sredina maja, a od Venica ni traga.
CAR je napisao(la):Mislim da ce iz zezanja i da ga "presmrdi"...
Mislim da generalizujes polazeci od situacije sa Winchesterom. Ja se ne bih slozio. Uzmi za primer fenomenalni ClawHammer koji su oni likovi naterali na 4GHz! Da ne pricamo da su svi FX-ovi i dalje ClawHammer, dakle procesori na 0.13mcr.genijalcin@23 je napisao(la):I ja sam zadovoljan sa mojim. Ovaj San Diego koji je stigao je exxtra primerak, ali...nemojmo se zavaravati - "obicni" primerci Venice i San Diego jezgra ce ici na 2.6~2.7 Ghz, sve preko toga je super, kao sto rece drugar...
Ovi primerci San Diega i Venica koji su mi stigli, najbrzi su iz serije (i kostace ko zna koliko), pa je i logicno da se dobro klokuju. Tako je bilo i sa NewCastle i Winchesterom u pocetku, pa se kasnije ispostavilo da je 2.4 Ghz neki prosek.
genijalcin@23 je napisao(la):Tako je bilo i sa NewCastle i Winchesterom u pocetku, pa se kasnije ispostavilo da je 2.4 Ghz neki prosek.
genijalcin@23 je napisao(la):I ja sam zadovoljan sa mojim. Ovaj San Diego koji je stigao je exxtra primerak, ali...nemojmo se zavaravati - "obicni" primerci Venice i San Diego jezgra ce ici na 2.6~2.7 Ghz, sve preko toga je super, kao sto rece drugar...
Ovi primerci San Diega i Venica koji su mi stigli, najbrzi su iz serije (i kostace ko zna koliko), pa je i logicno da se dobro klokuju. Tako je bilo i sa NewCastle i Winchesterom u pocetku, pa se kasnije ispostavilo da je 2.4 Ghz neki prosek.
Rece on negde da ima nekih 2.95 GHz stabilno...Moso je napisao(la):Pa dobro prijatelju, ne moras otkrivati sve pre no sto objavis test na sajtu ali baci bar rec dve o tome kakav ti je primerak Venica zapao please...
genijalcin@23 je napisao(la):San Diego @ 2.95 ghz 100% stabilno, vodeno hladjenje
Venice...se uzasno slao klokuje..Za sada sam dogurao do 2.6, ali nisam se nesto preterano igrao...-
drfedja je napisao(la):Cini mi se da je stiglo u BG, malo je skuplji od Wincha, model 3200+, provericu danas.
Moze "Sveti Maradona" (San Diego :smoke: ), al' ne kod nas...srkiller je napisao(la):I, ima li Venice da se kupi kod nas?
Zainteresovan sam, moze i na PM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari