Šta je novo?

Vampire tha masquarade

:banana: :type: Igra mi je stvvarno radila glatko ....mislim nemam zasto da vas lazem .Antialiasing?hm..posto sam odavno izbrisao igru ne secam sa da li se u OPTIONS podesavao antialiassing .ali ako ti neto znaci u ati control panelu mi stoji antialiassing 2x
anisotropic filtering 16x i ovo dalje sv HIGH(ne znam da li sam ti odgovorio na pitanje)
POZ

Poslednja izmena:
Odgovorio si u potpunosti, izgleda da je definitivno vreme da zamenim moju kartu...
Nego, daj napisi par komentara o igri, zavidim ti sto si igru igrao sa velikim zadovoljstvom, izgleda da ces da das najobjektivnije komentare od svih nas... Cisto za one koji nisu igrali!

@MISTIX: Iz tvog potpisa i tvojih par postova sam 100% siguran da lazes ko ker i verovatno imas 12 godina i pricas po skoli da ti je tata astronaut. Cao :wave:

A Spirit se lozi na upgrade sa Ti4200 na ATI 9200 i to SE! :d:d:d

U profilu M!ST!CX-a pise da je 85' godiste. Jedino sto mi pada na pamet je da ne prica o istoj igri. :d

Poslednja izmena:
LOL :) Daj Delija covece, jesi video sta je napisao ?

M!ST!CX je napisao(la):
ako ti neto znaci u ati control panelu mi stoji antialiassing 2x
anisotropic filtering 16x i ovo dalje sv HIGH

:d Pa ne znam koja igra radi na 9200se u 1280x1024 sa 2xAA i 16xAF na CELERONU 2.4. Samo to, koja igra RADI ?! :d

tetris? :p

Delija je napisao(la):
A Spirit se lozi na upgrade sa Ti4200 na ATI 9200 i to SE! :d:d:d

Tako je, da ne znas mozda gde da je nabavim?
Ajde bre... brukas red star :d

@Spirit:
Fale ti smajliji u postovima, drugar! ;)

Znate jako me zabole za vase GLUPE komentare.Ko hoce da veruje nek veruje meni ne pada na pamet da vas neverne Tome dovodim jednog po jednog gajbi i uveravam da nisam lagao!!
A i jo nesto 9200SE nije toliki krsh kao sto mislite sa njom sam na ultra high presao FAR CRY i nije seckalo (na nekim delovima je seckalo,retko kad)
znam da cete opet govoriti da lazem ali kao sto rekoh zabole me
POZ :banana: :type:

No Comment :d :D :d :D

POZ :wave:

M!ST!CX je napisao(la):
presao FAR CRY i nije seckalo (na nekim delovima je seckalo,retko kad)
Verovatno ti je seckalo u zatvorenim delovima, a picilo na otvorenom

M!ST!CX je napisao(la):
...
A i jo nesto 9200SE nije toliki krsh kao sto mislite sa njom sam na ultra high presao FAR CRY i nije seckalo (na nekim delovima je seckalo,retko kad)

Ako si ti sa Dorcola, odricem te se preko novina.

Zasto preko novina, sad to moze i on-line! :D http://www.odreknise.com/ ;)

nego, ima li neko link za onaj oficijelni 1.2 patch, sem onog jednog (ne dozvoljava mi da nastavim download sa getright kad pukne veza i sl).

zar ne mogu u nekom patchu da podese da ta prokleta kishe ne pada uopshte

stormbringer_bg je napisao(la):
Ako si ti sa Dorcola, odricem te se preko novina.
Pa brate lepo pise da sam sa Starog grada ali to je to blizu :wave: . A i mojne te spike odricanje ....Prvo upoznaj osobu pa onda procenjuj ...OK???? :banana: :type:
Samo zbog tebe ovim putem POZ za sve Dorcole i Starogradjanje ili kako vec!!!!!!

Pazi ovako... Ako kazes da si sa tom konfiguracijom presao Vampire i Far Cry sve na (ultra)high, onda se to nikako drugacije ne zove nego drska laz (sem ako ti je 5 fps glatka animacija)! Znaci, ljudi su pavijani sto kupuju 6600, ili ati 9800 pro za nekih 200-tinak evra, kad sve mogu da zavrse za tvojom 9200se koja kosta plafon 35 evra?! Da ne pricam o malo rama, i relativno spor procesor za te dve igre.
Tako da... mani me se te price 'prvo upoznaj nekog pa procenjuj'. Dovoljno mi je sto sam video tvoja 2 posta.

Mozda su ga zaje*ali, pa su mu stavili 2 6800-tke Ultra SLI umesto 9200-tke. :d

@M!ST!CX:
Pogresno si mesto za sebe nasao. Takvi nam ovde ne trebaju! ;)

Pazi ovako... Ako kazes da si sa tom konfiguracijom presao Vampire i Far Cry sve na (ultra)high, onda se to nikako drugacije ne zove nego drska laz (sem ako ti je 5 fps glatka animacija)! Znaci, ljudi su pavijani sto kupuju 6600, ili ati 9800 pro za nekih 200-tinak evra, kad sve mogu da zavrse za tvojom 9200se koja kosta plafon 35 evra?! Da ne pricam o malo rama, i relativno spor procesor za te dve igre.
Tako da... mani me se te price 'prvo upoznaj nekog pa procenjuj'. Dovoljno mi je sto sam video tvoja 2 posta.
Ma to je onaj fazon stavis ko u doom3, sve na ultra a on te blokira na low i ti se tripujes ala radi,jedino sto njemu ni na low to ne bi radilo.
Ali mozda mu je zapao "onaj" primerak 9200se sa 1.8ns memorijom i 256 bit magistralom,jos ako ima bios od 9800pro,ihaa,*** covek je imao srece!??

Somilic je napisao(la):
Ma to je onaj fazon stavis ko u doom3, sve na ultra a on te blokira na low i ti se tripujes ala radi,jedino sto njemu ni na low to ne bi radilo.
Ali mozda mu je zapao "onaj" primerak 9200se sa 1.8ns memorijom i 256 bit magistralom,jos ako ima bios od 9800pro,ihaa,*** covek je imao srece!??

'Onaj' primerak? Cisto sumnjam, posto ih u Bg-u ima samo par komada, i ljudi ih ljubomorno cuvaju... A i ko bi se jos setio da stavi bios od 9800pro? Hm hm... Malo je verovatno.

'Onaj' primerak? Cisto sumnjam, posto ih u Bg-u ima samo par komada, i ljudi ih ljubomorno cuvaju... A i ko bi se jos setio da stavi bios od 9800pro? Hm hm... Malo je verovatno.

Nadam se da nisi ozbiljan ??? :trust:

pwihihihi!
Pa sta, i moj c64 gura FC na ~80fps, a nisam ga ni malo OCovao! Kvalitet ostaje kvalitet, *ebi ga!

Nemoj da si tolko ubedjen da si naj pametniji ja nisam rekao da mi je Far cry na ultra high radio sa 90fps.Far cry sam presao na ultra high ali nisam rekao da je svo vreme radilo glatko u 60-70%igre je radilo tako znalo je da mi gadno zasecka na nekim mestima ali uglavnom je radilo jako dobro.To isto vazi i za Bloodlines sve na high jedino gde mi je bas seckalo je bio Hollywood (ulice)i u onoj gajbi punoj zombia tu je seckalo stravicno.Ali igra je istripovana negad sve radi super nekad non top secka.
jos nesto to sto sam rekao za Bloodlines da mi je radilo super pre toga sam cistio registry temp prefetch i ta sra***.Radio quick defrag pa tek onda je radilo potpuno gratko(opet navodim u vecini igre)
POZ :banana: :type: :-devil-:

Poslednja izmena:
ma mozda bi sa tom config. mogao da izvuche 20-30 spf
(seconds per frame :D )

....aj sad se jos i raspravljajte sa njim. Dajte ljudi, ovo je pateticno.

@M!ST!CX: Svaka cast covece, radi ti sve super, ali nama laicima to ne pomaze :( Ako bi mogao malo da pojasnis to oko refrgnacije i tog registra nekog, jel to ima na internetu da se nadje ? Kako se koristi ?

igra je fenomenalna, ja sam je završio sa Tremerom i na kraju izabrao da pomognem kolegi Straussu :) zbog veličine igre neću odmah igrati opet, ali definitivno ovo treba igrati barem 2-3 puta.
ali me je iznervirao onaj hack&slash deo na kraju, praktično od
SPOILER
od kako te pošalju da i definitivno kokneš Tzimiscea.

Poslednja izmena od urednika:
SPOILER

@Xeon: Ja sam prvi put isto presao sa tremerom, buduci da sam u igri vampir, budzio sam mu melee i unarmed + magije. Na tzsmice samo bacis purge i one prestanu da te napadaju, bukvalno ih tuces dok ne crknu, ili bacis posession i onda ubijaju sve okolo, uspe 3 od 5 puta tako da se isplati, okolo uvek ima malaca koji se respawnuju tako da je lako napuniti se sa bloodsalvom ;) Najveci mi je problem bio, zaboravih mu ime, onaj lovac na vampire u crkvi. Nisam imao ranged skila skoro uopste tako da sam ga morao tuci do smrti :D pretpostavljam da uvidjate kolko je to komplikovano :S:

joriq je napisao(la):
ma mozda bi sa tom config. mogao da izvuche 20-30 spf
(seconds per frame :D )
Ti si nki mnogo duhovit tip???? :D :d
:banana: :type: :-devil-:

Nazad
Vrh Dno