Uzeo drugar onaj mali Patriot Axle pre neki dan, isto 8 giga... jeftinije nesto tipa 200 dinara od ovog tvog Xporter-a XT Rage... brzine - 18MB/s read i 8MB/s wite.Patriot Rage XT 8GB
Od danas ponosni vlasnik ovog simpaticnog malisana 🙂
(S obzirom da sam ga dobio na poklon bas je brz)
Cek', pitas za fles - on da bude USB 2.0?Nemam USB 3, i najverovatnije 99% u skorije vreme ce se koristiti USB 2, zato su mi USB 2 brzine bitne.
USB 3 ne smeta ako je tu, 🙂 ali nije mi toliko bitan.
Sta je najbolja kupovina ako se uzima u obzir cena i brzina na USB 2, od 16 ili 32GB?
Pa, mozda sam ocekivao vise od R-a... poucen iskustvom sa (zaista brzim) R500 🙂Šta te čudi, kao da već ne postoji gomila fleševa sa istim ili približnim specifikacijama kod mnogih proizvođača, a koji se razlikuju samo po kućištu.
Slazem se, samo je problem sto je to *ipak* USB 3.0 fles... 😉Ovaj model nije ništa posebno ako se gleda kao USB 3.0, kao dvojka je sasvim OK po toj ceni.
Pa... mislim, kad vec ovaj moj USB 2.0 moze toliko:To i mene zanima, to u zagradi.

*** kad Patriot onaj svoj Supersonic (100/70) ne proizvodi u kapacitetu manjem od 32GB 😛Inače, slažem se oko toga, to je USB 3.0, ali očigledno ćemo sačekati malo duže da dobijemo prave USB 3.0 write brzine za ~20e.
Da li je tacno da bilo koja usb 3.0 fleska kad se bocne u usb 2.0 izvlaci brzine kao skupe/dobre usb 2.0 fleske??
Pa sta ocekujes 🙂
Ne razumem odgovor 😀
Znaci bilo koja fleska 3.0 je bolja od najbolje 2.0, ako se koristi na usb 2.0 (izvlacice maximum) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari