SDCZ800 je valjda SanDisk Extreme, znaci samo jedan nivo ispod najboljeg, Extreme Pro-a.Da li mozda neko ima predstavu o ovom flash-u, SanDisk SDCZ800-128G-G46, gledajuci cenu kostanja 64GB/128GB 4.400/5.400 din i
Kingston DTEG2 64GB/128GB 3.600/6.700 din?
Mozes li reci kakav mu je upis kod video materijala, da li varira ili je konstan i ako moze iscitavanje preko ChipGenius_v4_18_0203.exe
Kod nas veoma ocekivana cena za taj flash.Ja ga evo imam nekoliko godina, od preko uzet i da kucnem u drvo radi kao sat. Brz kao munja, mnogo je dobar.
Od sledece nedelje cu okaciti rezultate za SanDisk Ultra 64gb, porucio sam. Ok je cena, a mislim da ce write biti bar izmedju 30 i 50, meni dosta.
SD CZ80 od 128GB ima za 4700, sto je skroz OK cena (cak ne nalazim vani jeftinije).Kod nas veoma ocekivana cena za taj flash.![]()
To je SanDisk Extreme GO verzija.SDCZ800 je valjda SanDisk Extreme, znaci samo jedan nivo ispod najboljeg, Extreme Pro-a.
Nesto mi cene ne idu, ali mislim da je to velika cena za 64GB (mada kod nas ocekivana)
Ako možeš uradi test sa i bez keširanja, da vidimo kako se kotira u odnosu na PRO verziju.Kod nas veoma ocekivana cena za taj flash.Ja ga evo imam nekoliko godina, od preko uzet i da kucnem u drvo radi kao sat. Brz kao munja, mnogo je dobar.
Od sledece nedelje cu okaciti rezultate za SanDisk Ultra 64gb, porucio sam. Ok je cena, a mislim da ce write biti bar izmedju 30 i 50, meni dosta.
Za sve fleševe, ako hoćete pravo testiranje treba uraditi sledeća 3 testa, a u stavci pod brojem 4 su još dodatna tri testa ako se sumnja na lažnjak/kopiju (za testiranje čipa i pravog kapaciteta koje kinezi često lažiraju).Neka ta GO verzija bude kao što je ovaj sto ja imam i ja prezadovoljan.
Nemanja, samo mi reci koji programi te interesuju i kako se to radi sa i bez kesiranja i uradicu sve.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari