Šta je novo?

Vase igracko dostignuce iz retro ere

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
Kao sto naslov kaze: podelite neko vase igracko dostignuce kojim ste se ponosili pred ekipom a da se desilo na retro masinama, recimo moja su prelazenje oba zeewolfa na a 600 i kompletiranje oko 70% ufo-a na istoj a600 bez hda i sa 1mb rama..

moje omiljeno je bilo dranje komsiluka u street fighter 2 i super street fighter 2, kao i u sensible (world of) socceru :)

mogao sam i moonstone brzo da predjem, cini mi se 20ak minuta da je trebalo

Setih se: igrao sam Cannon fodder ko lud, uzmem jednog vojnika pa se setam kroz neprijateljske kampove i sa po jednim metkom ubijam sve zive i nisu imali sanse da me ubiju, bas sam bio jak.... :)

*** ja Cannon Fooder nikada nisam uspeo da predjem :( a bash me je nervirao i mucio :)

ja sam bio odlican u SuperSprint like igricama (trke sa pogledom iz pticije perspektive: ATR, SkidMarks, MicroMachines ...*** zaboravio sam kako se zove Gremlinova igra (autori Turbo Esprit Challenge) - SuperCars ili tako nesto...)

A500
Sensible world of Soccer - neprekidno peglanje za burazerom ceo raspust
Centurion - Rome, ah Rome...
i jos mnogo,mnogo,mnogo toga

a sto se tice UFO - sanjao sam u akcionim poenima ;)

Odradio sam sve u Pirates (C64), prešao komplentan King's Bounty (PC DOS) preteču HofM&M, prešao Final Fight sa jednim žetonom (luna park)... Obrnuo sve moguće strategije počev od Laser Squad (C64) sve Dune (DOS PC), kao i zilion drugih igara na C64, Sega Master System, Sega MD2 i Sega Dreamcast-u. U retro doba računam i PC do pojave prvih 3D akceleratora za PC (Voodoo).

+1
Hehehe, najvise sam "voleo" kada vojnici toliko napreduju da im se resetuju sve skale.

Colonization znam napamet.
A Tie Fighter i dan danas igram zmureci!

Dobio besplatnu voznju na onim auticima u luna parku.

Igrao 2 dana, sa pauzama za jelo, bez spavanja, Phantasy Star na Sega Master System-u. Niko nije mogao da pridje tv-u :) (inache na SMS-u, igru nikada nisam ni preshao :/ )

Dva puta okrenuo brojač na prvom i pravom Tetrisu na XT-u negde 87-88.

Za neupućene brojač je išao do 32767 pa onda od -32767 od 0 jer je bio zapisan kao Integer).

Imao sam probleme godinama zbog Tetrisa. Ide odjavna špica, a ja uklapam kockice u imena glumaca :)

Kupila me Aston Vila direktno iz druge lige. Ne znam koja verzija FM ali je bila u tekst modu i godina je 93-94.

Obrnuo Super Ferrari na Atariju 2600, zatim na istoj konzoli do 70 i nekog nivoa Mario Bros.
Prelazak Alex kid in shinobi world i Thunder Blade na Sega Master Systemu.
Zatim na Sega mega drive prelazak Sunset Ridersa, Shock Troopers i Streets of rage neznam koji deo beshe.
Eh to su bili dani.

Ja sam voleo s vremena na vreme da "obrnem" Another World. A tu je bilo i nenormalno igranje Elite pa kasnije i Frontier-a, mislim da sam Frontier igrao celu srednju školu (4 godine) - Panther Clipper, large plasma accelerator, ogromna lova i nema cilja....

Poslednja izmena:
Street Fighter 2 (sa 12 boraca verzija) do Mr.Bizona (poslednji protivnik), sa Chun Lee :D Na arkadnoj masini pravoj, znaci ono ubacis
metalne pare pa igras.:)
Sa Vegom, do pretposlednjeg najcesce.

Poslednja izmena:
Каква гиковска тема :). Ајде да се придружим.
Друг и ја смо се редовно кидали од Wrestlemanie. Једном смо толико играли да се бројач који иде до 255-256 ресетовао!

Gianna Sisters II bez izgubljenog zivota :)
Italy 90 fudbal (C64) do potpuno istopljenog transformatora

Dragon Ninja na automatu iz buvare u 30. bloku. - dva žetona, jedan ja, a jedan moj drugar. Uzmemo za 10 dinara žeton i stojimo tamo oko 3-4 sata! Beat that!

A500
Sensible world of Soccer - neprekidno peglanje za burazerom ceo raspust
Centurion - Rome, ah Rome...
i jos mnogo,mnogo,mnogo toga

Ja sam jednom sanjao loše isteksturisan svet. Igrao sam mnogo tada Laru 1, softverski render, neprecizno uklapanje teksura, nema perspective correction, užas. I tako par noći sanjam san, a sve od takvih tekstura. Dovoljno mi to bilo da se prepadnem, iako nije san bio strašan ni po čemu drugom...

Kod mene se skupi ekipa pa igramo eye of the beholder (presli 1 i 2) a kad neko ima medjusobne razmirice onda lords of chaos hot seat pa da vidimo cija mama crnu vunu prede, a igrali se i settlersi na split screenu sa dva misa (zbog njih i colonizationa sam i uzeo amigu), ma danasnje igranje nema tu car: ja ovde a ti u usa i ja protiv tebe, pa sta je to, moj komsija nadje dragon herb u lordsima a ja se iznerviram pa kad ga napucam preko njokalice a njemu suze idu al srecan ko mali majmun jel ima zmajeve a ja da se slikam sa spektrima i demonima e to je potpuni multiplayer!!!

Italy 90 fudbal (C64) do potpuno istopljenog transformatora

Oh da, kakva igra. Celo leto sam je pikao bez prestanka dok sa najslabijom reprezentaciom(cini mi se U.A.Emirati) nisam podigao zlatan pehar.

A najponosniji sam na zavrsavanje Ultima Underworld prvog dela. Pogotovo sto sam resio jednu zagonetku (otvaranje izvesnih vrata sa zlatnim i srebrnim prekidacem) za koju je bilo cvrsto utemeljeno misljenje da je bug u igri i da ne mogu da se otvore.

Dragon Ninja na automatu iz buvare u 30. bloku. - dva žetona, jedan ja, a jedan moj drugar. Uzmemo za 10 dinara žeton i stojimo tamo oko 3-4 sata! Beat that!

HAHAH buvara u 30.bloku
tamo sam proveo mladost. Recimo da sam prelazio Gravitar na aparatu sa jednim zetonom (do anti gravitacije)

meni je 'Super Cars 2' na Amigi najjacha igrica, presao sam jednom na hard nivou sa 39 poena od 40 teoretskih.

meni je 'Super Cars 2' na Amigi najjacha igrica, presao sam jednom na hard nivou sa 39 poena od 40 teoretskih.

Jel to ono sa turbom , prednjim , i zadnjim raketama iz pticje perspektive se gleda?
Ili je to Crazy Cars...

jeste to je to iz pticje perspektive i rakete. po meni najbolja igra pogotovo u dvoje.

mislio sam da nekako probam da promenim ili dodam nove staze. moguce da je neko to vec uradio (kao sa stunt car racer-om)

C16 - Jumpin Jackson, neki PacMan. Na Amigi, Wings, Lotus Esprit, Wallker, Thunderhawk. Na PCu, svi oni Jedi nešto u prvom licu, Max Payne, MS Flight Simulator, Descent, ovo kroz mrežu je strava, Duke Nukem, Commanche, F1 GP, i poslednje što sam igrao i na 80% prestao uopšte da se igram Return to Castle Wolfenstein. Nažalost više nemam interesovanja za igre :(, godine, šta li...

Supetar krajem 80' godina i ja kako cistim celu igraonicu za jedan zeton da bi igrao 1942. i jos neku auto-simulaciju na automatu...

Uf, ne znam šta da izdvojim, recimo prelazak Super Mario Bros. 2 sa 101 životom :)

Uuuuuu... Ovo sa skidanjem 17 gb je bas dostignuce..... :)

Vece dostignuce bi bilo odigrati sve to....

Nazad
Vrh Dno