Haha znam, al kad one kupe brendirane skupe stvari gde smem da se bunim, ćutim i pomerin se.Центрифуга не оштећује веш, једино вуна може да се скупи, за веш који је предвиђен за прање у машини је небитно на којој брзини се центрифугира.
Pored 4 zavrtnja, potrebno je ukloniti i plastike gde su bili zavrtnji.U prirucniku stoji da moze dodji do lupanja pri centrifugiranju ako ves nije dobro rasporedjen. Danas smo ponovo proverili nivelaciju, ali smo i pod nogice stavili po parce gume(cisto zbog vibracija, da ne seta), i sada radi besprekorno. Verovatno je problem bio u rasporedjivanju vesa (posto je bilo i tankog i debelog vesa).
Upravo to, kada stavim na 1400 veš je posle izguzvan da ne može ni pegla da ga ispravi. Možda ne guzvaju sve mašine veš na max obrtaja ali recimo moja Haier gužva a razbija na 1400,kada stavim na 1000 bude mnogo bolje, za šareni veš stavljam na 800.neke mašine imaju na kraju centrifuge program protiv gužvanja veša, pa posle poslednje centrifuge okreće veš levo-desno polako još nekih 5-6 minuta kako bi ispravili veš. Taj program sma imao na predhodno Siemens mašini, na ovoj Haier nemam.
Pa da ali ti imaš na wi fi tu funkciju, ja na Haier nemam, model bez wi fi.![]()
Evo i na Hajeru...
Kod mene na Haier bas tako zalepi veš za zidove bubnja kada je na više od 1000 rpm.Služi i za jedno i za drugo.
Moj model po završetku centrifuge još malo okreće lagano i stane. U staroj mašini je veš bio zalepljen za zidove bubnja, dok kod ovog Hajera nije slučaj.
Ja imam b5 i zadoboljan sam.Beko B5WF U78415 WB
Beko B3WF U7841 WB
Beko B3WF R79425 WB
Ima li neke bitne razlike izmedju ovih modela, ja vidim samo zanemarljive razlike u kilaži i energetskoj efikasnosti? Koja je razlika izmedju B3 i B5 modela?
Šta je najbolje uzeti od navedenih modela?
Kao da nije dobar link povuklo za b5.Gledam poredjenje zvaničnih specifikacija, prve dve mašine (B5 i B3) su u dlaku iste po svim brojkama, parametrima i funkcijama, jedino što uočavam je razlika u boji vrata i programatora...![]()
Meni iskustvo govori drugačije. Imam Hoover mašinu koja ima tu istu opciju (Hoover je u vlasništvu Haier) i kad uključim da okreće veš po završetku jedino ne bude spljošten, ali i dalje bude izgužvan (jača centrifuga, više izgužvan) Kad je isključena, veš bude zalepljen na zidove.Služi i za jedno i za drugo.
Moj model po završetku centrifuge još malo okreće lagano i stane. U staroj mašini je veš bio zalepljen za zidove bubnja, dok kod ovog Hajera nije slučaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari