Uzeo drugar onaj mali Patriot Axle pre neki dan, isto 8 giga... jeftinije nesto tipa 200 dinara od ovog tvog Xporter-a XT Rage... brzine - 18MB/s read i 8MB/s wite.Patriot Rage XT 8GB
Od danas ponosni vlasnik ovog simpaticnog malisana
(S obzirom da sam ga dobio na poklon bas je brz)
Cek', pitas za fles - on da bude USB 2.0?Nemam USB 3, i najverovatnije 99% u skorije vreme ce se koristiti USB 2, zato su mi USB 2 brzine bitne.
USB 3 ne smeta ako je tu,ali nije mi toliko bitan.
Sta je najbolja kupovina ako se uzima u obzir cena i brzina na USB 2, od 16 ili 32GB?
Pa, mozda sam ocekivao vise od R-a... poucen iskustvom sa (zaista brzim) R500Šta te čudi, kao da već ne postoji gomila fleševa sa istim ili približnim specifikacijama kod mnogih proizvođača, a koji se razlikuju samo po kućištu.
Slazem se, samo je problem sto je to *ipak* USB 3.0 fles...Ovaj model nije ništa posebno ako se gleda kao USB 3.0, kao dvojka je sasvim OK po toj ceni.
Pa... mislim, kad vec ovaj moj USB 2.0 moze toliko:To i mene zanima, to u zagradi.
*** kad Patriot onaj svoj Supersonic (100/70) ne proizvodi u kapacitetu manjem od 32GBInače, slažem se oko toga, to je USB 3.0, ali očigledno ćemo sačekati malo duže da dobijemo prave USB 3.0 write brzine za ~20e.
Da li je tacno da bilo koja usb 3.0 fleska kad se bocne u usb 2.0 izvlaci brzine kao skupe/dobre usb 2.0 fleske??
Pa sta ocekujes![]()
Ne razumem odgovor
Znaci bilo koja fleska 3.0 je bolja od najbolje 2.0, ako se koristi na usb 2.0 (izvlacice maximum) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari