Šta je novo?

Unicredit banka

Potrebno je da samo jednom u mesecu imaš plaćanje u Lidlu virtuelnom karticom, nije bitno u kom iznosu, možeš i 10 dinara bukvalno.

Zatvorio sam stari eacun prosle godine, pretpostavljam da bi to bilo ok i da bi me racunali kao novog korisnika sada.
Nisam siguran imaju li neko ograničenje po tom pitanju, ali ja sam npr. otvorio novi račun 16 meseci nakon otvaranja starog. Rekla mi je službenica da vidi da sam imao ranije, ali da nije problem jer je zatvoren. Rokove nije pominjala, ali verovatno postoji neki, kao što npr. Raiffeisen zvanično zahteva da šest meseci nisi imao nijedan račun kod njih pre otvaranja iRačuna.

sta treba da uradim od placanja i kojom dinamikom bih imao isplate?
Kako reče čovek pre mene, dovoljno je da jednom mesečno kupiš nešto kod njih. Virtuelna kartica znači da moraš da platiš telefonom, tj. njihovom MasterCard karticom ubačenom u mobilni novčanik (Google/Apple Wallet/Pay). Zvanična dinamika je da se 20. u mesecu dobija nagrada za uslove ispunjene u prethodnom mesecu, mada to uglavnom ne ispoštuju. Konkretno, vaučer za martovsko otvaranje računa bi trebalo da dobiješ 20. aprila, pa za aprilsko plaćanje 20. maja, pa za majsko plaćanje 20. juna, pa dodatnih bezuslovnih 1k za kraj 20. jula.

Neko je napisao da ne moze lidl promocija da se kombinuje sa paketom za mlade -MOZE
Braticina je dobila vaucere ... e malo su tu izmesali ... prvi su joj poslali na opciju dokumenta mbank koji se nije ni video dok nisam usao u ebank (jos 10/02) .. a drugi su joj poslali na email... pocetkom marta
Meni su prvi poslali na email pocetkom marta a drugi na mbank dokumenta 19.03 i stigao mi sms da su poslali .. kako vas zalomi ;-)
Odlicna stvar sto sve te vaucere mozete uneti u Gpay kao gift card i posle se skeniraju u lidl ...

Nisam znao da naplacuju interni nalog 20 din ... do sada koju god sam banku koristio nikad nisu naplacivali interne naloge unutar banke

Ima li još neko da mu nije legao martovski Lidl vaučer? Preko maila sam dobio generički odgovor da proverim u aplikaciji (kao da sam ja jazavac) i nakon mog odgovora su zanemeli, nema povratne informacije.

Probaj čet umesto mejla, prošlog meseca je jedan član tako rešio. Ni meni, inače, i dalje nije leglo 1k, ali strpljiv sam zasad, pa ću im se tek sledeće nedelje žaliti.

Probaj čet umesto mejla, prošlog meseca je jedan član tako rešio. Ni meni, inače, i dalje nije leglo 1k, ali strpljiv sam zasad, pa ću im se tek sledeće nedelje žaliti.
Ја сам преко чета на вајберу решио, послали ми ваучер на мејл прошли месец, овај месец ми је стигао у апликацију. @coda032

Da, da, na tebe sam i mislio. Nisam, doduše, znao da si taj čet koristio, ali znamo sad i to. Imaju ga, inače, i na sajtu, isto može bot da te spoji sa operaterom.

Prvi april, ali nije šala: leglo mi je konačno 1k koje čekam od 20. marta, nisam ni stigao da im se žalim.

Legla i meni hiljadarka, al martovskog vaučera i dalje nema. Žalio se, prosledili nadležnoj službi, danas zvao da vidim šta se dešava, kaže ovde vidim da stoji da će biti poslat do kraja marta, proverite mail i aplikaciju (proverio oboje, nema), tako da je opet poslala nešto toj nadležnoj službi. Čudno, prva dva su legla bez problema.

Čudno, prva dva su legla bez problema.
Ako si siguran da ti je mejl u sistemu dobar (stiže ti inače nešto od njih) i ako si proverio sve sandučiće (meni njihovi stižu kao promocije na Gmail-u), onda je definitivno kod njih zapelo. Naglašam mejl, pošto su dosad tako slali vaučere koji su se zagubili.

Čudno je i što ti je danas legla bonus uplata, jer je to onda rekordno brzo. Ti si račun otvorio u decembru, a ja u novembru, pa sam zato očekivao oko 20. marta (na tvom mestu bih očekivao oko 20. aprila), a na kraju dobismo istovremeno, haha.

Da, da, provereno je dobar mail, stizalo mi je ovih dana neki mejl da vode na finale lige šampiona i neki mejl da popunim anketu.

Što se tiče bonusa, i ja sam se iznenadio brzinom. U principu sve je proteklo bez problema sem ovog zadnjeg vaučera.

Koja je ovo promocija?
Sto se tice otvaranja racuna vezano za lidl, mislim da je najbolje otvoriti ga krajem meseca i tada upotrebiti karticu u lidlu.
Tako ce skinuti sto manje od mesecne naknade za odrzavanje racuna, koju skidaju po broju aktivnih dana.
Ne treba im ni to dati.
Vidim da su peripetije iste kao kada sam i ja bio korisnik, da neko dobije, a neko zapne vise od mesec dana u zalbama i raspravama. Tolikog stresa ne vredi. Ali opet ako ima u narednom periodu da se poveze vise nekih promocija, kao sto je krajem prosle godine bilo (nisam iskoristio) onda se isplati vrlo.
Banka je hokhstaplerska do bola i sve samo najgore o njima iz licnog iskustva. Prevaranti i bagra na nivou sns botova su radnici u svim ekspoziturama. Ni u jednoj banci nisam imao za apsolutno ni nalik takvo iskustvo i stav te bagre.

Koja je ovo promocija?
Sto se tice otvaranja racuna vezano za lidl, mislim da je najbolje otvoriti ga krajem meseca i tada upotrebiti karticu u lidlu.
Tako ce skinuti sto manje od mesecne naknade za odrzavanje racuna, koju skidaju po broju aktivnih dana.
Ne treba im ni to dati.
Vidim da su peripetije iste kao kada sam i ja bio korisnik, da neko dobije, a neko zapne vise od mesec dana u zalbama i raspravama. Tolikog stresa ne vredi. Ali opet ako ima u narednom periodu da se poveze vise nekih promocija, kao sto je krajem prosle godine bilo (nisam iskoristio) onda se isplati vrlo.
Banka je hokhstaplerska do bola i sve samo najgore o njima iz licnog iskustva. Prevaranti i bagra na nivou sns botova su radnici u svim ekspoziturama. Ni u jednoj banci nisam imao za apsolutno ni nalik takvo iskustvo i stav te bagre.
Lidl.
Nakon tri vaučera ide 1000rsd.

Da li je moguce dobiti tih 5000 za otvaranje bez prebacivanja plate i kombinovati sa Lidlom
Da li je tih 10000 i lidl najbolja ponuda ili ima nesto bolje i sta sve moze da se kombinuje.

Na kojih 5k misliš? Opšta promocija za otvaranje računa sa virtuelnom karticom (ova) odavno je završena i nije zavisila od plate. Kombinacije svakako otpadaju, budući da je moguće iskoristiti samo jednu promociju za otvaranje, mada je jedan član javio da je njegova žena nekim čudom paralelno dobijala Maxijeve i Lidlove vaučere. Lidl sa 10k je definitivno najviše što su dosad davali, a mislim da se neka nova ponuda nije ni pojavila, makar niko nije javio da je video nešto. Čini se kao da je trenutno Lidlova ponuda jedina aktivna.

• Like
Reagovanja: uji
Mislio si na kampanju koja je trajala do nove godine, ali promocije uz otvaranje računa se ne mogu kombinovati (za izdavanje digitalne kartice, Galerija, Waikiki i ne sećam se još šta je bilo). Maxi vaučer je bio za sve klijente i važio je za do 1000 prijavljenih koji su platili sa GPay/ApplePay (nezavisno od promocije za vaučere uz prenos zarade i Moj Maxi, što je takođe išlo pre nove godine).

Na kojih 5k misliš? Opšta promocija za otvaranje računa sa virtuelnom karticom (ova) odavno je završena i nije zavisila od plate. Kombinacije svakako otpadaju, budući da je moguće iskoristiti samo jednu promociju za otvaranje, mada je jedan član javio da je njegova žena nekim čudom paralelno dobijala Maxijeve i Lidlove vaučere. Lidl sa 10k je definitivno najviše što su dosad davali, a mislim da se neka nova ponuda nije ni pojavila, makar niko nije javio da je video nešto. Čini se kao da je trenutno Lidlova ponuda jedina aktivna.
Ja sam dobio i Lidl vaucer i Galerija poene

A pazite ovo.
Jedan drug mi se pohvalio kako je u novembru otvorio racun sa 5000 bonusa, pa jos 5000 mastercard utorak posle 5 nedelja, paralelno je lidl koristio i dobio 2 vaucera dok nije zatvorio racun, a dobio je i maxi vaucer. Zatvorio racun u januaru, a uzeo im je sve ovo.
Sve to je proslo i sve je islo na racun digitalne kartice i placanja njom. I sve kampanje su bile aktielne u tom trenutku.
Nigde prilikom otvaranja ili bilo cega, nisi oznacen pod nekim promo kodom ili sta god vezano za akciju. Tako da nemaju nikako precizno da razgranice.
Evo i ovde su clanovi pisali kako ni ne znaju u ekspoziturama za te kampanje uopste.
Tako da moglo je SVE sa se iskombinuje 🤣
I tako mi je zao sto nisam.
Koristite dok moze, bilo bi super da krene jos neka akcija sad sa lidlovom 😄

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
MasterCard utorak i Maxijev jedan vaučer od 2k svakako su okej, jer nisu imali veze sa otvaranjem računa, pa su bili dostupni svim klijentima, ali kako je uspeo da spoji opšti bonus za virtuelnu karticu sa Lidlom? Više nas je otvorilo u istom periodu i niko tih 5k nije dobio. Bonus je inače automatski išao svima koji nisu otvorili račun po drugom osnovu, bez posebne prijave, za razliku od ostalih promocija. Neophodno je naglasiti prilikom otvaranja računa da si tu zbog/radi Lidla, tako da definitivno nekako označavaju klijente koji tako otvore račun.

Edit: Jeste da je sad manje važno nakon što su sve druge akcije prošle, ali možda bi @damke80 mogao da podeli sa nama kako je došlo do toga da mu žena dobije vaučere i za Maxi i za Lidl. Da li se za obe akcije prijavila preko formulara? Šta je rekla prilikom samog otvaranja računa, tj. da li je tad pomenula neku od te dve radnje? Da se malo i našalim, možda su duplom nagradom pokušali da se iskupe za probleme sa kreditnom karticom, vidim da ih je baš dosta bilo...

Poslednja izmena:
MasterCard utorak i Maxijev jedan vaučer od 2k svakako su okej, jer nisu imali veze sa otvaranjem računa, pa su bili dostupni svim klijentima, ali kako je uspeo da spoji opšti bonus za virtuelnu karticu sa Lidlom? Više nas je otvorilo u istom periodu i niko tih 5k nije dobio. Bonus je inače automatski išao svima koji nisu otvorili račun po drugom osnovu, bez posebne prijave, za razliku od ostalih promocija. Neophodno je naglasiti prilikom otvaranja računa da si tu zbog/radi Lidla, tako da definitivno nekako označavaju klijente koji tako otvore račun.

Edit: Jeste da je sad manje važno nakon što su sve druge akcije prošle, ali možda bi @damke80 mogao da podeli sa nama kako je došlo do toga da mu žena dobije vaučere i za Maxi i za Lidl. Da li se za obe akcije prijavila preko formulara? Šta je rekla prilikom samog otvaranja računa, tj. da li je tad pomenula neku od te dve radnje? Da se malo i našalim, možda su duplom nagradom pokušali da se iskupe za probleme sa kreditnom karticom, vidim da ih je baš dosta bilo...
I meni je bilo neverovatno da je moglo bas sve sto je bilo aktuelno u tom trenutku, ali izgleda da je proslo i da nije jedini :)
Nisam doduse pitao da li je u stvari otvorio kao lidl promociju na pocetku, a ovo drugo se sve kacilo na racun digitalnog mastera. Sto u stvari ima logike.
Call centar pretpostavljam da ne vidi te odredjene detalje, tako da mozda je podsecanjem tj zalbama iskamcio to sve.
I mene zanima da i Damke podeli iskustvo.

Cisto sam pomenuo sve, jer bih otvorio ovaj racun vezan za lidl krajem meseca i gledam ako bi bila jos neka akcija uzgred da se na taj nacin od pre iskombinuje.
Jednom sam ukacio prosle godine na primer promociju dobijalo se 2000 dinara, ako ti neko fizicko lice prebaci na racun najmanje 4000 dinara do nekog datuma. Tako nesto verujem da moze isto da se kombinuje, ako bi opet imali nesto slicno.

Sto se tice otvaranja racuna vezano za lidl, mislim da je najbolje otvoriti ga krajem meseca i tada upotrebiti karticu u lidlu
Da li time hoćeš da kažeš da ako si u istom mesecu i otvorio račun i pazario virtuelnom u Lidlu - da onda u sledećem mesecu do 20-tog dobijaš 2 x 3k vaučera odjednom (svaki za po jedan achievement nevezano što su oba achievement-a u istom kalendarskom mesecu)?
Da li je to samo teorija ili ima neko ko može da potvrdi da to tako prolazi?

Jedino ako je digitalizovana Master kartica uslovljena uručenjem Dine, mada ne bi trebalo, jer se dobija odmah i iz mBankinga dodaje u GPay pa time može već čim pre da se provuče.

Da li je to samo teorija ili ima neko ko može da potvrdi da to tako prolazi?
Meni nije prošlo. Otvorio sam u novembru, kupio nešto u Lidlu 28. novembra, a onda sam 20. decembra dobio samo jedan vaučer. Doduše, postoji okolnost da mi je ta transakcija proknjižena tek 2. decembra, tako da je to možda presudilo da mi je ne računaju kao novembarsku. Svakako se na temi dosad nije pojavio niko sem mene, a da je u mesecu otvaranja prijavio kupovinu u Lidlu. Uji je, međutim, dobio odgovor od NBS po kome je to moguće (iako su mu prethodno iz same banke rekli da to nije moguće), ali i dalje ostaje da neko proba, pritom da bude siguran da će mu proknjižiti u toku meseca (dva radna dana su dovoljna).

Jedino ako je digitalizovana Master kartica uslovljena uručenjem Dine, mada ne bi trebalo, jer se dobija odmah i iz mBankinga dodaje u GPay pa time može već čim pre da se provuče.
Zapravo jeste uslovljena, ali to rešavaju tako što izdaju dve Dine: privremenu digitalnu (koja je odmah aktivna za onlajn plaćanja, čak može da joj se definiše i PIN koji ničemu ne služi, čime su ispunili obavezu da je izdaju pre/uz MC) i trajnu fizičku. Uručenjem fizičke (koja je do tog trenutka blokirana) otkazuju digitalnu. Kažem iz iskustva, ja sam tražio strogo virtuelnu MC, za svaki slučaj, jer je bila aktuelna i Maxijeva promocija kad sam otvarao, mada se na kraju ispostavilo da je za to bilo okej imati i fizičku.

da li je neophodno popuniti sve podatke kao jmbg kroz lidl aplikaciju ili se moze samo otici u unicredit banku umesto popunjavanja u lidl aplikaciji

Ranije je moglo da se ode direktno, jedino ako su baš u poslednjem "krugu" (trenutnom, koji je počeo u aprilu) nešto menjali.

Koje ponude se mogu kombinovati sada sa Lidl ponudom za odrasle (ne ponude za mlade) ako je novi racun?

Znaci, samo se ode u filijalu i otvori, nije potrebno neko zakazivanje i sl.

Vrh Dno