Nisam siguran imaju li neko ograničenje po tom pitanju, ali ja sam npr. otvorio novi račun 16 meseci nakon otvaranja starog. Rekla mi je službenica da vidi da sam imao ranije, ali da nije problem jer je zatvoren. Rokove nije pominjala, ali verovatno postoji neki, kao što npr. Raiffeisen zvanično zahteva da šest meseci nisi imao nijedan račun kod njih pre otvaranja iRačuna.Zatvorio sam stari eacun prosle godine, pretpostavljam da bi to bilo ok i da bi me racunali kao novog korisnika sada.
Kako reče čovek pre mene, dovoljno je da jednom mesečno kupiš nešto kod njih. Virtuelna kartica znači da moraš da platiš telefonom, tj. njihovom MasterCard karticom ubačenom u mobilni novčanik (Google/Apple Wallet/Pay). Zvanična dinamika je da se 20. u mesecu dobija nagrada za uslove ispunjene u prethodnom mesecu, mada to uglavnom ne ispoštuju. Konkretno, vaučer za martovsko otvaranje računa bi trebalo da dobiješ 20. aprila, pa za aprilsko plaćanje 20. maja, pa za majsko plaćanje 20. juna, pa dodatnih bezuslovnih 1k za kraj 20. jula.sta treba da uradim od placanja i kojom dinamikom bih imao isplate?
Ја сам преко чета на вајберу решио, послали ми ваучер на мејл прошли месец, овај месец ми је стигао у апликацију. @coda032Probaj čet umesto mejla, prošlog meseca je jedan član tako rešio. Ni meni, inače, i dalje nije leglo 1k, ali strpljiv sam zasad, pa ću im se tek sledeće nedelje žaliti.
Ako si siguran da ti je mejl u sistemu dobar (stiže ti inače nešto od njih) i ako si proverio sve sandučiće (meni njihovi stižu kao promocije na Gmail-u), onda je definitivno kod njih zapelo. Naglašam mejl, pošto su dosad tako slali vaučere koji su se zagubili.Čudno, prva dva su legla bez problema.
Koja je ovo promocija?
Lidl.Koja je ovo promocija?
Sto se tice otvaranja racuna vezano za lidl, mislim da je najbolje otvoriti ga krajem meseca i tada upotrebiti karticu u lidlu.
Tako ce skinuti sto manje od mesecne naknade za odrzavanje racuna, koju skidaju po broju aktivnih dana.
Ne treba im ni to dati.
Vidim da su peripetije iste kao kada sam i ja bio korisnik, da neko dobije, a neko zapne vise od mesec dana u zalbama i raspravama. Tolikog stresa ne vredi. Ali opet ako ima u narednom periodu da se poveze vise nekih promocija, kao sto je krajem prosle godine bilo (nisam iskoristio) onda se isplati vrlo.
Banka je hokhstaplerska do bola i sve samo najgore o njima iz licnog iskustva. Prevaranti i bagra na nivou sns botova su radnici u svim ekspoziturama. Ni u jednoj banci nisam imao za apsolutno ni nalik takvo iskustvo i stav te bagre.
Ja sam dobio i Lidl vaucer i Galerija poeneNa kojih 5k misliš? Opšta promocija za otvaranje računa sa virtuelnom karticom (ova) odavno je završena i nije zavisila od plate. Kombinacije svakako otpadaju, budući da je moguće iskoristiti samo jednu promociju za otvaranje, mada je jedan član javio da je njegova žena nekim čudom paralelno dobijala Maxijeve i Lidlove vaučere. Lidl sa 10k je definitivno najviše što su dosad davali, a mislim da se neka nova ponuda nije ni pojavila, makar niko nije javio da je video nešto. Čini se kao da je trenutno Lidlova ponuda jedina aktivna.
Tačno, na to sam zaboravio, pardon. Ostaje suština da zvanično nema kombinacija (to obično i piše u uslovima promocija), ali da ipak ima vas koji ste odlično prošli. 😀Ja sam dobio i Lidl vaucer i Galerija poene
I meni je bilo neverovatno da je moglo bas sve sto je bilo aktuelno u tom trenutku, ali izgleda da je proslo i da nije jediniMasterCard utorak i Maxijev jedan vaučer od 2k svakako su okej, jer nisu imali veze sa otvaranjem računa, pa su bili dostupni svim klijentima, ali kako je uspeo da spoji opšti bonus za virtuelnu karticu sa Lidlom? Više nas je otvorilo u istom periodu i niko tih 5k nije dobio. Bonus je inače automatski išao svima koji nisu otvorili račun po drugom osnovu, bez posebne prijave, za razliku od ostalih promocija. Neophodno je naglasiti prilikom otvaranja računa da si tu zbog/radi Lidla, tako da definitivno nekako označavaju klijente koji tako otvore račun.
Edit: Jeste da je sad manje važno nakon što su sve druge akcije prošle, ali možda bi @damke80 mogao da podeli sa nama kako je došlo do toga da mu žena dobije vaučere i za Maxi i za Lidl. Da li se za obe akcije prijavila preko formulara? Šta je rekla prilikom samog otvaranja računa, tj. da li je tad pomenula neku od te dve radnje? Da se malo i našalim, možda su duplom nagradom pokušali da se iskupe za probleme sa kreditnom karticom, vidim da ih je baš dosta bilo...
Da li time hoćeš da kažeš da ako si u istom mesecu i otvorio račun i pazario virtuelnom u Lidlu - da onda u sledećem mesecu do 20-tog dobijaš 2 x 3k vaučera odjednom (svaki za po jedan achievement nevezano što su oba achievement-a u istom kalendarskom mesecu)?Sto se tice otvaranja racuna vezano za lidl, mislim da je najbolje otvoriti ga krajem meseca i tada upotrebiti karticu u lidlu
Meni nije prošlo. Otvorio sam u novembru, kupio nešto u Lidlu 28. novembra, a onda sam 20. decembra dobio samo jedan vaučer. Doduše, postoji okolnost da mi je ta transakcija proknjižena tek 2. decembra, tako da je to možda presudilo da mi je ne računaju kao novembarsku. Svakako se na temi dosad nije pojavio niko sem mene, a da je u mesecu otvaranja prijavio kupovinu u Lidlu. Uji je, međutim, dobio odgovor od NBS po kome je to moguće (iako su mu prethodno iz same banke rekli da to nije moguće), ali i dalje ostaje da neko proba, pritom da bude siguran da će mu proknjižiti u toku meseca (dva radna dana su dovoljna).Da li je to samo teorija ili ima neko ko može da potvrdi da to tako prolazi?
Zapravo jeste uslovljena, ali to rešavaju tako što izdaju dve Dine: privremenu digitalnu (koja je odmah aktivna za onlajn plaćanja, čak može da joj se definiše i PIN koji ničemu ne služi, čime su ispunili obavezu da je izdaju pre/uz MC) i trajnu fizičku. Uručenjem fizičke (koja je do tog trenutka blokirana) otkazuju digitalnu. Kažem iz iskustva, ja sam tražio strogo virtuelnu MC, za svaki slučaj, jer je bila aktuelna i Maxijeva promocija kad sam otvarao, mada se na kraju ispostavilo da je za to bilo okej imati i fizičku.Jedino ako je digitalizovana Master kartica uslovljena uručenjem Dine, mada ne bi trebalo, jer se dobija odmah i iz mBankinga dodaje u GPay pa time može već čim pre da se provuče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari