Epa sad, neka pita ako mu nešto nije jasno, vrlo lako se to može proveriti i ispitivačem samo je potrebno okretati utikač da bi komanda išla preko elektronike. Lakše je unimerom zato sam njega i napisao.Da li zaista misliš da neko ko tri godine crevom (do)sipa vodu u mašinu za veš (ako ga uošte ima), zna kako se koristi unimer, šta tačno i kako treba njime da meri, i da zna praćenjem creva da detektuje koji deo mašine čemu služi?!?![]()
![]()
Inače Srbija je tako veliko tržište, da svi proizvođači imaju fabriku koja proizvodi za tržište Srbije i posebnu fabriku koja proizvodi za "strana tržišta"Imam Aristonovu masinu 18 god kupljena za strano trziste( dosta znaci)
Hvala.Shvatam onda problem. Nikada nisam bio miljenik Whirlpoola. Vi obicno preporucite Bosch LG ili Electrolux. Zbog garancije od 5 god mozda ipak Bosch,neka serija 6 ili nesto drugo? Ne bezim ni od druge 2 marke. Nije problem u nesto vise novca ako smatrate da treba uzeti u razmatranjeIndesit to pravi.Indesit/Ariston su bili jedna firma pa ih je onda kupio Whirlpool.
SrećnoJa sam na kraju porucio Bosch WGG14403BY. Cekam da stigne pa javljam utiske. Hvala svima na odgovorima. BTW model za Srbiju made in Turkey nije za inostranstvo...krš,nece to dugo raditi😄
Koliko para toliko muzike.Ta Miele je sigurno kostala preko 1000 evra.Nova Elin oko 200 evra kostala.Evo da se pohvalim Miele 38-25 CH stigla danas polovna 400 evra i nisam nikad imao ovakvu ves masinu da kada radi cak i na 60c izbacuje na crevo ovoliko vrucu vodu i sama para se vidi na snimku.Sto se tice pranja cista desetka, da kazem belo je belo a ne sivo kako mi je prala Elin Ves Masina, Bog da joj dusu prosti.Svi kazu kupi Miele i nemas brige , stvarno ovo je totalno nesto drugačije sad sta joj Bog da.
Isti slucaj sam imao u familiji.Polovan tv Philips se pokvario posle godinu dana.U zdravlje da se služiš. Ma i ja sam sad bio u potrazi za sušilicu i dali novu dali polovnu nešto kao bosh, aeg, miale i ipak kupih novu gorenje za 50 000 din. Jednom sam bio kupio polovan televizor i pokvari se za nepunu godinu, a kakav sam baksuz opet bi mi se nešto slično desilo. I zato kupim novo za pare koje imam i tako.
Miele je odličan brend i ako je mašina očuvana služiće te to.
Miele 400 evra polovna kaze drug nije mnogo radila sad ko ce znati, ali eto utisak je dva sveta izmedju masina , ova je bas kao nova estetski sad unutra me ne tangira toliko jer rosfraj kazan, prohrom bubanj i na krst pozadi, sve nesmal mozes sam promeniti i da strada, a Elin 9 godina bila stara 27000 u to vreme.Miele samo starije modele uzimam ova je radjena od 2007 do 2010, po iskustvu korisnika nove vec pocinju plastika itd.Tezina 97 kg jedva uneli.Koliko para toliko muzike.Ta Miele je sigurno kostala preko 1000 evra.Nova Elin oko 200 evra kostala.
Isti slucaj sam imao u familiji.Polovan tv Philips se pokvario posle godinu dana.
Jel bolja varijanta sa punjenjem odozgo ,koje marke da gledamOj Srbijo među šljivama...
pre 20 godina kostala 1000eura a sada "samo" 400, pa to je sjajno.
diviti se skoro 20 godina staroj i preplacenoj masini i vec planirati kako ce se lako menjati lezajevi bubnja i servisirati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari