Ako popunim formular npr 10-tog jula baš da li misliš da je to već kasno ili računaju dan efektuiranja promene u bančinom sistemu pa treba popuniti nešto ranije?Osim toga, a najkasnije do 10. jula, postojećim klijentima koji promene paket u Prestige nude ulaznicu za Guns N' Roses
Rovello ti si moj omiljeni pravnik, jesi li stvarno pravnik po struci?Budući da takav prestup nije mala stvar (na papiru, ali, koliko sam upućen, praksa tu prati papir)...
trazis virtuelnuza lidl promociju se pominje u uslovima da se 'aplicira' za virtuelnu karticu
"otvor�te račun u UniCredit Banci i aplicirajte za virtuelnu kart�cu,"
to je za svrhu 2 transakcije tokom 2 meseca.
da li je dovoljni jednostavno ubaciti MC u google/apple pay i tu stvarati virtuelne kartice
ili
nesto traziti, aplicirati za virtuelnu u unicredit?
Jel stigla po sl. redosledu - prvi mesec vaučer za otvaranje, naredna dva sukcesivno za lidl i onda četvrtog hiljadarka?Meni je sms poruka stigla samo za tu uplatu, a vaučere smo gledali u sekciji Dokumenta kada se pojave i uglavnom su bili antidatirani.
To je već bilo manje-više uredno u smislu dobio sam taj vaučer na vreme i novčanu nagradu. Posle vaučera podneo sam zahtev za gašenje, platio održavanje do tog datuma, to mi je isključilo eBanking i kartice, a u otkaznom roku sam otišao do šaltera i podigao 1000.@uji
Da li si imao razmak između zadnjeg vaučera i hiljadarke (duži od standardnih 1m)?
Za takav slučaj postoji jednostavno rešenje - kupovina Maxi gift kartica u iznosu od 12k....da li je vaučer jednokratan, tj. mora li da se iskoristi odjednom, ali najverovatnije mora, jer su takvi bili dosadašnji...
Da ali ako ga iskoristiš za Maxi gift karticu od 12k, imaš način da koristiš iznos višekratno po ličnoj potrebi.@Belgrade. činjenica je, ali daće ga najverovatnije kao kupon u Moj Maxi aplikaciji i može se iskoristiti samo jednom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari