Šta je novo?

Veš mašine

Kod Samsunga se obicno kvari elektronika koja je zalivena silikonom,ali i to se moze resiti.Bolje gledaj Electrolux/Aeg,Haier,Bosch,Lg nego Gorenje iz serije G600 i G800 i taj autodose sistem je glupost.

Da li neko mozda ima iskustva sa Hoover HWP 414AMBC/1-S ?
Specifikacija izgleda dosta dobro i cena je stvarno super za ves masinu od 14kg. Trenutno je 45.000, a redovna je oko 60.000din.

Proveri da nije poslednji komad. Ne mora biti da je to loše...

Da li odmarate masine za ves/susenje nebitno?
Drzala mi keva predavanje vise puta ti nisi normalan palis jednu za drugom masinom pa nije ni cudo sto ti se kvari

Da li odmarate masine za ves/susenje nebitno?
Drzala mi keva predavanje vise puta ti nisi normalan palis jednu za drugom masinom pa nije ni cudo sto ti se kvari
To ti je isto kao i da ti neko kaze ugasi taj racunar mnogo si gledao serije na njemu. Neka odmori par sati-dana da dodje sebi.
Ako ti se pokvari za 3 pranja onda bi ti se tako i pokvarila da peres svaki dan jednu turu, pa bi treceg dana dosao isti kvar.

Gledam ali ne provaljujem razliku, Haier HWD80 kombinovane veš mašine, postoji serija 5 i serija 7, na papiru identične?

Pogledaj na sajtu Hajera

Na sajtu Haiera, Serija 7 nema WiFi, serija 5 ima, sve ostalo identično.

Dovoljno. Hon ima gomilu opcija i programa. ako ti se ne zeza sa time, onda serija 7.

Sta preporucujete da uzmem kako bi na beko ves masinu podigao i fiksirao masinu za susenje vesa?

Posto kad pretrazim net, za boš nudi onaj drzac od 2000din, dok za beko skoro da ni ne mogu da nadjem, a ako i nadjem to je 6-7000din van svake pameti parce plastike

Neki univerzalni tipa Hama ili sl. ako ima.

Sta preporucujete da uzmem kako bi na beko ves masinu podigao i fiksirao masinu za susenje vesa?

Posto kad pretrazim net, za boš nudi onaj drzac od 2000din, dok za beko skoro da ni ne mogu da nadjem, a ako i nadjem to je 6-7000din van svake pameti parce plastike
Samo susilica na na masinu, nikako kontra.

Ja sam za Gorenje koristio vakum stopice i dosta se dobro pokazalo.

Vrh Dno