Narucio sam beko b3wfz77225, u Gigatronu, juce je stigla.Je li Beko B3WFU 77225 WB dobra kupovina za 30000? Valja li čemu?
Videh i Gorenje WNPI 84 BDS za 34k...
Imas u pp link za registraciju za motor.@maxy @tobacco road
Opet ja sa nedoumicama oko registracije😄 u prethodnim postovima ste pisali da ste se registrovali za 15 godina na inverter motor, ali naše mašine ( nisam 100% siguran za maksijevu jer nije isti model kao tobakov i moj) nisu inverter već direct motion (by the way nije mi baš najjasnija razlika između ta dva motora)… te se prema tome valjda registruju u posebnom odeljku na Hajerovm sajtu za direct motion motore, a ne inverter!? 🤔
Greske su ExNarucio sam beko b3wfz77225, u Gigatronu, juce je stigla.
Danas, kad smo pokusali da je pustimo u rad, nakon odabira programa i starta pojavila se neka greka (tSt ili t5t).
Da li neko imao slican problem?
Imas bukvalno svuda servise i za jednu i drugu marku.Za Electrolux su skupi delovi,ali retko se kvari.Gde su servisi za Bosch i Electrolux, kakvi su? Jesu li ažurni, imaju li delova, jesu li skupi...?
Imaju bosch ovlasceni sve delove, poruce iz inostranstva (2 sedmice) ako nema ili je neki stariji model, samo sto kosta solidno sve to, poslednji put je bilo 100evra za deo koji kosta 15evra (moje guglanje po nemackim sajtovima), i kad su bili zamenili i termostat besplatno jer navodno nije dobar iz te serije.Gde su servisi za Bosch i Electrolux, kakvi su? Jesu li ažurni, imaju li delova, jesu li skupi...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari