hehe, ja slobodno mogu da se pohvalim bez laznih skromnosti - bio sam atrakcija u lunapark-u:
1.
Mustafu (kadilak i dinosaurusi) sa jednim zetonom, ceo:
caka je bila da se uzme mustafa, i da se sve vreme radi >> udarac, jer mustafa tako leti sa dve noge, i u letu je nedodirljiv, za razliku od ostalih (mess, riba i Jack), a i njegov down up udarac je isto neprekidan, te je musta bio zakon. a i pritom, znao sam svakog lika gde se spawnuje, pa nisam imao problema ni na zadnjim nivoima da izginem iznenada. na primer, svi su ginuli u pecini kad krenu burici da se kotrljaju, a ja sam znao svakog protivnika i svako bure gde su, shta drop-uju i kako idu.
jedared sam sa Mess-om stigao do tripl monster-a (tri puta se merdzuje sa negativcima, i tri puta trebash da ga lemash) ali problem je shto su autori igre iskljuchili mogucnost Mess-a da baca protivnike, chim oni ustanu sa zemlje, odma posle Butcher-a (caka je bila da se drzi na dole prilikom punch serije, i Mess baci protivnika odma na pod pored sebe, te moze da odradi novu seriju punch-eva, ali posle buchera protivnik koji ustane ne prima udarce istog momenta)
2.
Zedblade - bio sam jedini u lunaparku, koji je mogao da dogura do zadnjeg nivoa sa zetonom. inache, ova igra ima najbolju muziku ikada izmishljenu, i pritom, tvrdim - najteza igra ikada napravljena. u pitanju su tri aviona (deda, ortak i riba) koji imaju rear, front i Missile pucanja, i zadnji nivo se sastoji od gomile otpada koji pada na tebe, aviona koji te pucaju, i transparentne ribe/spomenika koja puca na tebe, a ne mozesh joj nishta.
molio bih sve koji imaju MAME da probaju igru, garantujem da sa sve save state-ima necete preci iz jednog kredita.
3.
Ghost n' goblins - eto, ja sam jedini lik koji je preshao igru, i to pola!!!! ovo je zaista jedno od najtezih ostvarenja na aparatima ikada, a ja sam, nadajuci se da cu "obrnuti igru" istroshio ne znam kolko kevinih "50 para" na zetone, i kada sam, na zadovoljstvo celog luna parka, i 50ak likova koji su me bodrili preshao dva djavola - kad ono tamo neki Ghoul ultimatni kog morash da predjesh.
predjem ja i njega, kad ono - this is all a dream, the princess is still traped by the evil Mofo ...
i tako, izginem posle 10 minuta, i smorim se ...
ima josh, seticu se ... bash sam bio shurio onomad