Šta mu fali?
Prvo, kad mi je stigla kutija, zapakovana, mislio sam da nema kulera unutra koliko je lagan.
Fan duva tj. dere se a ništa ne duva no bitno je da svetli... :S:
Testbed je sledeći: AM2 X2 @ 3250 / 1.6V
ZALMAN 9700NZ ga šije za 10-12 stepeni i ako ima 11cm fan na sebi. (56°C vs. 67°C - nije stabilan CPU sa CM coolerom)
ZALMAN 7700Cu (tj. neki Fatal1ty by CooLa :d) ga šije za više od 5°C i ako mu ventilator radi na 9 V pošto je 12@ mnogo bućan (60°C vs 67°C)
ASUS Silent Knight II kojeg sam do skoro imao je bio nešto između ova 2 ZALMAN-a.
Imam osećaj da Titan NKTZ32 od 1000 Dinara bi ubio ovo ChinaMade *****...
Ja sam totoalno razočaran, ko me je pratio ranije mogao je da zaključi da nisam naklonjen CoolerMaster-u ali ovo je prevršilo svaku meru.
Ja ne znam za dobar proizvod CM-a osim onog 4 in 3 adaptera za CM Stacker...
Tuga...
Mozda mu je baza neravna, bilo je takvih nazalost. Ja sam mog polirao :smash:
hebesh ti kuler koji mora da se polira da bi bio to shto treba![]()
to su pretpostavljam temperature pod prime_omNe mogu da se porede Quad i Duo ali moj Box letos na 1.4V nikad nije presao 60 C. Na 1.25V je max oko 45 C. 1.5V hladi jedva, oko 70 sto je za mene mnogo ali to je Box koji kosta 0 evra.
Da, na 1500 RPM sto znaci da je skoro necujan.
koliko se ja secam box ubrzava sto je veca temperatura procesora, zar za 60 C ubrza samo na 1500rpm?Da, na 1500 RPM sto znaci da je skoro necujan.
Pa ljudi ovde se non stop ponavljate .
Vec po hiljaditi put je konstatovano da je Vendeta 2 jedan od tri coolera koji bezbedno mogu da hlade OC procesor preko 4GHz.
U prethodnim postovima imate adrese tetsova koje su ljudi odradili za nas.
Sto se tice mog iskustva i misljenja Vendete 2 vs CM212.
U pitanju su nijanse.
CM212- veoma los bucan ventilator na 2000obr. prosto zvrnda, komplikovana motaza koja u 3 razlicita montiranja daje razlicite temperature :S:. Resenje sa 3 pina =katastrofa.
pozitivno je sto dobro hladi i mozete da stavite jos jedan vent ( ali realno po meni nije potreban je se samo sace ni negreje ako je kuciste dobro provetreno)
za
Vendetu 2 reci hvale 4pina kontrola iz biosa tihi mod,laka montaza, dobro hladi, gumeni nosaci venta za vibraciju, mozda kao negativno je huk venta na 1500obr. ali se koriguje kroz bios.
Moj predlog je da se kupiti Noctua 12" koja je tisa , ima veci potisak vazduha , manji broj obrtaja i imate resenje NECUJAN COOLER bilo da je VENDETA2 BILO CM212.
Za postojece ventove samo potenciometar resava problem buke koja prosto opterecuje.
Pozz
Da li se zna cena OCZ Gladiator Max ?Evo i prvog review-a OCZ Gladiator Max kulera. Po nekim najavama iz Altija, trebalo bi uskoro da stigne i kod nas, naruceno je...
Evo i prvog review-a OCZ Gladiator Max kulera. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari