- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 319
Iskreno da ti kazem - pojma nemamRezultati su maltene slični, ali vidim da ti je 512k Write mnogo bolji, kako to?
Mozda se nesto zabagovao test, mozda je to zbog toga sto sam ja test radio sa 2 prolaza i 100MB fajlom (a ne 5 i 1000MB, kako je po default-u)... a mozda je jednostavno brza fleska
Vidi ti pa pusti ovako po mome, 2 prolaza sa 100MB, cisto da vidimo kakva je situacija tako... a ja cu vec da mu uzmem flesku, pa opet pustim, ovaj put skroz default test.
E da, mislim da toga nema... vec da je 64GB minimum. Isto kao i za HyperX, to je zbog toga sto je rec o osmokanalnoj komunikaciji, a kako mi objasnise, 64GB je minimalan kapacitet za tako nesto.Što se tiče Magnuma, ne nalazim 32GB modele, je l' postoje uopšte?
Sa 32GB... od Patriota-a onda samo obican Supersonic, nazalost.
Al' on nije toliko uzbudljiv kao pomenuti Magnum, njegova deklaracija je tek 100/70.
Pustio sam 2 prolaza sa 100MB i sada je slično kao kod tebe.
Pusti default test pa da uporedimo rezultate.
Video sad u međuvremenu da je 64gb minimum, međutim i cena nije naivna tako da on otpada kao mogućnost. Ako se do nove godine ne pojavi nešto kvalitetno jeftinije, pašće taj Supersonic 100/70.
Prilozi
Poslednja izmena: