Jesi li prošlog meseca napravio neku transakciju Flexiom?Pitam pošto je rok bio do 20-og u mesecu da pošalju i naravno nisu još poslali
Kartica je dobijena krajem meseca i odmah je obavljena mala transakcija u Lidlu čisto da se aktivira i ispoštuje uslov bilo koje transakcije. I srećom je i proknjižena u avgustu.Jesi li prošlog meseca napravio neku transakciju Flexiom?
Ako jesi i nije ti stigao SMS sa Ananas-ovim tzv. vaučerom, a zapravo kodom možda je do tvog mobilnog operatera, svakako proveri sa Uni-jem.
Ja sam recimo hteo da im iskoristim i taj promo ali kad sam se raspitivao rekli su da nemogu jer sam već koristio Lidl promociju, a u uslovima eksplicitno stoji:
"Prilikom otvaranja nove Flexia Mastercard kreditne kartice može se iskoristiti benefit samo jedne kampanje UniCredit Banke".
Poslao sam im upit preko eBankinga još prekjuče, pa čekam da mi odgovore.
Nisu odgovorili ništa.Da li su ti odgovorili nešto?
[email protected]By the way, koji im je trenutno zvaničan e-mail za reklamacije?
Ja sam svojevremeno firmin račun zatvorio putem e-mail adrese [email protected] - tražili su mi da u slobodnoj formi napišem zahtev, odštampam ga, potpišem ga, skeniram ga i pošaljem u prilogu mail-a. Nisu imali opciju za elektronski potpis.Moze li da se zatvori racun elektronskim potpisom na email?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari