A šta kažete na TT TMG i1 i TT TMG i2? Neko mi je sad skrenuo pažnju na TT TMG i1. Meni lično ne treba neko ekstremno dobro hlađenje, nisam siguran da ću se igrati sa ovrklokom, a ako i budem to neće biti ništa ekstremno. Zanima me prije svega da nađem neki koji je tiši od box coolera koji dođe uz Q9550, a da i nešto bolje hladi. Navodno je TT TMG i1 dosta tih, na Thermaltake sajtu ga reklamiraju kao "Incredibly quiet with maximum cooling".
Da, ali da mi je naći Vendettu 2 🙂ali Vendetta2 je prava stvar
Vidiš o Vendetti nisam razmišljao. Kakva je ona ako ne uspijem naći Vendettu 2? Prije svega me zanima buka. Da li i ona automatski kontroliše brzinu obrtaja?
Kide sve osim TRUE-a sa dobrim ventilatorom, npr sa tim na Tt-u.
Ma najbolje uzmi vendetu2 ili gladiator max najbolje hlade za male pare.
I jel na kraju gladiator max losije hladi od vendette 2? Tako barem kazu na http://www.hardwarecanucks.com/foru...1651-ocz-gladiator-max-cpu-cooler-review.html
Aj procitaj moju poruku pretposlednju poruku!
Ne bih da budem drzak, ali si brate smorio sa tim tvojim Gladijatorom, pa da pet puta bolje hladi. NHF.
@Bokaco mozda jesam malo bio dosadan sa gladiator-om ali to nemanja cinjenicu da je to dobar a pre svega veoma tih cooler. I jos nesto ipak mislim da je vendeta2 trenutno bolja kupovina jer je jeftinija za 5eura. Ja sam ovaj cooler kupio zato sto izgleda mocnije od vendete2 a razlika je svega 2c u korist gladiatora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari