A šta kažete na TT TMG i1 i TT TMG i2? Neko mi je sad skrenuo pažnju na TT TMG i1. Meni lično ne treba neko ekstremno dobro hlađenje, nisam siguran da ću se igrati sa ovrklokom, a ako i budem to neće biti ništa ekstremno. Zanima me prije svega da nađem neki koji je tiši od box coolera koji dođe uz Q9550, a da i nešto bolje hladi. Navodno je TT TMG i1 dosta tih, na Thermaltake sajtu ga reklamiraju kao "Incredibly quiet with maximum cooling".
Da, ali da mi je naći Vendettu 2ali Vendetta2 je prava stvar
Vidiš o Vendetti nisam razmišljao. Kakva je ona ako ne uspijem naći Vendettu 2? Prije svega me zanima buka. Da li i ona automatski kontroliše brzinu obrtaja?
Kide sve osim TRUE-a sa dobrim ventilatorom, npr sa tim na Tt-u.
Ma najbolje uzmi vendetu2 ili gladiator max najbolje hlade za male pare.
I jel na kraju gladiator max losije hladi od vendette 2? Tako barem kazu na http://www.hardwarecanucks.com/foru...1651-ocz-gladiator-max-cpu-cooler-review.html
Aj procitaj moju poruku pretposlednju poruku!
Ne bih da budem drzak, ali si brate smorio sa tim tvojim Gladijatorom, pa da pet puta bolje hladi. NHF.
@Bokaco mozda jesam malo bio dosadan sa gladiator-om ali to nemanja cinjenicu da je to dobar a pre svega veoma tih cooler. I jos nesto ipak mislim da je vendeta2 trenutno bolja kupovina jer je jeftinija za 5eura. Ja sam ovaj cooler kupio zato sto izgleda mocnije od vendete2 a razlika je svega 2c u korist gladiatora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari